2024. június 16. 15:00
Lengyelország 1
Hollandia 2
Volksparkstadion I. forduló
2024. június 16. 18:00
Szlovénia 1
Dánia 1
StuttgartArena I. forduló
2024. június 16. 21:00
Szerbia 0
Anglia 1
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • New Yorkban kapták lencsevégre a színésznőt férjével.

    A Stranger Things sztárja, Millie Bobby Brown és kedvese, a legendás Jon Bon Jovi fia, Jake Bongiovi alig néhány hete fogadott örök hűséget egymásnak. A friss házaspár 2021 nyarán találtak egymásra, kezdetben csak a közösségi médiában csevegtek, majd a barátságukból szerelem kerekedett.

    Bár sokan az hihették, hogy a románcuk csak egy hirtelen fellángolás, de közel két év után a fiatal színésznő bejelentette, hogy megkérték a kezét. Több értesülésből úgy tudni, hogy családi és baráti körben, meghitt ceremónia keretein belül házasodott össze a fiatal pár.

    Brown és Bongiovi azóta szinte kivétel nélkül mindenhol együtt jelennek meg, de színésznő különféle munkái miatt eddig egy nagyobb nászútra még nem jutottak el. Ez viszont nem szegi kedvüket, ugyanis legutóbb kézen fogva kapták őket lencsevégre, amint New York utcáin flangáltak. Jól láthatón életük egyik legboldogabb korszakát élik.

  • Imádja az új otthonát.

    DSC8107
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Istenes Bencét hamarosan a Fort Boyard – Az erőd című kalandjáték műsorvezetőjekét láthatják a nézők, ahol ezúttal sem maradnak szórakoztató és humoros pillanatok nélkül. A The Voiceban is feltűnt Istenes most a Storynak adott interjút, melyben azt is elmondta, miért láthatjuk mostanság kevesebb produkcióban.

    Mint kiderült, több hetes külföldi forgatást már nem nagyon vállal el, mert nem szeretne elszakadni a gyerekeitől hosszú időre. Tavaly ugyanis megvalósította régi álmát és családjával egy felújított Balaton-felvidéki családi házba költözött.

    Imádom a vidéki életet, ez a stílus közel is áll hozzám, szeretek kertészkedni, friss levegőt szívni, kutyát sétáltatni a szabadban. Egyáltalán nem hiányzik a városi pezsgés, már csak azért sem, mert ettől sem szakadtam el teljesen. Az elmúlt másfél évtizedem meglehetősen hektikus volt, nem igazán volt egy konkrét bázis, ahol igazán hosszú távra tudtam volna berendezkedni. Örülök, hogy ez most végre megadatott számunkra, ráadásul egy meseszép környezetben

    A tévés úgy hiszi, sokat változott az elmúlt időben, más ember lett, mint aki öt éve volt. Most már sokkal óvatosabban bánik a saját idejével, mivel ezt tartja a legdrágább kincsnek, amivel valaki csak rendelkezhet, ezért egyáltalán nem mindegy, mire fordítjuk.

    Nekem jelenleg a gyerekeim a legfontosabbak, ezért igyekszem mindent köréjük építeni. Egyébként semmi bajom a korommal vagy az idő múlásával. Alig várom már, hogy karosszékben ülő nagypapa legyek. De addig is igyekszem minden életszakaszból a lehető legtöbbet kihozni. Egészen egyszerűen a prioritások módosulnak kissé, ahogy az ember idősödik

    – tette hozzá.

  • Csodás képek születtek Kelet-Afrika egyik természetvédelemi területén egy gepárdcsaládról, mely éppen nyugalmas pillanatokat élt át a szavannán. A felvételeken egy nőstény gepárdot örökítettek meg, amely kölykeivel együtt sütkérezett az árnyékban egy sikeres vadászatot követően.

    Bár az anyának mindennap meg kell küzdenie a napi betevőért, gyorsaságának és agilitásának köszönhetően messze a környék leghatékonabb vadásza. Ha viszont mégsem talál zsákmányt, nagy távolságokat kell megtennie, vállalva a veszélyt, amit ez a családjára nézve jelent, hiszen az oroszlánokkal ellentétben a gepárdok nem falkában élnek, ami védelmet nyújtana. Ezeket az imádni való képeket Barbara Fleming természetfotós készítette a tanzániai Ngorongoro Természetvédelmi Területen.

  • Komoly indulatokat keltett benne a brazilok fantáziátlan játéka.

    Az aranylabdás, világbajnok klasszis, Ronaldinho kemény szavakkal illette a brazil labdarúgó-válogatott jelenlegi formáját, sőt, egyenesen kijelentette, hogy a hamarosan kezdődő Copa Américát sem fogja követni.

    „Ennyi volt, elegem van. Szomorú pillanat ez mindenkinek, aki szereti a brazil futballt" – magyarázta a közösségi médiában Ronaldinho. – Ez az utóbbi évek egyik legrosszabb csapata. Nincsenek vezéregyéniségek a keretben, nagy részük teljesen átlagos játékos.”

    Ronaldinho cseppet sem látja rózsásan a brazil válogatott helyzetét, akik Costa Ricával, Paraguayjal és Kolumbiával játszanak majd a csoportkörben.

    „Kiskorom óta követem a labdarúgást, de sohasem láttam még ennyire rossznak a helyzetet, egyszerűen borzalmas a teljesítményünk. Szégyen! Nem fogom nézni a válogatott Copa América-mérkőzéseit a nyáron, és nem is fogok ünnepelni, ha esetleg Brazília nyer” – jelentette ki a A PSG és az FC Barcelona korábbi játékosa.