Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hiába kérték a gazdái, hogy viselkedjen, ez nem igazán jött neki össze.

    Egy mentett magyar vizsla az internet legújabb sztárja. A Clyde névre hallgató, Egyesült Államokban élő eb nem mindennapi történetéről a Newsweek számolt be egy rövid riportban, melyből kiderül, hogy a kutyát gazdái időnként kutyanapközibe szokták adni. Clyde a minap gondoskodott is arról, hogy mindenki tudtára adja: ő bizony tényleg részt vett a szocializációs, napközis foglalkozáson, nem is akárhogyan.

    Az alább látható videóból kiderül, hogy bár gazdái arra kérték Clyde-ot, hogy jól gondolja meg, mit csinál, az nem igazán fogadott szót. Akkor ugyanis, amikor odaállt az egyik bekapcsolt ventillátorhoz, a legjobb ötletnek tűnt számára levizelni azt. 

    Clyde-ot a gondozók sikeresen megörökítették, miközben könnyített magán.

    Le voltam sokkolódva, de nem lepődtem meg. Örültem, hogy az ott dolgozók viccesnek találták, amit tett, és megnyugtattak, hogy gyakran megesik az ilyen

    – mondta el Clyde gazdija.

    Clyde oldalát több mint 46 ezren követik az Instagramon. Mivel gazdáinak hamarosan gyermeke születik, feltehetően azt is ki kell okoskodniuk, hogyan adják az eb tudtára a dolgot.

  • A jelek szerint rájött, mire vágynak a férfiaknak.

    Képernyőkép 2024-08-02 194033.png
    Fotó: TV2

    Vicces, férfiaknak görbe tükröt mutató videóval kavarta fel a TikTok állóvizét a napokban Péntek-Gyulai Virág, aki az elmúlt néhány évben azzal hívta fel magára igazán a figyelmet, előbb Árpa Attila, majd Jákob Zoltán szívéért is küzdeni próbált a Bachelor – A Nagy Ő-ben. Bár a párkereső reality egyik évada sem hozta el számára a vágyott igaz szerelmet, a bikini-fitneszversenyző ezért nem kesereg, sőt: úgy véli, ez a mai férfiak hibája.

    Péntek-Gyulai kijelentette: férfiért ő már nem fog küzdeni, inkább az esne jól neki, ha valaki az ő kegyeit akarná elnyerni. Úgy tudni, a fitneszversenyző jelenleg is szingli, ám a jelek szerint megtalálta a választ arra, mire vágynak a férfiak. Ezt egy ironikus videóval mutatta be a TikTokon, amelynek a „Magyar pasik, ahogy szeretnék, hogy bánj velük 2024-ben” címet adta.

    Akinek nem inge, ne vegye magára

    – írta azért a videóhoz, melyben bemutatja: szerinte a férfiakkal az a probléma, hogy azt várják, hogy mindent a nő tegyen meg értük. Így például nyissa ki a kocsiajtót, húzza ki a széket, valamint a haverok előtt is turbózza fel az önbizalmat, de ékszert és pezsgőt is hozhat. A videóban Péntek-Gyulai Virág arra is utal, hogy a mai férfiak azt is elvárnák, hogy párjuk pénzzel is támogassa őket, de átvehetnék ásványvizes zsugor cipelését is.

  • Leginkább Árpára feni a fogát.

    Bárdosi Sándort a Sztárbox kapcsán kérdezték a minap a Fókusz riportjában, aki elmondta, őt leginkább a nehézsúly kategória meccsei tartják lázban. Tavaly viszont mégsem volt túlságosan lehidalva; egyedül Árpa Attila és Pintér Tibor bokszmérkőzésére kapta fel a fejét.

    Mint ismert, a színész-rendező Nagy Ervin után Tenyát is legyőzte és egészen a döntőig menetelt, ám ez nem teljesen győzte meg Bárdosit. Az olimpiai ezüstérmes, junior világ- és Európa-bajnok birkózó, többszörös magyar bajnok; szumó világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnok úgy gondolja, hogy ennyi évvel a visszavonulása után is többre képes.

    „Engem a nehézsúly nagyon érdekel, szeretem nézni. Mindig is közel állt hozzám, de nem voltam annyira elragadtatva. Tetszettek azért meccsek. Pintér Tenya meg az Árpa Attila meccse igazi heroikus küzdelem volt. Ilyenkor mindig egy picit odaképzelem magam. 

    Azt el tudom mondani, hogy szerintem se Attila, se Tenya nem jutottak volna oda, a döntőig, ha én ott vagyok. Úgy gondolom, hogy azért őket hamarabb elbúcsúztattam volna, minthogy odajussanak. Valószínűleg én mentem volna a döntőbe. Ezt most lehet nagyképűségnek nevezni, de szerintem nyertem volna ellenük

    – fejtette ki Bárdosi, aki leginkább Árpára feni a fogát, de szembeszállhatna vele, azt sem bánná, hogy alacsonyabb és könnyebb is az egykori amerikai focistánál. 

    Ha lenne alkalmam kipróbálni Árpa Attilát a ringben és bunyózhatnék vele, akkor én biztosan beleállnék az ütésbe. Nyilván nem az állcsúcsomat meg a fültövemet tenném oda, tehát védekeznék. De hogy mekkorát üt, kíváncsi lennék, hogy tényleg akkorák-e azok az ütések, mint amekkorának látszanak, vagy simám bírható. 

    A saját szintemre vagyok kíváncsi, úgyhogy biztos, hogy kipróbálnám, hogy hogy bírom. Én rápörögnék. Bepörögnék, ütnék egy 45-öt per másodperc, aztán csak lenne valami jó belőle.

    – mondta nevetve, majd hozzátette, bunyó közben biztos biztatná Árpát, hogy jobban üsse.

    Árpa egyébként jelenleg a Pokoli rokonok című sorozat forgatásain dolgozik, de tavalyi versenyformáját megőrizte. A Fókusz szembesítette Bárdosi szavaival, melyek kapcsán a színész-rendező azt mondta:

    Mivel meg lettem szólítva, és egy olyan sportolóról van szó, aki olimpikon, egész életét a küzdősporttal töltötte, sőt, akadémiája is van, így arra gondoltam, hogy talán ő egy méltó ellenfél. És ha úgy gondolja, hogy másként alakult volna a tavalyi Sztárbox, ha ő ott van, akkor most be is bizonyíthatja.

  • Exfelesége hiába tagadta, a színész úgy tűnik, tényleg a fiatalabb nőkért van oda.

    Noha még egy hónapja sincs, hogy Tobey Maguire-t egy nála 29 évvel fiatalabb modellel hozták hírbe, miután lencsevégre kapták őket az utcán, a színész azonban a jelek szerint már egy másik, nála jóval fiatalabb bikinimodellnek csapja a szelet. 

    A Pókember című filmek sztárja júliusban még a 20 éves Lily Chee-vel mutatkozott együtt, ám az amerikai színész exfelesége, Jennifer Meyer hamar a védelmére kelt, s tagadta, hogy összeszűrték volna a levet. Meyer határozottan kijelentette: Chee-vel csak baráti kapcsolatot ápolnak. A 49 éves színész új párjának a napokban egy másik modellt, a 24 éves Babette Strijbost kiáltották ki a bulvárlapok. Teszik ezt azok alapján a lesifotók alapján, amelyeken Maguire és Strijbos Olaszországban, Szardínia szigetén pancsolva látható, amint szenvedélyesen csókolóznak, immár félreérthetetlen helyzetben.

    (via PageSix)