Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Párjával le sem tagadhatják, milyen boldogok.

    Múlt szombaton hivatalosan is összekötötte életét Sydney van den Bosch és szerelme, Kaszás Benjámin. A Szerencsekerék háziasszonya és a teniszedző a Balatonnál keltek egybe egy különleges ceremónia keretein belül – ez látszik azokon a felvételeken is, amelyek felkerültek az Instagramra.

    A fotókat a 2014-es Miss Earth Hungary győztesének egyik jóbarátja, Vásáry André énekes tette közzé, aki elárulta: ritkán látni két olyan összeillő embert, mint a modell és a teniszedző.

    Ezen a hétvégén @sydneyvandenbosch és @kaszasbeni esküvőjére voltam hivatalos. Nagyon vártam már ezt az alkalmat, mert azt gondolom, hogy ritkán látni ennyire összeillő párt. A szertartást természetesen végigzokogtuk (nem csak én), hiszen a barátok és a család tudja, mi minden történt velük az elmúlt egy évben! Megható, felemelő, klasszikus, ugyanakkor modern, csodálatos esemény volt tele jó emberekkel és energiákkal. Biztos vagyok benne, hogy egy boldog új közös élet kezdődött most el! Nagyon sok boldogságot kívánok nektek

    – írta lapozható bejegyzésében Vásáry André, akinek fotói Sydney van den Bosch esküvőjéről ide kattintva érhetők el.

  • Egy évig nem volt áram a nehéz sorsú péceli család otthonában, a milliárdos üzletember azonban nemrég a segítségükre sietett.

    Se szeri, se száma azoknak a videóknak, amelyek tanúsága szerint Jákob Zoltán ott segít, ahol csak tud a rászoruló családoknak, a legutóbbi felvétel azonban, úgy tűnik, magasan túltesz a korábbiakon.

    A TikTokon megosztott felvétellel azt örökítették meg, ahogy a körmöskirálynak is becézett milliárdos üzletember az alapítványán keresztül egy olyan péceli családnak nyújt segítő kezet, akiknek egy évig nélkülözniük kellett az áramot az otthonukban. 

    „Egy péceli családnak akarunk vinni úgy áramot, hogy ne kelljen hozzá semmi” – kezdte az egykori Nagy Ő, majd a napelemre, az ahhoz tartozó inverterre és powerbankra mutatott. A nehéz körülmények között élő péceli nő és lánya pedig alig akart hinni a szemének, amikor Jákobék megérkeztek hozzájuk.

    Ez most komoly? Kezem-lábam remeg! Édes Istenem! Köszönöm szépen! Egy éve kínlódunk, hogy nincs áram! Egy éve!

    – zokogott Jákob Zoltán nyakába ugorva a hölgy, aki azt is elárulta, fél szemére már alig lát. Mint kiderült, lánya mellett öt mentett cicáról is gondoskodik. 

    A milliárdos üzletember zsebében egy okostelefon is lapult, de anyának és lányának élelmiszert is vittek. Az erről készült felvétel mostanra közel 1 millió megtekintésnél jár.

    @jakob.zoli Már áramuk sem volt💡: Egy nehéz sorsú családnak sikerült hatalmas örömöt okozni🫶 #szeretet #jakobalapitvany ♬ eredeti hang - Jákob Zoli
  • Az egykori valóságshow-szereplő az elsők között reagált arra, hogy az énekesnő vesztett Sápi Viviennel szemben.

    Vasárnap este, Sztárbox ötödik versenynapján került sor Dér Heni és Sápi Vivien mérkőzésére, akik a női könnyűsúly utolsó elődöntőjében mutatták meg, mire jutottak több hónapon át tartó felkészülésükkel. Bár többen biztosra vették, hogy az énekesnő győz majd – Majka például elmondta, Dérnek inkább férfi súlycsoportban kellett volna indulnia, ráadásul a nézők is az énekesnőt hozták ki győztesként a műsorban indított szavazáson –, a mérkőzést azonban az influenszer nyerte meg. A tiktoker egyhangú pontozással győzte le a kétgyermekes édesanyát, aki a kisfilmjében elhangzottak szerint is reménykedett abban, hogy fogást talál ellenfelén. Dér igazi harcos amazon módjára kijelentette:

    „Megszültem két gyereket érzéstelenítés nélkül, nehogy már egy pofon állítson meg!”

    Az eredményt a Dér Henivel nem szimpatizáló egykori valóságshow-szereplő, Baukó Éva sem hagyta szó nélkül. A ValóVilág negyedik szériájának játékosa elsőként reagált a Facebook-oldalán, újra olajat öntve kettejük konfliktusának tüzére.

    Kikapott a »MANUSGÁDZSI«; hazudozásban jobb, mint a bokszban… Gratulálok, Sápi Vivien!

    – írta ki Baukó néhány emoji, köztük egy pezsgősüveg kíséretében.

    Mint ismert, Dér Heni és Baukó Éva konfliktusa nem új keletű, nemrégiben azonban újra felélénkült. Az énekesnő az egyik interjújában ugyanis, amelyet a Sztárboxra való felkészülése kapcsán adott, megjegyezte, hogy több hazai híresség mellett Baukó Éva ellen is szívesen ringbe lépne.

    „Baukó Évi például egy olyan személy, akivel szívesen megmérkőznék. De viccet félretéve, lehet, hogy nála azon kellene görcsölnöm, hogy az agresszív stresszt kivegyem a bokszból, és maradjon a játékosság” – nyilatkozta az énekesnő a Budapest Eye blognak, aminek szavaira az ingatlanközvetítőként ténykedő volt villalakó Facebookon reagált, utalva egy évek óta húzódó nézeteltérésre és arra, hogy feltehetően Dér is tisztában van azzal, mi lenne a történet kimenetele, ha a ringen kívül futnának össze.

    „Mit képzelsz te magadról? Lehet, hogy a ringben találkoznánk, abból nem lenne bokszmeccs… Hát mit tudnék én kezdeni egy MANUSGÁDZSIVAL, akinek felesége van??? Maximum röhögőgörcsöt kapnék. Biztos, hogy boldog lennél, hiszen te nyernéd a bokszmérkőzést, de a ringen kívül mind a ketten tudjuk, mi a dörgés” – üzente akkor Dérnek Baukó.

  • Betekintést nyerhetünk a műsor kulisszái mögé.

    Szombat este a hatodik adással folytatódott a Tv2 képernyőin a Sztárban Sztár All Stars, ahol többek között Tóth Gabi, Pál Dénes, Gubik Petra és Puskás Peti is színpadra lépett. A műsor gyakran megtévesztően élethű átalakulásaihoz hétről hétre rengeteg maszkmester dolgozik szorgosan a kulisszák mögött, az ő munkájukat mutatta meg Instagram követőinek a show házigazdája, Till Attila.

    A tévés most közzétett, szokásosan jó hangulató videóiból megtudhatjuk, hogy a sminkesek aprólékos és óvatos mozdulatokkal igyekeztek még a legkisebb részleteket is tökéletesíteni az énekeseken, a Chris Brownná változott Oláh Gergőnek például a szemöldöke kapott egy kis fazonigazítást, míg a Koós Jánost imitáló Vastag Tamás arcára hajszárítóval próbálták "ráolvasztani" a több elemből álló implantátumokat.