Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közel 20 éve tart a tradíció.

  Különleges barátságot ápol Dakota Fanning és Tom Cruise: a két színész még 2005-ben, a Világok háborúja című Steven Spielberg-film forgatásán ismerkedett meg, amikor a gyereksztár mindössze 11 éves volt – egészen pontosan akkor töltötte be azt.

  Ennek apropójából Cruise ajándékkal lepte meg ifjú kolléganőjét, méghozzá élete első telefonjával. Természetesen Fanning akkor még nem sok mindent tudott a Motorola márkájú mobillal kezdeni, hiszen nem nagyon volt kit felhívnia, mindesetre ez a kedves gesztus olyan mély nyomot hagyott benne, hogy a mai napig is örömmel emlékszik vissza a dologra. Sőt, mint most elárulta, Cruise azóta is tartja a hagyományt, és minden évben születésnapi meglepetést küld neki.

 • Milla az Egyesült Államokban nézett ki magának egyetemet.

  Képernyőfotó 2024-04-14 - 15.33.12.png
  Fotó: youtube

  Együtt adott interjút a Palikék világa by Manna című YouTube-műsor legutóbbi adásában Köllő Babett és 13 éves lánya, Milla. A tinédzsernek ugyan van még pár éve, hogy eldöntse, mit is akar tanulni, de jelenleg elég határozott az elképzelése a jövőjét illetően: üzleti szakkal tervez, méghozzá az Amerikai Egyesült Államokban, ahol anyai nagymamája és nagybátyja is él.

  Anya mindig mondja, hogy lehetőleg maradjak a közelben vagy ilyesmi, de nagyon szeretnék kimenni. Egyszerűen az egész tetszik, az emberek, minden kedves, szép az egész, nekem nagyon teszett

  – mesélte. Édesanyja, ahogy azt már korábban is elmondta, nem tudna ilyen messze élni lányától, ezért hiába nem vonzza őt Amerika, nem is kérdés, hogy vele tart majd, ha úgy alakulnak a dolgok.

  „Nekem Los Angeles annyira nem jött be, mint neki. Nekem Dunaújváros is jobban tetszik.”

 • Szerinte közrejátszhat a dologban, hogy anno sok kritika érte őt szakmai sikerei miatt.

  A hamarosan új évaddal jelentkező Házasodna a gazda kapcsán adott interjút az nlc-nek a társkereső háziasszonya, Nádai Anikó, de nem csak a műsorról, hanem saját karrierjéről is mesélt. A műsorvezetőt arról kérdezték, mikortól vált önazonossá ezzel a munkakörrel, ám a kétgyermekes édesanya meglepő válasszal szolgált.

  Szerintem még nem sikerült elfogadnom. Nem tudom, hogy eljön-e majd ez a pillanat, amikor azt tudom mondani, hogy én egy vérbeli műsorvezető vagyok, és erre születtem. Talán túl sokszor vágták az évek során a fejemhez, hogy én nem azért tartok ott, ahol tartok, mert tehetségem van. Az interneten nagyon sok rosszat írnak rólam mindenféle oldalakon, és ez nyomot hagy bennem.

  – kezdte a tévés, aki szerint Az árulók tavalyi képernyőre kerülése megváltozatott egy-két dolgot, bár csak ideiglenesen.

  „Eléggé bizonytalan voltam abban, hogy fogok ott helyt állni, azt hittem, hogy majd valakinek a sleppjében leszek és megyek a tömeggel, aztán mégis voltak jó megvillanásaim és megérzéseim. Végre olyanokat olvastam magamról, hogy hát ez a lány nem is olyan buta, mint amilyennek gondoltam, és egész jól látja a dolgokat. Csak sajnos a műsor véget ért, és megint ugyanazokat a dolgokat olvasom magamról. Így azért nehéz megugrani, hogy az ember hinni kezdjen magában.”

  Nádait anno a Való Világ 4. évadában ismerhették meg a nézők, ami mindig pozitív emlék marad a számára.

  Nagyon jó széria volt a miénk, főműsoridőben mentünk, jó döntést hoztam azzal, hogy belementem. Mi tényleg 0-24-ben ott voltunk az emberek nappalijában, és ez szerintem akkoriban nagyot ütött. A Való Világban szerepelni fantasztikus volt, azonban ha most lennék fiatal, már nem biztos, hogy jelentkeznék.”

 • Igaznak bizonyulhattak a találgatások, valóban kislánya született Robert Pattinsonnak és Suki Waterhouse-nak! Az énekesnő valamikor március elején adhatott életet első gyermekének, de már vissza is tért a színpadra, a hétvégén ugyanis ő is a Coachella zenei fesztivál egyik fellépője volt. Koncertje közben elárulta rajongóinak, milyen nagyot is fordult vele a világ mostanság, ekkor tett árulkodó jelzést babája neméről is.

  Nem tudom, hogy mennyien tudjátok, de elég nagy változások történtek az életemben nemrég. Szeretem a lenyűgöző hölgyeket, és nagyon szerencsés vagyok, hogy nekem is van egy saját kis lenyűgöző hölgyem, és találkozhattam életem szerelmével

  – idézte a PageSix Waterhouse-t. Egyelőre a baba neve még nem ismert, mindenesetre az énekesnő azt már kendőzetlen őszinteséggel megmutatta Instagram követőinek, hogy is néz ki pár héttel a szülés után.