Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Minden út Rómába vezet.

    20240730 shv l16 021
    Fotó: Northfoto

    Megkaptuk az Emily Párizsban 4. évadának második felének hivatalos előzetesét, és nagyon úgy tűnik, hogy izgalmakban, drámákban, és persze románcokban ezúttal sem lesz hiány. Feltűnik majd a színen egy olasz üzletember, Marcello (Eugenio Franceschini) karaktere, aki teljesen felforgatja Lily Collins által játszott címszereplő életét.

    Ahogy azt a korábbról már megtudtattuk, Emily ezúttal maga mögött hagyja Párizst, hogy Rómában pihenhesse ki fáradalmait, és közben az olasz szívtiprót érintő üzleti ügyletet bonyolítson le. Emily ugyanakkor a Gabriellel fennálló feszültségek között is próbál lavírozni, miközben titkok derülnek fényre Camille-lal kapcsolatban, és ha ez még nem lenne elég, az új szereplő, Genevieve tovább bonyolítja a helyzetet.

    Az Emily Párizsban negyedik évada két részletben debütál, a széria második fele szeptember 12-től lesz elérhető a Netflixen. 

  • Együtt szerepeltek a ValóVilág 3. évadában, 2004-ben.

    Béres Anett és Balázs Mária barátsága immár húsz éve, pontosabban a ValóVilág 3. évada óta töretlen, amelyben VV Anettként és VV Marcsiként szerepeltek. Bár nem találkoznak gyakran, az egykori valóságshow-szereplők azóta is tartják a kapcsolatot, sőt: a napokban egy közös nyaralásra indultak. A volt villalakók Szardínia szigetére utaztak.

    Van, hogy két barát évekig nem találkozik egymással, de ha végre, újra közös nyaralásra mennek, minden úgy folytatódik, mintha tegnap lett volna

    – jegyezte meg a fotónál Béres Anett, aki VV Marcsival ellentétben gyakran tűnik fel a tévéképernyőn. Legközelebb az Ázsia Expressz című utazós realityben lesz látható, melynek első része szeptember 1-jén kerül adásba.

    Balázs Marcsi a ValóVilágot követően több betelefonálós műsor háziasszonya is volt, tíz év után azonban felhagyott a tévézéssel, mert arra már nem tekintett kihívásként. Közben villabéli szerelmével, Milóval, a VV3 győztesével is szakított. VV Marcsi legutóbb arról nyilatkozott, hogy egy egészségügyi cégnél dolgozik, s azt sem titkolta el, hogy családalapításra vágyik írja a Blikk.

  • Íme az első fotó az esküvőről.

    Hivatalosan is örök hűséget fogadott egymásnak Varga Miklós Joe és kedvese, Hrovatin Csenge. Az Éjjel-Nappal Budapest egykori szereplője kedden Tiszaalpáron, a Csalogány Esküvő- és Rendezvényközpontban vette feleségül 21 évvel fiatalabb párját, akinek vezetéknevét is felvette.

    A körülbelül 60 fős lagziról elsőként a Survivor műsorvezetőjének idősebbik fia, Richárd rakott ki képeket és videókat a közösségi oldalára, a korlátozott ideig elérhető történetébe, de alább az a felvétel is megtekinthető, amellyel a fiatalember gratulált apjáéknak.

    Varga Miklós Joe és Hrovatin Csenge 2013-ban, az Éjjel-Nappal Budapest forgatásán találkozott először, legutóbb tavaly, Nyerő Páros című műsorban szerepeltek együtt. Vargáék kapcsolata hullámvölgyeket is megélt, hiszen idén áprilisban a szakításukról lehetett hallani, de megküzdöttek egymásért.

    (via Blikk)

  • Mint mondja, segíteni szeretne az országban mindenben, amiben csak tud.

    schobertnorbika.png
    Fotó: TV2

    Ifj. Schobert Norbert annak apropójából vendégeskedett a TV2 Mokka című műsorában szerda reggel, mert tartalékos katonának jelentkezett és a napokban megkezdődött az öthetes kiképzése. A fiatalember, akit a forgatásra az édesanyja, Rubint Réka és Havasi Gergő tartalékos szakaszvezető is elkísért, az első napja kapcsán elmondta:

    Rettentően izgalmas volt, és nagyon büszkén viseltem az egyenruhámat. Meg is lepődtem egyébként a többi katonatársammal, mert olyan szinten tisztelettudóak, annyira befogadó mindenki és annyira nem hagyják hátra a társukat, hogy már rendesen majdnem kellemetlenül éreztem magamat

    – árulta el a Farm VIP korábbi győztese, hozzátéve, azért jelentkezett a honvédségbe, mert példát szeretne mutatni, egyúttal segíteni is szeretne az országában, amiben csak tud. Édesanyja, Rubint Réka aztán azt újságolta el, hogy Schobert Norbika már az első nap rengeteg barátot szerzett, pedig tartott attól, hogyan fogadja a katonás rendet.

    Katonai hivatáson még nem gondolkoztam, ezért is csatlakoztam a tartalékos katonák közé. Ha bármikor lesz egy árvíz – de ne legyen ilyen –, vagy akár határvédelemre van szükség, akkor én ott leszek, és bármikor segítek.

    Ifj. Schobertt Norbi tavaly a Sztárboxban mérettette meg magát, idén azonban Megasztárban próbál szerencsét . A sztárcsemete énekhangját korábban is megcsillogtatta; ide kattintva elérhető egy videó, amelyben énekel, és amely év elején nagyot ment a TikTokon.