Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nők és férfiak is versenyeznének a focista kegyeiért.

  Nagyot megy a Facebookon egy bejegyzés, amelyet a Trollfoci elnevezésű oldalon tettek közzé. Nem is véletlenül: a magyar és nemzetközi labdarúgás kapcsán humoros mémeket és egyéb tartalmakat közlő platformon ezúttal Szoboszlai Dominikról posztoltak egy képet szerda délelőtt, mégpedig azzal a kérdéssel, hogy: „Mit tennél, ha a lányod ezzel a sráccal jönne haza?”. A kérdés sokakat megihletett, záporoztak is a viccesebbnél viccesebb hozzászólások, egy azonban magasan vitte a prímet.

  A hozzászólók közül egy édesapa rövid, ám frappáns kommentje tűnik ki, aki mindössze annyit írt:

  „Fiaim vannak, de elnézném nekik”.

  Eddig csaknem négyezren lájkolták, amivel ki is érdemelte a nap kommentje címet a Trollfocinál. 

  Tényleg kicsit Szoboszlai körül forog most a világ, vagy legalábbis Magyarország és Anglia, a magyar válogatott csapatkapitánya ugyanis nyáron a Liverpoolhoz igazolt. Szoboszlai játékát nemrég az újabban színészként ténykedő Frank Leboeuf, a franciák világ- és Európa-bajnok egykori védője is méltatta.

  A 23 éves focista sokak fantáziáját megmozgatja – nem csupán a nőkét, hanem a férfiakét is –, főleg azóta, hogy kiderült: szakított a korábbi teniszező, jelenleg influenszerként és modellként ismert Gécsek Fannival.

 • A stáb orvosa rögtön a segítségére sietett.

  Rosszul lett a Farm VIP forgatása közben a műsor egyik szereplője, Hadas Alfréd. A piros csapat tagja a stábtagok figyelmeztetése ellenére sem vitt magával fejfedőt az egyik versenyre, így végül majd másfél órát kellett fedetlen fejjel a tűző napon ülnie, míg társai egy-egy fakockát tartottak lábaikkal.

  „Odamentünk Simonhoz, hogy a többieknek drukkoljunk. Azt hittük, hogy ez egy nagyon gyors játék lesz, és 30-40 perc alatt letudjuk. Be volt fonva a hajam és folyamatosan éreztem, hogy emelkedik a hőmérséklet. Elkezdtem magamat vízzel locsolni, mert eljutottam egy pontra, hogy egyenesen sem tudtam menni a napszúrás miatt. Szédültem, hányingerem volt, de nem akartam leülni, mert akkor azt éreztem, hogy nem tudok felállni” – kezdte a Tv2 felfedezettje a Borsnak, hozzátéve: végül Szabó Simon színésznek kellett őt kitámogatnia a produkció doktorához, annyira rosszul érezte magát.

  „Egy ponton elsötétült minden, csak arra emlékszem, hogy az orvosnál ébredtem. Kiderült, hogy miután megvizsgáltak, infúzióra kötöttek. Az orvosok is azt mondták, hogy nagyjából másfél-, két órát voltam kiütve” – mesélte Hadas, aki (ahogy az a nézőknek is feltűnt), így nem is tudott együtt örülni csapatával győzelmüket követően, de persze ahogy jobban lett, vissza is térhetett a többiekhez.

 • Már kész hölgyek!

  Büszke édesanyaként pózol legújabb fotóin Varga Izabella. A Barátok közt egykori szereplője, aki az RTL népszerű sorozatában dr. Balogh Nórát alakította, egy adventi fotósorozat miatt állt kamera elé a lányaival, a 22 éves Annával és a 16 éves Sárival, akiket csak nagyritkán mutat meg a nyilvánosságnak. Hogy a színésznő mennyire büszke gyermekeire, az is bizonyítja, hogy többször kis híján elsírta magát, amikor lányait nézte fotózás közben.

  „2014-ben jelent meg a @nok_lapja Advent különszáma, amiben Annával és Sárival meséltünk a karácsonyi szokásainkról. Sok minden változott azóta... Az idei fotózáson Sári már nem a báránykás sapkát követelte, Anna két egyetemi vizsga között futott be. Nekem meg végig vigyáznom kellett, hogy ne maszatolódjon el a sminkem, amikor a hölgyekké cseperedett lányaimat néztem” – árulta el a színésznő, aki sorra zsebelte be a dicséreteket saját és lányai szépsége miatt a követőitől.

 • Ezt nem teszik zsebre!

  Új fotójával sikerült berobbantania a kommentháborút Kulcsár Edinának. Az egykori szépségkirálynő a friss felvételen a legkisebb gyermekével, Amarával látható – a bejegyzés tanúsága szerint Sarka Kata Mikulás alkalmából rendezett partiján jártak –, ám a követők közül többen fel sem ismerték az idén májusban született csöppséget. Igaz, Kulcsár és párja, Varga Márk, azaz G.w.M nem sokszor mutatta még meg a kis Amara arcát azon a címlapfotón kívül, amelyen októberben szerepeltek. Az ikonikus felvételt több Instagram-felhasználó is mélyen az emlékezetébe véste, ezért is találhatták furcsának, hogy a kisbaba sokat változott.

  Az egyik kommentelő meg is jegyezte, hogy „Ez ugyanaz a gyerek, aki valamelyik pletykalapban volt?”, majd mások is jelezték, hogy nem értik, miért kell retusálni az arcát, mondván, hogy Amara teljesen máshogy néz ki.

  Az egykori szépségkirálynő nem hagyta szó nélkül a dolgot

  A kisbaba nem volt retusálva! Ugyanaz a gyerek, csak éppen kisebb volt, és ebben a korban elég gyorsan változnak a gyerekek!

  Legalábbis nálam mindegyik gyermekemnél ez így történt! Ez az egyik! A másik: Az egy fotózás volt. Mások a fények, nyilván sokkal jobbak, mint egy szűrt fénnyel megvilágított rendezvényen, szóval az összes vonás szépen látszik, és még sorolhatnám. Szívesen belemegyek, de egyáltalán kell? Kiteszek végre egy képet a kislányommal, és ezzel kell foglalkozni? Azért valljuk be, hogy ez elég elgondolkodtató!” – írta kommentben Kulcsár a fotó alá, amit ide kattintva lehet megtekinteni.