Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Fél évig voltak együtt.

  Képernyőkép 2024-07-13 092757.png
  Fotó: RTL

  Váratlanul zátonyra futott Galambos Lajos lányának párkapcsolata. Galambos Boglárka fél évvel ezelőtt a Fashion Street tulajdosába, a milliárdos üzletember Csipak Péterbe szeretett bele, aki 29 évvel idősebb nála, s bár úgy tűnt, boldogabb nem is lehetne az ingatlanbefektetéssel foglalkozó férfi mellett, valami mégsem működött köztük. 

  A fiatal divattervező és az üzletember már nem is követik egymást az Instagramon, s a közös képek is eltűntek.

   A hír igaz, megerősítem, hogy valóban szakítottam Csipak Péterrel. Nálam nem férnek bele bizonyos dolgok egy párkapcsolatba. Én a páromtól tiszteletet, bizalmat és kommunikációt várok, és ez nem függ korosztálytól, egzisztenciától és társadalomban betöltött pozíciótól. Péterrel fél évet voltunk együtt, ami mindkettőnk számára egy csodás időszak volt, semmi rosszat nem tudok, és nem is szeretnék vele kapcsolatban kommunikálni

  – árulta el a Ripostnak Galambos Boglárka.

  A divattervező az RTL szerint korábban arról is beszélt, hogy szakmabeli párja sokat segített neki álmai elérésében.

 • Van, aki számára a megjelenés az egyik legfontosabb dolog az életben. Egy 28 éves brit nő, Bromley Elford például minden tőle telhetőt megtett annak érdekében, hogy azon a napon, amikor ki volt írva programozott császármetszésre, kifogástalanul nézzen ki. A Daily Mail szerint Elford műkörmösnél és szempillásnál is járt a szülés előtti napokban. A nagy napon pedig jó korán felkelt, hogy legyen ideje egy teljes smink elkészítésére és arra, hogy kivasalja hosszú szőke haját. Úgy vélte, úgy nem mehet be a szülőszobába, ha nem néz ki tökéletesen. Közös beszélgetős csoportjukba egy fotót is küldött magáról kolléganőinek, akik közül többen eléggé kiakadtak, amikor meglátták erős sminkjét, míg mások jót nevettek rajta.

  Az angliai Wantage településen élő nő azt mondja: azért csípte úgy ki magát, mert jól akart kinézni második gyermeke születésekor. Első gyermekének kilenc évvel ezelőtt természetes úton adott életet, ám arról a napról nem feltétlen őriz szép emlékeket.