Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Szépen gömbölyödik már a színésznő.

  Február végén derült ki, hogy ismét szülői örömök elé néz Rooney Mara és Joaquin Phoenix. A színészpár első gyermeke, River, 2020-ban jött világra, akit Phoenix néhai testvére után neveztek el. A 38 éves színésznő először a Berlini Filmfesztiválon leplezte le várandósságát, gömbölyödő pocakját ugyanis bőszabású ruhája sem tudta már eltakarni.

  A 49 éves színész és párja 2012-ben, A nő című romantikus sci-fi forgatásán ismerkedett meg. Bár a Joker sztárja 2019-ben már megkérte a színésznő kezét, de egyelőre azt még nem árulták el, mikorra tervezik az esküvőjüket. A várandós színésznőről Los Angelesben sikerült egy olyan fotót készíteniük a paparazzóknak, melyen már világos kivehető a terheshasa a fekete melegítőjében.

 • Nem igazán ismerték őt fel.

  Egészen elképesztő mennyiségű hozzászólást generált Megan Fox új Instagram-bejegyzése. Bár a színésznőt rendre elárasztják bókokkal követői, most a legtöbben azért ragadtak billentyűzetet, hogy megjegyezzék, egyáltalán nem ismertek rá a Transformers sztárjára friss képét látva.

  „Ez nem Megan Fox!”

  „Nem tudtam, hogy ki a fenét nézek, amíg el nem olvastam a felhasználónevét.”

  „Ki a f*sz ez?”

  „Ez nem hasonlít egyáltalán Megan Foxra. A mesterséges intelligencia már megint teszi a dolgát.”

  „Azt hittem, hogy ez Kim Kardashian” – fogalmaztak sorra a kommentelők, pedig nem fekete mágia történt a képen, mindössze Fox natúr, smink nélküli arccal fotózta magát (bár valószínűleg nemrég beújított kék loknijai sem segítettek sokat az összezavarodott rajongói helyzetén). Sokan a védelmére is keltek, és hálájukat fejezték ki a képet közzétevő, szerintük továbbra is gyönyörű színésznőnek.

 • Hivatalosan még nem vált el a nála 26 éves idősebb férfitól, de a papírforma nem zavarja, sőt: férje vezetéknevét is megtartja.

  Noha már fél éve külön él férjétől, Farkas Alexa csak március végén számolt be arról, hogy 26 évvel idősebb férjével, Balázzsal úgy döntöttek, hogy öt év házasság után elválnak. Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője és a spirituális tanácsadó központot vezető férfi egyelőre nem adták be a válókeresetet, mert nem zavarja őket a papírforma, de az biztos, hogy a továbbiakban csak munkakapcsolatban maradnak.

  Mint azt Farkas meséli, nem volt köztük hangos szó vagy veszekedés, de a közös programok egy ideje elmaradoztak, és kihunyt köztük a szerelem is.

  „Balázs nagyon le van nyugodva, én viszont megyek és törtetek előre. Máshol tartunk az életben, és ez nagyon kiütközött mostanra” – mondta a Story magazinnak Farkas Alexa, aki úgy döntött, megtartja férje vezetéknevét, hiszen mindenki így ismeri. 

  „A vele töltött öt évem a legmeghatározóbb időszak az egész eddigi életemben, és ezt sosem fogom elfelejteni” – emelte ki a korábbi realityszereplő, aki nem zárkózik el egy új párkapcsolattól, de házasságba többet nem menne bele.

  Elvárásom lesz, hogy ha jön valaki, az nyitott legyen a gondolkodásomra, a munkámra. Az se baj, ha egy ideig még senki sem kopogtat, de 30 évesen semmiről sem érzem magam lecsúszva. Édesanyám is 40 évesen szült engem. Az sem baj, ha »csak« lesz egy szuper kapcsolatom, nem feltétlenül gondolkozom gyerekben. Házasságban pedig jelenleg egyáltalán nem. Sőt most az érzem, eszem ágában sincs többet férjhez menni

  – jelentette ki az egykori színésznő, akinek szavait a 24.hu idézte.

 • Ahogy arról az Index is beszámolt, évek óta nem tapasztalt ítéletidő csapott le a Közel-Keletre, köztük az Egyesült Arab Emírségekre is. Dubajban akkora volt a vihar, hogy a villámlás, valamint a hirtelen lezúdult csapadékmennyiség miatt a repteret is le kellett zárni, több gép már csak a vízzel beborított kifutópályán tudott csak landolni.

  A Baliról hazafele tartó Istenes Bence és családja szintén a dubaji reptéren ragadt, szúrta ki a story.hu.

  24 órája úton 2 gyerekkel, abból eddig 10-et a reptéren, és senki nem tudja, mikor mehetünk tovább

  – fogalmazott az azóta már nem elérhető Instagram-történetében a műsorvezető, a szöveg mellé pedig egy őt és Csobot Adélt ábrázoló szelfit is csatolt.

  A reptéren azóta újraindul a forgalom, ám így is nagy fennakadásokra lehet ott még mindig számítani.