Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Videón a 10 és 12 éves sztárcsemeték.

    Bruce Willis 2009-ben kötötte össze életét második feleségével, Emma Heminggel, akivel két közös gyermeket vállaltak. Mabel már 12, Evelyn pedig 10 éves.

    Arról, hogy a sztárcsemeték milyen gyorsan cseperednek, egy friss Instagram-videó tanúskodik. Emma Heming-Willis három, New Yorkban készült rövid felvételt montázsolt össze ennek szemléltetésére.

    Ne pislogj, mert lehet, hogy lemaradsz róla

    – írta a videójához Emma Heming-Willis.

    A büszke édesanya július 4-én is mutatott pár fotót a lányokról.

    A demenciával küzdő amerikai színészlegendának az előző házasságából, Demi Moore-tól is lányai születtek: Rumer 35, Scout 33, Tallulah pedig 30 éves.

    (via Daily Mail

  • Így emlékszik vissza az esküvőjükre a séf.

    Ma, azaz augusztus 1-jén van három éve annak, hogy Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóra örök hűséget fogadott egymásnak. Történetük sokak szerint mesébe illő, a Michelin-csillagos séf ugyanis A Konyhafőnök című gasztroshow 2019-es évadában ismerkedett meg Dórával, aki az egyik versenyzője volt. Bár a fiatal lány a középdöntő előtt kiesett, a séf nem várt sokáig: még aznap üzenetet küldött neki, s randira hívta. Azóta is együtt vannak. Szerelmük gyümölcse, Kamilla 2022-ben született.

    Rácz Jenő a harmadik házassági évfordulójukról így emlékezett meg a közösségi oldalán:

    Boldog évfordulót kívánok neked, Ráczné. Életünk legjobb bulija volt az esküvőnk, durva, hogy elröppent 3 év azóta. Az egyik legkedvesebb emlékem, amikor először felébredtünk egymás mellett mint házastársak. Szerintem minden házasember életében megtörténik az a szenzációfaktor, amikor először férjemnek vagy feleségemnek szólítjuk a másikat. Imádtam minden pillanatát

    – árulta el romantikus bejegyzésében a séf.

    Az évforduló alkalmából Rácz-Gyuricza Dóra is posztolt. Az influenszer azt mutatta meg, hogy néznek ki férjével napjainkban, és hogy néztek ki három évvel ezelőtt.

  • Nagy port kavart a napokban a korábban Twitterként ismert X-en annak a természetfotósnak a bejegyzése, aki úgy ítélte meg, végre sikerült egy rejtélyes állatot lencsevégre kapnia. Carl Bovis úgy mesélte, éppen nyulakat és madarakat fotózott szülővárosában, Bridgewaterben, amikor egy furcsa, szőrös „teremtményre” lett figyelmes. Hosszú percekig időzött a lény közelében, várva arra, hogy az egyszer megmozdul, s más szögből is megcsodálhatja azt, ám legnagyobb bánatára ez nem következett be, s az alapján az egy fotó alapján, amit lőtt, nem is tudta megállapítani, milyen állatot örökített meg.

    Mivel a szőrös teremtmény egy magánterületen feküdt, az 53 éves férfi nem merészkedhetett közelebb. Nem csupán Bovis számára, hanem a családja számára is rejtély, mi látható a képén, ezért az internetezők segítségét kérte annak megfejtésében, akik jobbnál jobb kommentekkel szórakoztatták. A legtöbb X-felhasználó szerint feltehetően nem is egy furcsa állatról van szó, hanem valakinek az elhagyott parókájáról.

    Carl Bovis mindenesetre igencsak hasonló helyzetben találta magát, mint az a nő, aki hazavitt egy sündisznóbébit, amit talált, csakhogy az nem sündisznó volt.

    Az X-en arra kérte a felhasználókat, ne nevessék ki, de a kommenteken végül ő maga is jót derült. A mai napig nem tudtak rájönni, mi látható a képen. 

  • A lány két hónapja alkot egy párt VV Gerivel, akibe a ValóVilágban szeretett bele, ezért szerinte lehet, hogy még korai családot alapítani.

    A ValóVilág tizenkettedik évadában több kirívó dolog is történt, amire a korábbi szériákban nem volt példa. Így például az, hogy megfogant a játék alatt egy gyermek a 22 éves Tóth Renáta, azaz VV Reni és 21 éves párja, Kovács Gergő Rajmund, azaz VV Geri szerelmének gyümölcseként.

    A fiatalok már a beköltöző show alkalmával felfigyeltek egymásra; megvolt köztük a kémia, amit mi sem bizonyított jobban annál, hogy a valóságshow alatt szinte el sem szakadtak egymástól. (Néhány órát leszámítva, amikor is az Éden Hotel két szőkesége alaposan felbolygatta az állóvizet a villában, egyikük ugyanis megjegyezte, hogy Reni és Geri kapcsolata nem fogja bírni kint, amire a páros rövid ideig a szakítás szélén táncolt.)

    Míg Reni párbaj nélkül esett ki, addig Geri egészen a fináléig menetelt: harmadik lett. Mivel a fiatalok abban maradtak, hogy közös babájuk sorsáról csak azt követően döntenek, ha már mindketten a villán kívül lesznek, ezért legalább vasárnapig várniuk kellett, ám arról egyelőre nem tájékoztatták követőiket, hogy azóta mire jutottak.

    A finálé estéjén Reni azt nyilatkozta, hogy körülbelül egy fél napig rettegett attól, mit fognak róla gondolni az emberek, s hogy az élete romba dőlt, ám amikor végre hozzáfért az Instagram-oldalához, rájött, hogy az „alacsonyabb intelligenciaszinttel rendelkező emberek azok, akik kommentálják ezeket a hülyeségeket”, akik pedig „magasabb intelligenciaszinttel” rendelkeznek, azok inkább privát üzenetben fogalmazzák meg véleményüket, legyen az jó vagy rossz. 

    Reni a negatív véleményekkel nem foglalkozik, hiszen belátta: minden ember hibázik. 

    Most a gyerektémára vannak nagyon ráállva, de erről nem döntök egyedül. (...) Nyilván jó lenne, ha megtarthatnám, de nem biztos, hogy meg fogjuk tartani ettől függetlenül, mivel két hónapja vagyunk együtt, hogyha úgy vesszük, és nem szeretném azt, hogy gyerekre alapozzuk a kapcsolatunkat, hanem akkor legyen egy stabil kapcsolat és utána a gyerek. De lehet, hogy ez most fordítva lesz. Kíváncsi vagyok, hogy ebből mi lesz. Nagyon bízom a kapcsolatunkban, szerintem mind a ketten nagyon mélyen érzünk egymás iránt, úgyhogy remélem az győz, hogy mi együtt maradunk, boldogok leszünk és lecsitulnak ezek a hülyeségek

    – nyilatkozta Reni az RTL-nek, a kisvideó ide kattintva érhető el.