Tekla
7 °C
19 °C
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Kiderült, hogy van egy jól jövedelmező hobbija. Legalábbis ezt lehet feltételezni ebből a képből. Pedig olyan fotót is lehetett volna választani, amin épp Olaszországban sétál Icon feliratú pólóban egy csinos hölgy kezét fogva.

  lőrinc.png

  Amint látszik: maga Mészáros Lőrinc is meglepődött ezen a dolgon. Erre utal a tekintete. Az egész persze egy nagy átverés. Volt már ilyen Palvin Barbarával és más ismert emberekkel is. De ez a Mészáros-változat tűnik a legjobb kombónak, hisz köztudott, hogy mennyire vagyonos emberről van szó, olyanról, aki a koronavírus-tesztelésekkel is 30 millió forintot keresett.

 • De legalább nem azért, mert fekete.

  giphy.gif
  Fotó: giphy.com

  Újabb szintre lépett a cancel culture, szép magyar nevén az eltörlés kultúra, miután bejelentés érkezett az angliai Leeds városi tanácsához, hogy tiltassák be a Yorkshire Parkin névre keresztelt nemzeti süteményt, miután annak köze lehet a gyarmatosításhoz és a rabszolga kereskedelemhez.

  A süteményt az angol ipari forradalom óta készítik Yorkshire-ban, az akkori munkásosztály étkezésében ugyanis viszonylag fontos szerepet töltött be a melasz és a zabpehely, melyek a sütemény fő összetevői.

  A névtelen panasztevő arra hivatkozva nyújtotta be a kérvényt a tanácshoz, hogy a Parkinhoz használt egyes összetevőket,

  mint például a cukrot,

  a rabszolgakereskedelem révén szerezte be az ország, ez pedig rossz fényt vet a fekete társadalomra, legalábbis szerinte.

  A kiszivárgott dokumentumban egyébként arról is szó esik, hogy ezen az alapon a világhírű Yorkshire-i tea eredetét is megvizsgálja majd, mennyire is függtek ezek akkoriban a világkereskedelemtől. James Carver, korábbi Európai Parlamenti képviselő a következőképp nyilatkozott az ügyről:

  Ha ez megtörténik Yorkshire városában, tényleg azt kell feltételeznünk, hogy megőrült az egész világ.

  (Forrás: express.co.uk)

 • Minden bizonnyal nem ez volt John Blume legjobb napja.

  John Blume szerencsére karcolásokkal megúszta a balesetet.
  John Blume szerencsére karcolásokkal megúszta a balesetet.
  Fotó: Cheddar Gadgets / Facebook

  A Cheddar Gadgets Facebook-oldalán jelent meg pár napja egy videó, melyben egy autó egyik pillanatról a másikra átüti magát egy férfi nappalijának falán és majdhogynem el is üti őt.

  Blume elmondása szerint épp reggelizett, amikor a volán mögött ülő nő rosszul lett és elvesztette a jármű felett az irányítást. A nőt kórházba szállították, a férfi azonban megtagadta az ellátást, szerencsére kisebb karcokkal megúszta a tragédiát.

 • Ha nem, akkor éppen itt az ideje.

  Újabb zseniális állatos videó kezdett el terjedni a YouTube-on — ezúttal egy fehér husky kutyáért van megbolondulva az internet népe, aki őzeket és balett-táncosokat megszégyenítő módon ugrál egy kerítés előtt.

  A kutyust egyébként Nalának hívják, gazdája elmondása szerint pedig még soha nem látta így viselkedni házi kedvencét, ezért is vette videóra, amit most Ön is megnézhet:

 • Teljesen kiverte a biztosítékot az internet népénél a srác, aki minden erejével nekiment a testpozitív mozgalomnak, majd egyenesen ördöginek nevezte azt.

  A fitneszguru Jack Bly a Twitter-oldalát használta, hogy megossza követőivel és egyébként mindenki mással is, mi a véleménye az elmúlt hetekben, hónapokban népszerűvé vált mozgalomról (spoiler: semmi jó).

  A fiatal férfi öt pontban szedte össze, szerinte miért káros a társadalomra és az egészségre is a mozgalom, és a pontok között első helyen a félreinformálás szerepelt – szerinte ugyanis a Cosmopolitan és a hozzá hasonló magazinok hatalmas bűnt követnek el azzal, hogy azt sugallják, bármilyen testsúllyal lehet egészséges életet élni.

  Hozzátette: a tanulmányok szerint a túlsúllyal küzdők sokkal nagyobb eséllyel nézhetnek szembe életük során stroke-kal, cukorbetegséggel vagy akár szívelégtelenséggel.

  Később kitért arra, hogy 2008-ban az Egyesült Államokban a túlsúly miatti műtétek ára meghaladta a 147 milliárd dollárt, és arra is, hogy a mozgalom egy nagyon rossz hitre épül, miszerint az érzések fontosabbak a tényeknél. Végül hozzátette, a testpozitivitás miatt emberéletek forognak kockán.

  A tweetek fogadtatása meglehetősen sokszínű volt, akadt olyan, aki egyetértett Bly nézetével, mások azonban betámadták a fitneszgurut.

  Egy biztos, Jack Bly és Schobert Norbi biztosan örömmel fognának egymással kezet, hiszen, mint kiderült, mind a ketten remekül értenek a fogyáshoz, és előszeretettel mennek neki az ilyen és ehhez hasonló mozgalmaknak. A valóság azonban ennél jóval sokrétűbb, hiszen a mai napig egy kényes és árnyalt témáról van szó.

  Mi a #bodypositivity-mozgalom?

  Egyes személyi edzők úgy vélik, a testpozitivitás egy kifejezetten hasznos és fontos eleme lehet a jó útra térésnek, hiszen az az ember, aki békében él önmagával, sokkal többre képes, mint az, aki szorongani kényszerül. A mozgalom eredeti célja az volt, hogy megmutassa a nőknek, bármilyen alakkal vagy bőrszínnel is rendelkeznek, szeretetre méltóak, és a maga módján mindenki egyformán szép – sajnos vannak azonban, akik visszaélnek ezzel, és egyszerűen csak a lustaságukat próbálják leplezni.

  Ön mit gondol a mozgalomról?

  (Forrás: BoredPanda)

 • Nagyon meglepődött a három amerikai lány, Bekah King, Abi Roberts és Morgan Tabor, amikor kiderült, hogy mindhárman ugyanazzal a fiúval járnak.

  De ahelyett, hogy utálkozni kezdtek volna, összebarátkoztak, és kitalálták, hogy valami pozitív dolgot teremtenek abból, hogy megcsalták őket. Találtak egy régi buszt, felújították, és most együtt utazzák körbe Amerikát.

  A kalandot még márciusban kezdték el, azóta pedig az Instagram-oldaluk is nagy érdeklődésnek örvend, ugyanis már közel 51 ezren követik őket. Támogatóiknak köszönhetően pedig egyre csak otthonosabb lesz a kisbusz.

  (Forrás: Bored Panda)

 • Index - Mindekö.png

  Pontosan ez történt egy 13 éves lánnyal, aki épp egy katapultszerkezetben próbálta jól érezni magát. Amikor a cucc kilőtt, pont egy sirály is arra járt, és pont a kislány arcába csapódott.

  Végül senkinek sem esett baja, de nyilván sem a lánynak, sem a sirálynak nem esett jól a nagy sebességű találkozás.

 • Percre pontosan meg lehet mondani, hogy mikor volt az a pillanat, amikor az Uber megszűnt hazánkban létezni. Ez 2016. július 24-én volt, amikor delet ütött az óra. Abban a szent pillanatban fogta magát a cég, és kivonult Magyarországról.

  Ez persze nem egyik pillanatról a másikra ment. Voltak komoly demonstrációk, többször felvonultak a taxisok, hogy tiltsák be az Ubert. Végül a parlament megszavazta, hogy blokkolni lehet azokat az internetes oldalakat és alkalmazásokat, amelyek jogellenesen működő taxiszolgáltatást kínálnak. Mivel semmi esély nem volt arra, hogy az Uber megfeleljen a diszpécserszolgálatokra vonatkozó szabályoknak, ezért inkább bedobta a törölközőt.

  Na mindegy.

 • Abszolút kiakasztja a cukiságmétert.

  Jól látja, Fahéjnak még saját fürdőkádja is van.
  Jól látja, Fahéjnak még saját fürdőkádja is van.
  Fotó: @cinnamon.hodgepodge / instagram

  Már közel harmincezer ember követi a Fahéj névre keresztelt sündisznó mindennapjait, akit gazdája elképesztően aranyos pózokban tud lefotózni.

  Volt már rá példa, hogy Fahéj virágnak öltözött,

   vagy éppen tavasztündérnek.

   De természetesen a nagyobb ünnepekre is kicsípi magát, például húsvétra,

  vagy karácsonyra,

  vagy éppen halloweenre. Ha ön is szeretné, hogy mostantól Fahéj a mindennapjai részévé váljon, ide kattintva bekövetheti őt. 

 • Meglepő kijelentést tett a 47 éves színésznő. Állítása szerint még soha nem volt igazi randevún.

  GettyImages-1206927173
  Fotó: Toni Anne Barson / Getty Images Hungary

  Pedig korábban évekig a színész Michael Sheen – nem Charlie Sheen testvére – barátnője volt, akivel még egy közös lányuk is született. Ezután pedig 15 évig Len Wiseman rendező felesége volt. Kijelentését azzal magyarázta, hogy legtöbbször a munkahelyén, forgatás közben ismerkedett, azt pedig nem tudja elképzelni, hogy valaha is vakrandin vegyen részt.

  Egyszerűen nem tudok elképzelni semmit, amit jobban utálnék, mint hogy leüljek egy olyan ember elé, akit nem ismerek, akit nagy valószínűséggel nem fogok kedvelni, és végig kell ülnöm, és néznem, ahogy eszik.

  Válása után egy rövid ideig Pete Davidsonnal volt együtt, de úgy tűnik, még ő sem vitte el randizni.