Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nem csak a természet újul meg tavasszal, az emeberek is szeretnek ilyenkor változtatni a külsejükön. Erős Antónia például egy másik hajszínt választott magának kikeletre.

  Egy árnyalattal világosabb lett a meteorológiai tavasz első napján

  – olvasható az RTL híradósának fotói mellett, amelyeket az Instagramon mutatott meg.

  Íme:

 • Képernyőkép 2023-03-22 162615.png
  Fotó: Facebook

  Ahogy korábban megírtuk, tavaly októberben egya 850 ezer legóból készült oroszlánt helyeztek el a Lánchídnál, a Clark Ádám téren, miután a hídfőkön található kőoroszlánokat a híd felújítása miatt hosszú ideig nélkülözni kellett. Az alkotást később átszállították a Városháza parkba, most pedig ismét új helyet kapott, amiről Őrsi Gergely tájékoztatott a Facebook-oldalán.

  Elhoztuk az Lánchíd oroszlánjának 1:1 méretarányú LEGO változatát a II. kerületbe, így a Pasaréti úton felfestett rajzfilmkaraktereknek is lesz mit megcsodálniuk 

  – tudatta a II. kerületi polgármester.

  Az 5,80 méter hosszú, 1,70 méter széles, 2,45 méter magas, 2,8 tonna súlyú alkotást egyébként Dóczy Balázs, hivatalos LEGO-építőmester modellezte és tervezte, az építéséről videó is készült.

   

 • Nagyot változott a világ azóta, hogy a nyolcvanas évek közepén Tommy Hilfiger platóról árulta a pólóit a dél-bronxi rappereknek. A divatcézár most éppen arra koncentrál, hogy vevőt találjon megajachtjára, amelyet 68,5 millió dollárra taksál, és így néz ki:

  A 62 méteres Flag 2000-ben készült el, és hét évvel később vette meg Hilfiger, aki még rengeteget költött rá. A hajón van medence, jakuzzi, edzőterem, étterem és bár, valamint hét luxuskabin a vendégeknek, akikről 17 fős személyzet gondoskodik.

  Az eredetileg Faith nevű jachtot azért keresztelte át Flagre, azaz Zászlóra, mert a Hilfiger márka jelképe is a piros-fehér-kék zászló, és a cégének köszönheti, hogy meg tudta venni a hajót – amit most 25 milliárd forintnak megfelelő összegért dobott piacra.

 • Hosszú fehér esküvői ruhában fotózták le a minap New Yorkban Selena Gomezt, aki az utóbbi időkben Hailey Bieber ellene indított hadjárata, valamint friss Instagram-rekordja miatt került be a hírekbe.

  Még mielőtt megijednének a rajongók, nem, nem ment titokban férjhez az énekesnő, aki korábban az őt Drew Taggarttal, a The Chainsmokers egyik tagjával összeboronáló szóbeszédet is tagadta, mindössze gőzerővel zajlik sikersorozata, a Gyilkos a házban forgatása. Ennek apropóján bújt hát a mesés estélyibe Gomez, aki a kommentelők szerint nagyon megérdemli már, hogy ne csak a karaktere, de ő is oltár elé álljon végre. A fotókon feltűnik egyébként a széria két másik sztárja, Martin Short és Steve Martin is.

  A színésznő korábban arról beszélt, nagyon szeretne már férjhez menni, családot és gyermeket, magánéletét pedig az első adandó alkalommal a karrierje elé helyezné, ha erről kéne döntenie.