2024. június 14. 21:00
Németország
Skócia
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Mindig meg tud újulni.

  Úgy tűnik, búcsút intett az eddig viselt póthajnak Tóth Gabi, aki a közösségi oldalán mutatta meg rajongóinak új frizuráját. Az énekesnő igazi kaméleonnak számít, ami a stílusát illeti: volt már rock ihletésű, tüsis hidrogénszőke és barna haja is, de hosszú, göndör tincsekkel is mutatkozott egy darabig 2017 környékén. Az elmúlt hónapokban is utóbbihoz hasonló, hosszú tincseket választott, ami miatt sokan az X-Faktor korábbi győzteséhez, Tóth Andihoz hasonlították , ám a jelek szerint elérkezettnek látta az időt a változtatásra.

  „SáriKata', aki nemcsak az egyik legjobb fodrász, de egy nagyon jó barát is, akire 12 éve számíthatok! Mindig rám hangolódik és feltölt lelkileg azzal, hogy olyan frizurákat készít, amiket megálmodok!” – jegyezte meg szelfijénél az énekesnő, aki  sorra zsebelte be a dicséreteket a Kleopátra frizurája miatt.

  Néhány napja még póthajat viselt.

  Az Átkozott nyár című dal előadóját az ilyen átalakulások miatt igazi kaméleonnak tartják. Nemrégiben nővére, Tóth Vera is ezt nyilatkozta az énekesnőről, akinek a Sztárban sztár leszek! című műsor élő adásain is készítettek póthajból hosszú copfot, fonatot.

 • Zámbó Krisztián és kedvese, Takács Zsuzsika a TV2 Mokka című műsorában indította a péntek reggelét. Az énekes előbb arról mesélt a műsorvezetőknek, Orosz Barbarának és Váczi Gergőnek, hogy lelkileg igen nehéz időszakot él meg jelenleg: nemrég súlyos biciklibalesetet szenvedett, amelyből lassan gyógyul. Mivel a lábadozás idejére az edzést is abba kellett hagynia, a pluszkilók is felkúsztak rá. Szerelme azonban mindenben támogatja az énekest, aki azt állítja: pont azért történt meg a baj, mert rámosolygott Takács Zsuzskára. 

  Zámbó Jimmy elsőszülött fia immár több mint 13 éve alkot egy párt az influenszerrel. Kapcsolatuk viharos időket is megélt, hiszen többször szakítottak, de mindig visszataláltak egymáshoz. 

  Szerintem nem könnyű senkinek, minden kapcsolaton dolgoznia kell mindkét félnek, mert olyan nincs, hogy tökéletes. Mindig van olyan kérdés, amit meg kell oldani együtt, mert külön nem lehet, ha már egy párkapcsolatról beszélünk. Van, amikor neki nehezebb, van, amikor nekem nehezebb, mert egyikünk sem egyszerű eset

  – szögezte le Takács, mire Zámbó elárulta a kapcsolatuk titkát.

  Az a titkunk, hogy egyáltalán nem illünk össze. Totál más embertípusok vagyunk

  – vallotta be az énekes. Mint mesélik, a köztük lévő ellentétek akkor is kiütköznek, amikor nyaralást szerveznek, vagy arról beszélnek, milyen esküvőt szeretnének. Míg az énekes nagy bulira vágyik, addig az influenszer egy kisebb szertartásnak is örülne.

 • A fitneszedző szerint mindig a legjobbkor üzen neki édesapja.

  Rubint Réka fogékony a spirituális dolgokra, többször kapott már különböző jelet 2019-ben elhunyt édesapjától is, amiről most a Ripostnak mesélt.

  „Nekem ő mindig valamilyen vad formájában jelez, hiszen vadász volt. Korábban szarvasokon keresztül igyekezett segíteni és utat mutatni, néhány nappal ezelőtt pedig megpillantottam ezt a kis rókát. Édesapám mindig a legjobbkor üzen nekem. Amikor válaszúthoz érkezek, amikor döntéshelyzetbe kerülök, akkor így segít és megerősít abban, hogy jó úton járok, jó döntést fogok hozni. A hiánya még mindig borzasztóan fáj, ez a belső erő viszont felbecsülhetetlen a mindennapokban.”

  De nem csak állatokon keresztül fedezi fel néhai édesapja jelenlétét a fitneszedző, Garábon, a világ legnagyobb tibeti hangtáljának lelőhelyén is felfigyelt már jelzéseire.

  „Tavaly nyáron elvégeztem egy hangtál tanfolyamot, amit azóta is beépítek a mindennapjaimba. Ez az hely, ahol olyan különleges energiák vannak, ahol édesapám mindig tud nekem üzenni. Tisztában vagyok vele, hogy vannak, akik nem hisznek ebben. Én viszont érzem, és ez óriási biztonságot jelent számomra” – mesélte a háromgyermekes édesanya, aki nemrég konkrétan a férfi hangját is viszont hallotta a hangtálak között.

  (24.hu)

 • Pedig nemrég össze is költözött a pár.

  Véget ért Gisele Bündchen és Joaquim Valente kapcsolata, tudta meg a Page Six. A lap úgy értesült, a topmodell és dzsiudzsicuedzője azután szakítottak, hogy Tom Brady a Netflix egyik műsorában viccelődött exfeleségével és annak új kedvesével, ez ugyanis nagy stresszt és több konfliktust is szült közöttük az elmúlt időszakban.

  „Joaquim egy hétköznapi férfi, nincs hozzászokva ahhoz a figyelemhez, amit utána kapott. A vicc egy része lett, az emberek kérdezősködni kezdtek nála, hogy tényleg ő volt-e az oka a válásnak. Gyűlölte ezt” – árulta el a pár egyik barátja.

  Pedig kettőjük 2023 elején kezdődött románca szépen alakult – a modell a közelmúltban magához költöztette 9 évvel fiatalabb kedvesét, de gyermekei, a 11 éves Vivian és a 14 éves Benjamin is nagyon megkedvelték a férfit. Bündchen az informátor elmondása szerint volt férjét okolja Valente elvesztése miatt, mivel Brady a megalázó stand-up show-jával „célkeresztet tett” a rivaldafényt tudatosan kerülő tréner hátára.

  Egyelőre egyik fél sem reagált a bulvárlap szakításukkal kapcsolatos megkereséseire.