Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindent kipróbál.

  Egy nem mindennapi kezeléssel próbál tenni fogyása érdekében Kajdi Csaba, azaz Cyla. A modellügynökség-vezető, influenszer sok mindent kipróbált már, ám hosszú távon semmi nem bizonyult eredményesnek; ezért is döntött egy új beavatkozás mellett. A minap egy ún. epesavas injekciót kapott, mellyel a „tokarészt” korrigálják. Az injekcióról a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mesélt követőinek, rajongóinak.

  Voltam már ultrahangos zsírbontáson, zsírfagyasztáson… na, anyukám, most kapaszkodjál meg! Epesavas a Cyla! A héten voltam epesavas beinjekciózáson tokára, most olyan vagyok, mint egy pelikán, de majd látod, ha változok. Állítólag az epesav a zsírsejtek membránját megbontja, és a zsírnak taka, gyönyörűen karcsúsodol, formásodol! Várom, hogy mi lesz az eredmény

  – mesélte Kajdi, hozzátéve, az injekció nem volt fájdalommentes.

  Ettől függetlenül a kajára odafigyelni és mozogni kell. Azért fáj, egy hétig nem kellemes, de erre a tokarészre nem tudsz semmilyen gyakorlatot se csinálni. Én mindent kipróbálok

  – emelte ki az influenszer, akinek szavait a Blikk idézte.

 • Elindult az RTL Cápák között című üzleti show-műsorának hatodik évada, ahol idén változás történt a csapat felállásában, ugyanis két új befektető, dr. Varga Eszter és Orbók Ilona vette át az előző évadok emlékezetes cápáinak, Tomán Szabinának és Lakatos Istvánnak a helyét.

  A legutóbbi adásban többek között Mándli Péter földrajztanárt ismerhették meg a nézők, aki egy olyan applikációval érkezett a Cápák elé, melynek célja, hogy rendhagyó módon tanítsa az embereket az aznapi dátumhoz köthető érdekes tényekkel. Mándli 2016 nyarán kezdte el gyűjteni az információkat, és idén indította el webapplikációját, melyre összesen másfél millió forintot költött eddig. Ennek fejlesztéséhez további 5 milliót kért a befektetőktől, amiért cserébe 20 százalékos tulajdonrészt ajánlott fel a vállalkozásából.

  Bár a 20 éve pedagógusként dolgozó férfi hivatása iránti elkötelezettségét tiszteletre méltónak nevezte Varga Eszter, abban mind egyetértettek, hogy befektetésként nehezen értelmezhető az alkalmazás. Úgy vélték, organikusan fejlődve sikereket érhet el családi vállalkozásként az ötlet, de kis méretéből adódóan nem bír el egy befektetőt.

  Az a dilemmám, hogy ebből akkora sztori nem tud kerekedni, ami a befektetőnek megtérülést hozna. Ha a befektető akar ebből először jóllakni, akkor az meg egy unfair helyzet, mert te leszel az, aki ezen dolgozik. És csak azért dolgozni, hogy ez megtérüljön, közben meg te vagy a tanár, aki értéket ad, és teremt valamit. Üzletileg ebbe én nem tudok befektetni, de közben meg veled a szívem

  – mondta Balogh Petya, majd kiszállt a földrajztanár által kínált üzletből.

  Végül Balogh Levente is megerősítette, hogy számára sem értelmezhető üzletileg a vállalkozás, majd önzetlen felajánlást tett Mándli Péternek. Az üzletember kifizette a tanár által addig befektetett összeget anélkül, hogy bármilyen részesedést kért volna.

  Annyi hülyeségre költjük el a pénzünket, legalább itt egy kicsit visszaadunk

  – indokolta Balogh Levente a döntését befektetőtársainak.

 • Jókora fricska ez.

  Két nappal ezelőtt jelent meg Varga Márk, azaz G.w.M legújabb dala, ami a Neked ez könnyű címet kapta , és amit igazi szakítós himnuszként is emlegethetnénk. A rapper ugyanis, aki korábban büszkén vallotta be, hogy dalait a saját tapasztalatai ihletik, egy fájdalmas szakításról regél. Többek között az is elhangzik a nótában, hogy:

  • Mondd el, mire vagyok jó neked, ha bármit teszek, rossz velem?”
  • Mégis kapaszkodunk egymásba, de én nem hiszek már, drágám, az álcákban…”
  • Azt hittem, hogy megszerettél. Túl ostoba voltam, mert azt hittem, hogy nem cserélnél…”

  ezért több rajongó is rákérdezett kommentben, vajon minden rendben van-e G.w.M és felesége, Kulcsár Edina között. 

  Hmmm… Olyan érdekes, hogy a dalszöveg a szakításról szól! Exnek üzengetés stb. Most akkor mi a helyzet? Múltkor volt az a plázás incidens is. Minden okés Edinával?

  – vetette fel a kérdést az egyik követő, utalva arra, hogy a rapperről és az egykori szépségkirálynőről nemrég úgy hírlett, csúnyán összekaptak egy áruház tetőteraszán: a fiatalember állítólag kiabált gyermeke, Amara édesanyjával, aki később tagadta, hogy férje veszekedett volna vele.

  A pletyka tüzére az is olajat öntött, hogy egy ideje sem G.w.M, sem pedig Kulcsár Edina nem posztolt közös fotót; sokáig kell lefelé görgetni mindkettejük Instagramján és Facebookján is, mire olyan bejegyzést találunk, amelyben mindketten szerepelnek. A rajongóknak ez is szemet szúrt, Kulcsár Edina aztán egy közös szelfivel indította a péntek reggelt, a képhez azonban csak egy piros szívet és egy tűz emojit tett. A háromgyermekes édesanya bejegyzésére a rapper reagált is, de csak annyit, hogy:

  Szeretleeeeeeeeeeek kuuuuuuulcsssssssssss

  A mandulagyulladással küzdő és az énekléstől egy időre eltiltott G.w.M rövid szerelmi vallomása nem maradt reakció nélkül; párja kommentben erősítette meg, hogy viszontszereti őt.

  Én is tééégeeeeeeed!

  A friss fotót akkor tudja megtekinteni, ha idekattint.

 • Ilyesmit nem gyakran posztolnak ki a hírességek.

  Nem rest kivenni a részét a házimunkából Gömöri András Máté, aki már korán reggel tüsténkedik otthon. A színész az Instagram-oldalán árulta el követőinek, hogy a mosás és a teregetés mindig az ő feladata, s szívesen meg is csinálja ezeket a reggeli kávét követően. 

  Gömöri egyébként, aki több mint egy évtizede foglalkozik testépítéssel a színészi munkái mellett, néhány héttel ezelőtt Kanadába költözött párjával, Polyák Lillával és annak gyermekével, mert felvették a Seneca College színész szakára.

  Hiába a kockahas meg szálkás váll, a feleségem szerint ekkor vagyok a legszexibb. A mosás és teregetés az én reszortom a házimunkában, de igazság szerint szeretem. Reggelente a kávé után pont annyira foglal le, hogy megnyugtat. Az OCD-m is elhallgat és hasznosnak érzem magam. Jobban indul a nap. Ráadásul versenyfelkészülés alatt magamtól kelek minden reggel 6-kor és így a reggeli csendességben elmolyolok vele. Mondhatni meditációs mosó vagyok

  – vallotta be a színész.