Gizella
9 °C
14 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Eva Mendes, színésznő, Ryan Goslingné és ügyeletes szexszimbolúm Instagramon nyílt meg követő előtt, hogy egykor úgy gondolta, az arca kifejezetten furcsa. Ez azután jutott az eszébe, hogy szembejött vele egy kép a 20 éves Volt egyszer egy Mexikó című filmből. 

  Emlékszem, hogy néztem ezt a képet akkoriban és arra gondoltam, hogy az arcom nagyon furán néz ki és a csontszerkezetem elég szokatlan. Bla bla. Tudjátok, azok a bizonytalanságok, amik 26 évesen vannak. 

  De úgy látszik nem csak a 26 éves énje küszködött bizonytalansgokkal, ugyanis a posztban még azt is hozzátette, hogy 

  Mindeközben 20 évvel később azt kívánom bárcsak még meg lenne ez a “furcsa” arcom és szokatlan “csontszerkezetem”.

  Viszont a kiírás végére készült egy kis önreflexióval is, ugyanis a gondolatmenetet azzal zárta, hogy igazából fogalma sincs ezzel mit akart mondani, talán csak azt, hogyha utál az ember egy képet magáról, 20 év múlva már imádni fogja. Hát, így. 

  Ha Önnek is furcsa Eva Mendes arca van, arra kérjük, ne szégyenkezzen miatta, meg lehet szokni.

 • Még 2020 novemberében veszett nyoma annak a utahi nőnek, akit most találtak meg a rendőrök egy elhagyatott kempingező helyen a Diamond Fork Canyonban. A 47 éves asszony egyszerűen leparkolta az autóját az út szélén, sátrat vert, és remete üzemmódra váltott. A napi menüjén fű és moha szerepelt,

  a vizet pedig egy folyóból nyerte.

  A utahi rendőrök teljesen véletlenül, egy lezuhant drónt keresve bukkantak rá. A Utah Megyei Seriffhivatal közleménye szerint nőt legyengült állapotban, lesoványodva találták, de ezt leszámítva teljesen egészséges. Kórházba szállították, ahol azt mondta, amint lehet, szeretne visszatérni a sátrába.

 • Andy Vajna özvegye két éven át járt tilosban anélkül, hogy tudott volna róla. Az örökösnő rendszeresen látogatta néhai férjének nyughelyét háziállatai társaságában, ám mint kiderült, sem kutyát, sem macskát nem szabad bevinni a Fiumei úti temetőbe. Vajna Tímeának a napokban hívták fel erre a figyelmét, amit a követőivel is megosztott, hogy ne járjanak pórul:

  Kedves követőim! Sajnos, én sem tudtam, csak most szóltak, hogy a jelenleg hatályban lévő temetőszabályzat szerint kisállatot tilos a sírkert területére vinni, és ez minden fővárosi temető esetében is így van. Kérlek benneteket, hogy hagyjátok otthon kedvenceiteket

  – írta közösségi oldalán.

  Egy ismerőse a Blikk megkeresésére elmondta, hogy az özvegy szinte mindig magával vitte a kutyáit és a macskáit a temetőbe, ugyanis Andy Vajna maga is nagy állatbarát volt, és családtagként tekintett kedvenceire. Vajna Tímea egyébként többször is említette, hogy az állatok sokat segítettek neki a gyászban.

  Ami a szabályzatot illeti, a Fiumei úti sírkert honlapján egyértelműen olvasható a tiltás.

  A sírkertbe állatot bevinni tilos. Ezen tilalom nem vonatkozik a segítő kutyára, amely a rendeletben előírt szabályok betartása mellett a segítő kutyát alkalmazó személlyel együtt jogosult a sírkertben tartózkodni.

 • Pamela Anderson élete semmilyen szempontból nem nevezhető átlagosnak, ez már abból is látszik, hogy idén januárban ötödször is férjhez ment.

  GettyImages-84738164
  Fotó: Steve.Granitz/INACTIVE / Getty Images Hungary

  Remélhetőleg ez a frigy jobban sikerül majd, mint a rocksztár Tommy Leevel kötött házassága, ami mindössze 4 nap randizás után köttetett, 1995-ben. A történet azért is érdekes, mert nem sokkal később napvilágot látott a pár mexikói nászútján készült intim videó, amit valaki ellopott, nyilvánosságra hozott, ez pedig nagy botrányt kavart akkoriban a médiában. A románc végül három év után, 1998-ban ért véget.

  A Hulu meglátta a lehetőséget a sztoriban és egy minisorozatot készít belőle, Pam & Tommy néven.  A Baywatch sztárját Lilly James alakítja majd, akiről a napokban jelent meg az első fotó, amint már Pamelaként forgat.

  Pamela Anderson 2020 májusában így nyilatkozott a videóról:

  Ez nem egy szexvideó. Ez egy összeállítás a nyaralásunkról, amin meztelenek voltunk.

  (Forrás: EOnline)