Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem kímélte a Nyerő Páros című sztárpárshow-t az egykori modell.

    Berki Renáta, azaz Mazsi és párja, Kajári Zoltán bevállalták, hogy próbára teszik a szerelmüket a Nyerő Páros című sztárpárshowban, amelynek legújabb évada ezen a héten kezdődött el az RTL-en. A keddi esti adás rögtön nagy visszhangot keltett, abban ugyanis a párok a "Ki vagyok én?" játékot játszották, melynek lényege, hogy a kitalálandó személy arcát felragasztották a páros egyik tagjának a homlokára, a másiknak pedig el kellett mutogatnia, kit lát a fotón. Berki Mazsinak az volt a feladata, hogy megválaszolja, ki festette a Mona Lisa című festményt, ám ezzel a feladvánnyal meggyűlt a baja. Teljesítményén ledöbbentek a nézők, köztük Marjai Judit volt modell is, aki a TikTokon véleményezte a játékban elhangzottakat.

    Mazsinak ki kellett találnia egy festményt, a Mona Lisa volt. Végül is csak a világ tíz leghíresebb festménye között van és mindenki tudja, hogy Leonardo da Vinci festette, de hát Mazsika nem tudta. Még találgatott is, hogy talán Picasso, persze ha Picasso lett volna, akkor lehet, a szeme itt lett volna, és az orra kicsit eltolva, de voltak más korszakai is Picassónak, amikor azért esetleg felismerhetőt festett. Nem láttam az adást, csak a kivonatot, de azt hiszem, azt is megjegyezte, hogy a DiCaprio, persze, lehet

    – elmélkedett az autójában ülve Marjai, némi iróniával a hangjában. Nem Berki Mazsi volt azonban az egyetlen, aki nem tudta a helyes választ: Miskovits Márton és barátnője, Nicuta Nicoleta Karikó Katalint kapta. Miközben a fiatalok játszottak, Berki Mazsi párja, Kajári Zoltán odasúgta párjának a Nobel-díjas magyar tudós kapcsán:

    „Az ki a f***om? Egyszer odajött hozzád, nem? Nagyon híres öregasszony. Divattervező, vagy valami, nem?”

    Marjai a videójában erről is említést tett, majd kritizálta az RTL műsorát.

    „Berki Mazsi ugyan felismerte Karikó Katalint, de a párja, akivel tényleg egy húron pendülnek, ez most már egyértelmű, azt kérdezte tőle, hogy ez az öreg spiné ez egyszer odajött hozzád, hát ez valami öreg divattervező.

    Nézd, egyáltalán nincs ezzel a két fiatalemberrel, ezzel a csodálatos párral nekem problémám, a tévéműsorral viszont igenis van problémám.

    Régen, amikor én gyerek voltam, mi azért néztünk kvízshow-kat, persze ez egy game show, hogy akkor megnézzük a Vágó Istvánt, vagy még régebben az Egri Jánost, hogy okosodjunk, kitaláljuk a kérdéseket. Mi a nagymamámmal, anyával ott ültünk, és ha nem tudtuk a választ, akkor megtudtuk.

    Ezek a mai game show-k, amibe sok tudás nem kell, és azt is nagyon okosan megválogatják a szerkesztők, nehogy a nézők hülyének érezzék magukat. Hogy a versenyzőktől mit várnak el, azt nem tudom, de úgy látom, hogy inkább valami olyasmit, hogy ne találják el.

    (via Bors)

  • Ebben a műsorban fog szerepelni az énekes-színész.

    BP-2289
    Fotó: Bodnár Patrícia / Index

    Bereczki Zoltán legutóbb az Árulók – Gyilkosság a kastélyban második évadában tűnt fel, de előtte még hívták a Sztárban Sztár All Starsba is, hiszen a showműsor győzteseként sokan szívesen látták volna viszont a produkcióit. Az énekes-színész azonban utóbbit már nem tudta elvállalni, hiszen a forgatások egy teljes hétvégét igénybe vettek volna, de most kiderült, mi lehetett a másik oka annak, hogy nem mondott igent.

    A Blikk megtudta, hogy Bereczkit felkérték zsűrinek a Csináljuk a fesztivált! című műsorba, ahol ítésztársai a Balázs Klári–Korda György házaspár és Janza Kata lesznek. A közmédia zenés show-műsora hamarosan látható lesz a Duna képernyőjén, a benne szereplő dalokra pedig a nézők szavazhattak az elmúlt hetekben.

    „Mindenképpen egy Gyuri bácsinál fiatalabb férfit szerettek volna a zsűribe ültetni, olyasvalakit, akinek a többi taggal jó lehet a kémiája, és persze, a humora és a beszélőkéje is rendben van, ráadásul a magyar zenei életben is jártas. Így esett a választás Bereczki Zoltánra, akinek sok-sok éve tapasztalata van show-műsorok terén, zsűritag is volt már számos alkalommal, nem is beszélve arról, hogy Janza Katával évtizedes munkakapcsolat és barátság fűzi őket össze” – magyarázta a lapnak egy bennfentes.

  • Novemberre várják első gyermeküket.

    Izgatottan várja első gyermeke érkezését Tornóczky Anita, aki öt év próbálkozás után néz anyai örömök elé. A 44 éves okleveles habilitációs kutyakiképző nem titkolja, a gyermekáldás lombikprogram segítségével adatik meg nekik férjével, Miklóssal, s már azt is elárulta, hogy milyen nevet adnak kisfiuknak.

    Az egykori műsorvezetőnő mostanra a 33. hétbe lépett. Mint kiderült, természetes szülésre készül, a szülőszobán pedig a férje is bent lesz vele.

    Nagyon izgalmas ez a mostani időszak. Igyekszem begyűjteni hiteles információkat, a szülésfelkészítésen is lelkesen jegyzeteltem, már a táska is be van pakolva az infók alapján. Pontosan tudjuk Miklóssal, mire kell készülnünk, milyen fájásokkal érdemes majd elindulni otthonról, hogyan tud majd a szülőszobán masszírozással a fájdalmaimon enyhíteni, és azt is megtanuljuk később, otthon a kisbabának miként tudunk majd segíteni a hasfájáskor. Természetes szülésre készülök, ahol a párom is bent lesz

    – árulta el a Story magazinnak Tornóczky, aki férjével, Miklóssal öt évig hiába próbálkoztak, természetes úton nem fogant gyermekük. Hogy álmuk teljesüljön, több mint húsz orvosnál fordultak meg, és kétszer próbálkoztak a lombikkal is. A második sikeresnek bizonyult, kisfiukat novemberre várják.

  • Nem jött be a séfnek a shimeji gombával tálalt steak.

    A napokban új évaddal jelentkező Séfe séfe című főzőshow legutóbbi adásában Vomberg Frigyesnek annyira nem ízlett az egyik versenyző étele, hogy jobbnak látta kiköpni a falatot. A nagymamájával érkező fiatalember, Dani Ribeye steaket készített, melyet zellerpürével, parajjal, konfitált burgonyával és shimeji gombával tálalt. Utóbbi elem miatt Vomberg kissé ki is akadt, a gomba szára ugyanis kemény maradt, ettől pedig elment az étvágya. 

    Mivel ez a hiba túl sok volt a séf számára, nem volt hajlandó kést adni.

    Én nem tudom, mi ez a nagyon kemény, de mintha a fogam jött volna ki. Valaminek a gyökérrésze, vagy valami benne van. Tudom, mi... a gombának nem lett levágva a szára. Nekem ez nem... 

    – magyarázta Vomberg, mire Krausz Gábor rávágta:

    Ez egy katyvasz!

    Akkor, amikor a séfek részletekbe menően megvitatták, hogy a versenyző érdemel-e kést, Vomberg azt mondta:

    Én most csak egy vendég voltam, nem is szakmai szemmel nézem. Ha én erre a gyökérre ráharapok egy étteremben, visszaküldöm. Ezért a pénzért ilyen nem lehet megengedni, és innentől kezdve elvette az étvágyam.

    Mivel Krausz Gábor úgy döntött, ad egy esélyt a versenyzőnek, ezért annak sorsáról végül Wolf András döntött. Krausz meg is jegyezte: ugyan a tányér tele van hibával, de vannak rajta jó elemek.