Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Till Attila ritkán mesél magánéletéről, pedig feleségével, Krisztával három fiút nevelnek közösen. Andor és Simon már nagykorúak, míg a legkisebb, Félix is 16 éves lesz idén.

    „Ahogy minden szülőnek, nekem is voltak elképzeléseim arról, mi lesz majd a gyerekeinkből, milyen szakmát választanak, és milyen hobbit űznek szívesen. Meg kellett tanulnom elengedni ezeket a gondolatokat, hiszen nem feltétlenül úgy alakulnak a dolgok, ahogyan mi elterveztük. Nem is nyomasztom őket ilyenekkel; olykor kedvesen kérdezgetem, mondok ezt-azt, de sosem erőltettem rájuk semmit” – kezdte a Meglepetés magazinnak a műsorvezető, aki azt az elvet vallja, hogy a gyereknevelésben mindig az adott pillanatban kell jó döntéseket meghozni, majd arról is beszámolt, mennyire tartja szigorú apának magát.

    „És persze egy rendszert, keretet kell adni, amelyben élnek. Ebben sosem voltam túl jó, de az anyukájuk igen. Nem vagyok szigorú szülő, viszont nagyon hiszek abban, hogy a viselkedésminta kulcsfontosságú. Sokkal erősebb hatással van a gyerekekre az, amit tőlünk látnak, mint amit mondunk nekik. A gyerekek alapvetően úgy vannak beprogramozva, hogy bármit csinálnak, óhatatlanul utánozzák a szüleiket, ezt látom a saját gyerekeimen is.”

    Az Ázsia Expressz versenyzője büszke fiaira, akik közül egy már külföldre is költözött.

    „A két nagy már felnőtt, jönnek-mennek, próbálgatják a szárnyaikat. Andor Amszterdamban járt egyetemre, Simon hol itthon, hol a szerelménél alszik, egyedül a kicsi lakik még teljesen a családi fészekben. Mivel az egész egy folyamat, nem visel meg, hogy szépen lassan kirepülnek. Nagyon jó látni, ahogy fejlődnek és haladnak előre az életükben. Okos kis felnőttek lettek, nyitottan gondolkodnak a világról, ami jó visszaigazolás.”

    (via Story)

  • Ellopták a show-t.

    Rebel Wilson és kedvese a 2024-es Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon vettek részt szombat este, amely vörös szőnyeges eseményre először vitték el a kislányukat. Ahogy arról írtunk, az ausztrál színésznő gyermeke béranya segítségével világra jött, a kis Royce Lilly idén lesz két éves, és eddig még nem láthatták a rajongók egy ilyen nagy volumenű eseményen.

    Mint ismert, Wilson még a 2022 nyáran coming outolt, azóta pedig párjával, Ramona Agrumával már el is jegyezték egymást, közös életük pedig a kislányukkal vált teljessé. A szerelmesekről egyébként az a hír járja, hogy hamarosan szeretnék az esküvőjüket is megtartani, erről azonban részleteket még nem osztottak meg.

  • Rengeteget edzett az elmúlt hónapokban, így izgatottan várja, hogy élesben is bizonyíthasson.

    Vasárnap újabb hazai hírességek mérik össze erejüket és felkészültségüket a Ritz Levente Sportcsarnokban, köztük Földes Eszter, aki Lola ellen száll majd ringbe a Sztárbox negyedik negyeddöntőjében. A színésznő korábban elárulta, nehéz hónapokon van túl, így jól fog esni számára, hogy végre levezetheti a feszültséget.

    „Nagyon szeretnék megverni valakit. Sajnos most az van, hogy ez te leszel” – üzente ellenfelének Földes, aki a Meglepetés magazinnal megosztotta, mennyit is készül a mérkőzésre.

    A felkérés jókor jött, ezért rögtön igent mondtam. Rengeteget edzem, heti öt-nyolc alkalommal, amit nagyon élvezek.

    A színésznő úgy gondolja, nagy a teherbírása és nem tart az ütésektől sem, mindenesetre úgy döntött, hatéves kisfiát inkább nem viszi magával a helyszínre, Álmost ugyanis nem szeretné kitenni ilyen stresszhelyzetnek.

    „Felkészülten szállok a ringbe szeptember 22-én. A sérülés ugyan benne van a pakliban, de nem félek tőle. Ha lesz egy kis monokli az arcomon, a színházban majd lesminkelik” – idézte szavait a Blikk.

  • Hamarosan az 50. házassági évfordulójukat ünneplik.

    Szikora Róbert a napokban az Adom a napon című műsorban vendégeskedett, ahol ritkán mutatkozó párjáról is kérdezte Geszti Péter. Mint kiderült, az R-GO frontembere és felesége, Zsuzsa rövidesen a 50. házassági évfordulójukat ünneplik, de nem szeretnének nagy felhajtást rendezni még az aranylakodalmuk kedvéért sem. Ehelyett inkább otthonukban, kettesben töltik majd a jeles napot.

    „Úgy rejtegeted, mint Columbo a sajátját. Nem akarod, hogy őt megismerje a nyilvánosság, vagy ő kerüli a szereplést?” – tette fel a kérdést Geszti Péter, mire Szikora bevallotta: utóbbi az igazság feleségével kapcsolatban.

    A Jóistennek egy adománya volt ő, és nem bízta a véletlenre, a másik utcában lakott (Rákospalotán). Azóta ő az én szerelmem, üzlettársam, életem párja. 

    – magyarázta az énekes, aki nagy összhangban él a feleségével, igaz a negatív kritikákat még tőle is nehezen viseli.