Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nagyot nőtt az úszónő gyermeke.

    Hosszú Katinka és Gelencsér Máté 2022 augusztusában kötötték össze életüket, majd tavaly nyáron üdvözölhették első gyermeküket, Kamíliát. A háromszoros olimpiai és 26-szoros világbajnok magyar úszónő azóta élete egyik legboldogabb korszakát éli, és jól láthatóan nagyon élvezi az anyaszerepet, miközben már újra visszatért a versenyzéshez.

    Mint arról a 34 esztendős sportolónő korábban beszélt, hosszabb kihagyása után szándékában áll folytatni úszókarrierjét, hogy idén nyáron Párizsban a hatodik olimpiáján is részt vehessen. Hosszú közösségi oldalán most egy aranyos képet posztolt arról, amint kislányát próbája játékosan rávenni az evésre.

  • Továbbfejlesztett chipet kapott a kezébe.

    KLN 5143 w
    Fotó: RTL

    Schumacher Vanda februárban arról számolt be, hogy tavaly augusztusban egy autóbalesete volt, és bár nem szenvedett komolyabb sérülést, a kézfejébe ültetett chip elromlott, ezért azt ki kell cserélje. Ahogy korábban megírtuk, a Svájcban tavaly beültetett különleges eszközt az influenszer arra használta, hogy bankkártyás fizetéseket helyettesítsen a keze érintésével, így azt most szintén külföldön cseréltette ki. A Blikk megkeresésére bővebben mesélt a folyamatról:

    A cégnek, amely a chipet gyártja, jeleztem a problémát. Rögtön azt kérdezték, hogy nem ütöttem-e be véletlenül a kezem. Akkor ugrott be, hogy dehogynem, a balesetben épp ott sérült meg a kezem. Emlékszem, az orvos akkor kért egy röntgent, ami után ámulva kérdezte a chipre mutatva, hogy ez meg micsoda

    – mondta a lapnak Schumacher, akinek a cég azonnal felajánlott egy továbbfejlesztett verziót.

    Mint kiderült, az új chip rugalmasabb és ütésállóbb, mint az első verzió, de ugyanazokkal a funkciókkal rendelkezik. A tévés műsorvezető nemrég túl is esett a cserén, ami eredetileg egy néhány perces beavatkozás, esetében azonban kicsit tovább tartott. Elmondása szerint erre azért volt szükség, mert nem a régi helyére ültették a chipet, egy öltést kapott a kézfején, csak most egy kicsivel arrébb.

    Bár a műsorvezető persze tisztában azzal, hogy sokan helytelenítik azt, amit csinál, de ezeket igyekszik figyelmen kívül hagyni. Úgy véli, senkit nem szeretne semmilyen irányba befolyásolni, ezért csak elfogadóbbnak kellene lenniük az embereknek.

    Ez az én döntésem, én ilyen vagyok, szeretem az új dolgokat, és nyitott vagyok a technológiai újításokra. Nem reklámozom, hogy csinálja utánam bárki, mert aki nem akarja, ne csinálja, de azt vallom, hogy mindenki azt csinál magával, amit akar: valaki mellimplantátumot tetet a testébe, én chipet

  • Lányát is óva intette a színészettől.

    Pásztor Erzsi a a Meglepetés magazinnak adott közös interjút lányával, Holl Henriettel, aki mint kiderült, 35 évig Olaszországban élt mielőtt hazaköltözött volna. Holl bevallotta, gyerekként szégyellte a szüleit, hiszen mindketten színészek voltak (édesapja, Holl István Jászai Mari-díjas színművész volt), amely akkor még szokatlan foglalkozásuk miatt csúfolták őt az iskolájában. Emiatt sem akart szülei nyomdokába lépni, és a színészi hívatásban kiteljesedni, de ezt az édesanyja sem bánta.

    Amikor Heni kicsi volt, azt mondtam neki: »Ebben az országban csak akkor érdemes színésznőnek lenni, ha Törőcsik Marinak hívják az embert. És mivel ő már van, felesleges még egy.« Kiszolgáltatott pálya a miénk. Szinte csak azoknak sikerül jó szerepeket kapni, akiknek a férjük rendező, operatőr vagy forgatókönyvíró

    – idézi a 24.hu a Szomszédok színésznőjét, aki 88 éves korában is aktív életet él. Bár ízületi gyulladása miatt vannak fájdalmai, amit injekcióval enyhít, esténként továbbra is színházban játszik.

    Amikor színpadon vagyok, értelme van az életemnek. A munka nekem nagyon fontos. Úgy döntöttem, hogy a saját lakásomban maradok, és amíg a Jóisten megengedi, szórakoztatom a közönséget.

    – fogalmazott a színművésznő.

  • Rosszul érintette a menesztés.

    sváby
    Fotó: RTL

    Sváby András volt a Viasat3 Adom a napom című műsorának vendége, ahol az egész napját követhették végi a nézők, majd este a stúdióban beszélgetett Geszti Péterrel. Az ATV műsorvezetője arról is beszélt, hogy bár korábban több műfajban is kipróbálta magát, mostanra biztos abban, hogy a magazinműsorokban talált igazán magára. Majd azt is felidézte, mennyire érzékenyen érintette, amikor menesztették a TV2-től.

    „Klasszikus módon, papírdobozzal a kezemben távoztam az irodából, és mikor kimentem a TV2 hátsó teherportáján az autómmal, akkor azt éreztem, hogy óriás gombóc van a torkomban meg ég a szemem.

    Én nem vagyok különben sírós, van úgy, hogy azt érzem, hogy sírtam, de akkor sem jön kifelé könny, valahogy befelé jönnek a könnyeim általában. Akkor azt gondoltam, hogy ennyi volt, nem akarok többet tévézni. És ezt egy ideig komolyan gondoltam, aztán utána elkezdett hiányozni az egész közeg.

    Még egyszer meg akartam mutatni, hogy akárhol – legyen az kis, közepes vagy nagy tévé, vezető- vagy kábelcsatorna – a televízió szintjén ki tudok ugrani nézettségben.” – idézi a 24.hu Sváby Andrást.