16:00, December 02.
Ghána 0
Uruguay 0
al-Dzsanúb Stadion H csoport
16:00, December 02.
Koreai Köztársaság 0
Portugália 0
Education City Stadion H csoport
20:00, December 02.
Szerbia 0
Svájc 0
974 Stadion G csoport
20:00, December 02.
Kamerun 0
Brazília 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A rappernek ízlett a leves, de alig evett főételéből, a desszertbe bele sem kóstolt.

  halatortán
  Fotó: TV2

  Mexikói stílusú fogásokkal várta vendégeit a Hal a tortán csütörtöki adásában Erdélyi Mónika, akinek előétele várakozásait felülmúlva teljesített. Zámbó Árpy repetázott is a levesből, L.L. Junior pedig olyan kedves szavakkal illette a műsorvezető főztjét, hogy az könnyekben tört ki az asztalnál.

  A zenész azonban itt be is fejezte az étkezést, a paradicsomos-sajtos főétel ugyanis nagyon nem feküdt neki, a desszertnek tálalt almáspitét pedig meg sem kóstolta, mert nem szereti. 

  „Minek jöttél te ide?” – kérdezte ekkor tőle Zámbó, aki egyébként szintén nem sokat evett az almáspitéből, amit Gáspár Evelin és Polgár Tünde nyersnek nevezett.

 • Snoop Dogg és családja főszereplésével indította útjára Kim Kardashian legújabb ruhakollekciója reklámját. A rapper feleségével, Shantee Broadusszal, valamint három gyermekével, unokáival és menyével állt a kamerák elé, a valóságshow-hős karácsonyi szettjeit viselve. 

  „Annyira szerencsésnek érzem magam, hogy a családom három generációja összejöhetett a Skims ünnepi kampányában! Ez az első alkalom, hogy együtt szerepelünk egy reklámban” – fogalmazott a rapper.

 • Eldöntötték, ki kit vár vissza.

  Szerda este VV Melina megnevezte, kivel szeretné összemérni erejét a ValóVilág 11. első párbaján. Többek nagy meglepetésére VV Henrikre esett a választása, amit azzal indokolt, hogy a srác csak bulizni ment be, még a győzelem sem izgatja.

  A párbaj közeledtével a villalakóknak dönteniük kellett, kit szeretnének támogatni kettejük közül. VV Henrik mögé Bibi toborzásával hamar felsorakoztak társai, ezalatt Melina is azt számolgatta, kire számíthat a többiek közül. Végül így alakult a bizalmasok köre:

 • Erős géneket örökölt édesanyjától Violet.

  Több sztárvendéget is fogadott csütörtök este egy vacsorára a Fehér Ház, köztük Jennifer Garnert, aki Ben Affleckkel közös lányával, Violettel érkezett az eseményre.

  Az épp 17. születésnapját ünneplő tinédzser ritkán jelenik meg a nyilvánosság előtt, így a netezők igencsak rácsodálkoztak arra, milyen nagy is már a sztárpár gyermeke. Violet azonban nemcsak felnőtt, de a továbbra is elképesztően csinos édesanyja kiköpött hasonmásává is vált – a kommentelők szerint úgy festenek egymás mellett, mintha csak testvérek lennének, többen pedig azt pedzegették, Violet tökéletesen alakíthatta volna a Hirtelen 30 fiatal Jennáját.

  „Melyikük is Jennifer?”

  „Az anyukája klónja!” – érkeztek a hozzászólások a kép alá.