Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A világ egyik legismertebb horrorsorozata nagyszabású befejezéshez érkezik.

  Northfoto
  Northfoto

  Jamie Lee Curtis arra készül, hogy utoljára alakítsa az ikonikus túlélő lánynak szerepét. Laurie Strode tehát utoljára csap össze a megtestesült gonosszal, Michael Myersszel egy olyan látványos küzdelemben, amelyhez foghatót még nem láthattunk a sorozat történetében. A pokoli összecsapást nagyon úgy tűnik, ezúttal csak az egyikük fogja túlélni. A legújabb előzetest itt tekintheti meg:

 • GettyImages-1197778974
  Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

  A Vasember-filmek színésznője levetkőzött és aranyszínű testporral borította be magát a James Bond: Goldfinger ihlette meztelen fotózáshoz az 50. születésnapja tiszteletére.

  „Csak annyit tudok, hogy aranyszínűre festenek, és hogy meztelennek kell lennem. Annyira jól érzem magam 50 éves koromban, és ez a fotózás ezt az energia- és optimizmusérzetet hivatott kifejezni, amiben élek" - mondta Paltrow a fotózáson a sajtóközlemény szerint. Andrew Yee fotós készítette a lenyűgöző képeket, míg Lottie sztár sminkesnek az volt a feladata, hogy Paltrowt egy „arany istennővé” változtassa. A színésznőről készült képeket itt tudja megtekinteni:

  via (Page Six)

 • Egy 60 éves apukát mindössze negyvennek néznek a napiszintű edzőtermi edzéseinek és az egészséges étrendjének köszönhetően. Perry Higleynek olyan acél hasizmai vannak, amelyek simán vetekedhetnek olyan testépítő legendákkal, mint Arnold Schwarzenegger. Higley, a hétgyermekes apuka a húszas évei elején kezdett el edzőterembe járni, és szintén ekkor kezdett el a testépítéssel komolyabban foglalkozni. Ezzel együtt az Essex-i Chelmsfordból származó Perry tiszta étrendet vezetett be, amelyekhez már évtizedek óta ragaszkodik, és amiről a világért sem térne le. Az edzés közbeni képeit itt tudja megtekinteni:

 • James Smith igazi művész, aki nem papír ceruzával, hanem biciklivel és GPS-el alkot. A 37 éves férfi ugyanis kerékpárjával járja London utcáit, méghozzá olyan útvonalon, ami a végén valamilyen figurát fog kiadni. James akkor állt elő az ötlettel, amikor unatkozni kezdett a bezárások alatt, ezért elkezdte megtervezni a rajzos útvonalakat.  Azóta már készített halat, kutyát, macskát, sárkányt is, ami két óra tizenöt percébe, és 37 kilométerébe került.