Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Paul és Sandy Szewc még 1982-ben ismerkedett meg egy bárban. Románcuk egy tánccal indult, és 40 éve töretlenül tart.

  Az egyébként kertmániás duó 1984-ben készített egy fotót, amin a közel 400 centi magas napraforgójuk mellett pózolnak, egymás vállára állva, nemrég pedig kitalálták, hogy 38 évvel az első kép után, ideje újra megcsinálni. Az eredeti kép még Paul édesanyjának a kertjében készült, a mostani viszont már a sajátjukban nevelkedett.

 • John Wick visszatér, és hosszabb ideig aprít majd, mint eddig bármikor.

  A Collidernek adott interjút a John Wick 4 rendezője, Chad Stahelski, aki elárulta, hogy a következő fejezet lesz a leghosszabb epizód eddig a sorozatban.

  Jw5
  Fotó: Instagram

  "Hosszabb, mint az előző három, de nem sokkal" - mondta a rendező.

  Az eddigi csúcstartó a John Wick 3: Parabellum tartja a maga 131 perces játékidejével, ami azt jelenti, hogy a negyedik felvonásnak minimum 2 óra 11 percesnek kell lennie.

  A második film egyébként a bronzérmes, ami 122 percet vesz igénybe végignézni, míg az első epizód mindössze 101 perces volt.

 • Stanley Kubrick filmklasszikusa egyébként sem egy könnyű darab, amiben a főszereplőt alakító Malcolm McDowell egy erőszakos banda vezetője, akit végül saját társai árulnak el és küldenek börtönbe. Miután szabadul, sajátos módszert talál ki arra, hogyan ölhetné ki az agressziót az emberekből, ám a múltja utoléri.

  clockwork
  Fotó: YouTube

  A JabbaToons nemrég gondolt egyet, és Disney köntösbe bújtatta az egyébként kőkemény filmdrámát, amihez videót is tudunk mutatni.

 • Hatalmasak voltak az elvárások, a többség azonban keserű szájízzel távozott Justin Bieber első magyarországi koncertjéről.

  A 2022-es Sziget fesztivál legdrágább fellépőjének koncertjét egyre több tényező árnyékolja be: nem elég, hogy az iszonyatos tömeg miatt többen rosszul lettek a küzdőtéren, egy nemrégiben feltöltött TikTok-videó alapján még az is előfordulhat, hogy az egyébként meglehetősen vérszegény produkció playback volt.

  A videóban az látható, amint Justin az egyik pillanatban még stúdióminőségben énekel, majd egyszer csak elveszi szájától a mikrofont, a dal azonban tökéletesen folytatódik tovább, majd amikor ismét szájához emeli azt, hamisan kezd el énekelni. Íme: 

  Ön szerint playback volt Justin péntek esti Sziget-koncertje?