Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Képernyőfelvétel (368).png
  Fotó: RTL

  Cseh László az RTL Reggeli című műsorában kezdte a napját, ahol egyebek mellett arról beszélt, hogy az úszáskarrierje óta nem találta még meg azt a napi mozgásformát, amit szívesen csinálna.

  Korábban próbálkoztam focival, kosárlabdával, de mindig is éreztem, hogy az úszás az én igazi sportágam. Most, hogy már abbahagytam, kéne találnom valami melléksportágat. Hiányzik a sport, de nem találom a motivációt, hogy napi szinten mozogjak

  – magyarázta az olimpiai ezüst- és bronzérmes, világ- és Európa-bajnok úszó.

  Mint bevallotta, álmodik még úszással, de egyszer sem kelt fel úgy, mióta visszavonult, hogy „jajj, elkésem az edzésről.” Annak örül, hogy a mindennapjait már nem kell a tréningekhez igazítani, így sokkal kötetlenebbül éli az életét. A kétéves kislányánál nem erőlteti az úszást, mert úgy véli, egy ilyen késztetésnek mindenképpen belülről kell jönnie. Az élsportolói pályájára a következőképpen gondol vissza:

  Úgy érzem, hogy nagyjából sikerült lezárnom. Azt nem mondom, hogy egy tökéletes karrier van mögöttem, mert rengeteg olyan hibát tudok felsorolni, amit utólag már másképp csinálnék. De azért büszke vagyok azokra, amiket elértem, és jó érzéssel tölt el.

 • Ritkán látni ilyen rafinált szabású és rizikós ruhát, az biztos.

  Anya Taylor-Joy korábban sem riadt vissza attól, hogy extrém ruhadarabokban mutatkozzon, azzal a szettel azonban, amelyet május 22-én viselt New Yorkban, minden eddiginél nagyobb port kavart. A 28 éves színésznő azért sem bízta a véletlenre, mit ölt magára aznap, mert a The Late Night Show című műsorba volt hivatalos, ahol Stephen Colberttel beszélgetett. 

  A Vezércsel című sorozat sztárja egy vörös Mugler-ruhában lépett utcára, amely már csak a szűk szabása miatt is megragadja a tekintetet, de nem ez benne a legérdekesebb. Taylor-Joy inkább azoknak kedvezett, akik mögötte sétáltak, a bőrruhát ugyanis hátul vékony övek tartották össze, ami így nem takarta el teljesen a színésznő hátát.

  (via Marie Claire)

 • Még hajat is ″növesztett″.

  Dwayne Johnson személyét továbbra is rengetegen rajongják, dacára annak, hogy mostanság csak kevésbé nézhető blockbusterekhez sikerült adnia a nevét. Ennek a sajnálatos pechszériának remélhetőleg a készülő The Smashing Machine című szerelemprojektje véget vethet.

  Az 52 éves színész főszereplésével készülő sportdráma az A24 égisze alatt valósul majd meg, és jövőre érkezhet a mozikba. A történet alapötletét egy 2022-es, azonos című HBO-s dokumentumfilm adta, amely Mark Kerr legendás MMA-bajnok kalandos életét dolgozza fel. Az amerikai harcművészt alakító Johnsonról megérkezett az első forgatási kép, amin jól látható, hogy szinte tökéletesen átlényegült a szerepéhez. Hosszú idő után újra hajjal láthatjuk a színészt, és az ikonikus tetoválásait is gondosan elfedték.

 • VV Giada7464 Ok
  Fotó: RTL

  VV Giada a Blikknek adott interjút, mielőtt bevonult volna a ValóVilág 12 luxusbörtönébe. A félig olasz származású édesanya azért költözött be a valóságshow-ba, mert olyan lehetőséget látott meg benne, amellyel biztosíthatná kisfia jövőjét. Mint mondta, mindig is fiatalon akart anyukává válni, de nem tervezte, hogy ennyire korán lesz az.

  Öt napja töltöttem be a tizennyolcat, amikor megszületett a kisfiam. Tizenhét évesen úgy mentem érettségire, hogy már nagy hasam volt, az oktatók össze is súgtak mögöttem, hogy mennyire meghíztam. Csak egy tanár állt ki mellettem, aki tudta, hogy babát várok, mert nem vertem nagy dobra. Fiatal anyuka akartam lenni, de nem ennyire… Viszont most már örülök, hogy így alakult

  – árulta el a lapnak a valóságshow-szereplő, akinek azóta már véget ért a kapcsolata gyermeke édesapjával. Hozzátette, annyira megviselte a zátonyra futott párkapcsolata, hogy sokáig azt sem bírta elviselni, ha valaki hozzáér.

  Elnyomva éreztem magam a kapcsolatban, és nem voltam hozzászokva, hogy ölelgetnek és puszilgatnak. Még köszönni sem tudtam, csak integettem, azt pedig nem bírtam elviselni, ha hozzám érnek. Ez volt a fal körülöttem, így védtem magam. Egy év kellett, hogy eljussak odáig, hogy pacsit adjak egy másik embernek. Nem is vettem észre ezt magamon, csak amikor már egyedül voltam, és a barátaim meg akartak ölelni vigasztalásképpen… egyszerűen kirázott a hideg más érintésétől

  – mesélte VV Giada, aki bevallása szerint azóta sokat változott, és már az ölelés sem okoz neki gondot. Kisfiára jelenleg a szülei vigyáznak, amíg ő a luxusbörtönben próbált szerencsét.

  „Itt van velem a kisautója, amivel sokat játszottunk együtt, erről mindig eszembe jut, de egyébként is leginkább ő jár a fejemben. Ha esetleg megnyerem a ValóVilágot, remélem, nyugodt életet biztosíthatnék neki egy olyan házban, ahol mindenkinek van saját szobája, és nem kell mindenre azt mondanom, hogy nem lehet” – fogalmazott a versenyző, aki azt sem bánná, ha rátalálna majd a szerelem is.