Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Többek között Oroszlán Szonja, Pál Dénes, Pásztor Anna, Széphalmi Juliska és Király Peti is megmutatja, milyen cukorból faragták.

  Húsvéti évaddal tér vissza ma este 21 órakor a VIASAT3 népszerű sütis műsora. Az Ide süss! – Húsvéti kihívás című cukrászversenyben hírességek ragadnak robotgépet, hogy különleges desszertjeikkel lenyűgözzék a zsűrit – Szabadfi Szabolcsot, az ország pékjét és Szalai Dórit, a macaronok királynőjét , ám nem minden zajlik zökkenőmentesen. 

  A versenyzőket Ábel Anita és Sass Dani támogatják sütés közben. Az első epizódban, melybe betekintést elsőként az Indexen nyerhet, utóbbinak tűnik fel, hogy Széphalmi Juliska valamit olyasmit tett a sütőbe, amit nem kellett volna. A műanyagfólia váratlanul olvadni kezdett, a hír hallatán pedig Király Peti is kétségbe esett, ugyanis Széphalmi tanácsát követve ő is műanyagot tett a sülő, csicseriborsós desszert mellé.

  „Mindig a saját fejem után próbálok menni, próbálom összeszedni a gondolataimat. Borzalmasan jól álltam, minden elemem külön megvolt, csak Juliska mondta nekem, hogy ő mit csinál. Ezt a műanyag kört belevágta, én meg mint egy hülye gyerek, mentem utána. Kivágtam, beleraktam a csicseriborsót és arra lettem figyelmes, hogy olvadni kezdett a sütőben” – akadt ki Király.

  Íme egy kis betekintést az első adásba:

  Az Ide süss! – Húsvéti kihívás ma estétől minden hétköznap 21 órakor lesz látható a csatornán. 

 • Az írásjelről végül le kellett mondania, mivel nem fogadta volna el a kormány.

  Grimes és Elon Musk sokkolta a nagyvilágot anno, amikor 2020. májusában, első közös gyermekük megszületésekor felfedték a kicsi nevét:

  X Æ A-12.

  Azóta ugyan a 12-t római számos XII-re cserélték a szülők, de a fura nevekről később sem mondott le a páros. A 2021. decemberében, teljes titokban világra jött kislányukat is hasonló elvek szerint keresztelték el, a béranya által kihordott baba az Exa Dark Sideræl nevet kapta. Ezt unta meg most Grimes, aki Twitter oldalán arról tájékoztatta egy rajongóját, másképp hívja már a kicsit.

  A kislány új neve Why, azaz miért, illetve annak rövidített, szlenges angol formája, Y.

  Vagy csak "?" (de a kormány nem hagyná azt jóvá), a kíváncsiság, az örök kérdés, meg ilyenek

  – fogalmazott az énekesnő, aki nemrég egyébként képet is mutatott ritkán látott gyermekéről, miután egyformán zöldre festette a hajukat.

   (via Page Six)

 • Egy nő, aki korábban több ezer fontot költött arra, hogy 25 évig festesse a haját, végül elfogadta ezüstszínű fürtjeit, és azóta magbiztosabban él. Az 50 éves Kathy Wilsont teljesen lesújtotta, amikor 17 évesen felfedezte első ősz hajszálait, és a húszas éveiben elkezdte festeni a haját, hogy elrejtse a hajtöveit. Az egygyermekes anyuka két-három hetente járt fodrászhoz, ami évente rengetek pénzbe került.

  Kathy végül azután fogadta el természetes kinézetét, amikor 2021-ben rátalált, majd a neten követni kezdte a többi sorstársát. Kezdetben furcsának találta az átmenetet, de most már magabiztosnak érzi magát, és újra önmaga. A fiatalos nő azt mondja, hogy az idegenek mindig összetévesztik fiát, a 28 éves Zach Davist, akit a testvérének vagy barátjának nézik.

 • Hiába telt el két évtized, a mai napig nem tudott megbarátkozni a jelenettel.

  hughgrant
  Fotó: youtube

  Kevés embernek kell bemutatni a valódi karácsonyi klasszikusnak számító Igazából szerelem című filmet, de annak egyik legikonikusabb jelenetével, a brit miniszterelnök szerepében táncolgató Hugh Granttel valószínűleg tényleg mindenki találkozott már. Nos, ez az a pár másodpercnyi anyag, amely teljesen kicsinálta anno a színészt – erről mesélt most az ET-nek adott interjújában is.

  „Emlékszem, hogy rettegtem, hogy meg kell csinálnom azt a táncjelenetet. Rettegtem tőle” – magyarázta Grant, akinek 20 évvel később sem sikerült teljesen feldolgoznia a történteket, bár a jelenet hatalmas népszerűsége enyhített kicsit a szorongásán.

  „Segít, segít, de továbbra is összerezzenek, ha látom” – jegyezte meg a filmsztár.

   (via 24.hu)