Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Aranyos fotót osztott meg hármasikreiről Instagram oldalán Rúzsa Magdolna. A 2022. februárjában született Lujza, Keve és Zalán hatalmasat nőttek, amióta utoljára láthatták őket az énekesnő rajongói, ráadásul most különleges helyszínre látogattak: a kicsik elegánsan felöltözve, kedvenc plüssállataikkal az oldalukon kísérték el az énekesnőt egy budapesti képzőművészeti vásárra, Szmrecsányi Bolda alkotásai pedig a poszt tanúsága szerint mindhármójukat lenyűgözték.

    Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. Szeretik anyuka szemét

    – fogalmazott Rúzsa bejegyzésében.

  • Ördög Nóra és férje, Nánási Pál rendszeresen tesznek közzé utazós vlogokat, azaz videós blogbejegyzéseket YouTube oldalukon. Az Ázsia Expressz felvételének időszakában készült Nánázsia legújabb részében a műsorvezető két gyermeke, a 11 éves Mici és a 10 éves Vencel is feltűnik, édesapjukkal meglátogatták ugyanis a Fülöp-szigeteken forgató tévést, sőt ők is belestek a Tv2 kalandrealityjének munkálataiba. Mint kiderült, a sztárpár légtornásznak készülő lánya Szuperák Barbie győzelmének drukkol, de nem csak ő, hanem öccse is nagy rajongója a tévéshownak.

    „Ha nagy leszek, el szeretnék indulni az Ázsia Expresszben” – idézte a Story.hu Vencel terveit, aki édesanyja javaslatával ellentétben nem a fotográfussal, hanem nővérével szeretné majd megmérettetni magát.

    Nánási Pál egyébként nemrég őszintén beszélt videójában arról, mennyi támadást kaptak gyerekeik szerepeltetése miatt a közelmúltban. Mint mondta, nehéz előre megmondani, tényleg rossz hatással lesz-e ez később a testvérpárra, de a őket nem zavarja, ha nyaralásaikat kamerázzák, sőt, kifejezetten hiányolták a felvételeket, amikor egy időre szünetetltették azt.

  • Ön szerint van hasonlóság az énekes és az amerikai színész között?

    Mint ahogy azt a tévénézők már megszokhatták, az idei X-Faktorból cseppet sem hiányzik a humor, ott volt például a Dörgicsén élő Ferenc nevű jelentkező dala, az Adjál kölcsön generátort, amelyakkorát szólt, hogy Majka a mentorpulton táncolt. Poénok is elhangzanak bőven két versenyzőjelölt produkciója között; így történt, hogy Majka a szombat esti adásban megjegyezte: mentortársa, Gáspár Laci eléggé hasonlít a Men in Black sztárjára, Will Smithre. 

    Ez már a rajongóknak is szemet szúrt: volt idő, amikor elárasztották az internetet a hasonlósággal kapcsolatos mémek, sőt, Gáspár a Sztárban sztár című műsorban 2015-ben az amerikai színész bőrébe bújt, amihez nagyon átalakulnia sem kellett.

    Majka egy kis gondolkodás után úgy fogalmazott:

    Laci, nagyon hasonlítasz Will Smith-re, most ahogy nézlek. Itt, ahogy itt ülsz.

    Az énekes azonban visszaszólt:

    Már nem! Már öreg csóró!

    Majd a színész korát vitatták meg, aki egyébként 56 éves. Gáspár aztán megjegyezte: Smith „még most is dzsukel.”

    Ön szerint van hasonlóság Gáspár Laci és Will Smith között?

  • Ez egy nem mindennapi szett, az biztos.

    Palvin Barbara nemrég Magyarországon járt amerikai férjével, Dylan Sprouse színésszel egy filmpremier apropójából, a minap azonban már Párizsból jelentkezett be. Az Egyesült Államokban élő modellről több fotó is napvilágot látott a divat fővárosából, köztük olyanok is, amelyeken olyan pici nadrágot visel, amit alig lehet látni vagy egyáltalán nadrágnak nevezni.

    Mrs. Sprouse a friss fotókon oversize fekete zakóban, nyitott szandálban látható, melyekhez hosszú szürke zoknit párosított, szürkés alig-nadrágja azonban a legtöbb felvételen ki sem vehető. A modell a trouser-less lookot, azaz a „nadrág nélküli” vagy más néven „semmi nadrág” trendet próbálta ki, melynek pontosan az a lényege, hogy a nadrágként viselt darab minél kevesebbet takarjon. 

    (via MarieClaire)