Amikor vége a futball bajnokságoknak, és eldől, hogy ki nyerte az amerikai hoki- és kosárbajnokságot, és már fellélegeznénk, hogy vége az évnek, akkor elkezdődnek a draftok, elképesztő fantáziálásba kezdenek a futballrajongók, kit vegyen a kedvenc csapat. A hírek közül alig lehet kiválasztani, melyik érdekesebb a másiknál. Nem is akarjuk mi eldönteni, erre találtuk ki a pépét, itt szinte mindent megtalálhat a mai nap eseményeiből, híreiből.

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az elmúlt két évben a Málagában futballozó Isco kedd este érkezett meg Madridba családjával, az AS szerint délután egy órakor mutatják majd be hivatalosan a 21 éves játékost.

    Isco lesz az Ancelotti-éra első nagy igazolása a Realnál.

  • cikkünk a témában: NHL

    Lecavalier Philadelphiában

    A szerződéséből kivásárolt hokist, aki 1998-ban a draft első választottja, a Philadelphia szerződtette, 5 évre, 22,5 millió dollárért. 14 szezon után hagyta el a Tampa Bayt.

  • Hamarosan újabb Konföderációs Kupa-győztes brazil válogatott játékos válthat klubot, angol lapok szerint a Manchester City már lemondott Cavaniról, helyette Fredet szereznék meg.

    A Fluminense-támadó öt góllal zárta a tornát, kettőt rúgott az olaszoknak a csoportkörben, az elődöntőben betalált Uruguay-nak, aztán a döntőben duplázott a spanyolok ellen. Fred futballozott már Európában, négy szezonon át volt a francia Lyon játékosa.

  • Az úszónő a Facebook-oldalán írta: "Örömmel jelentem be, hogy Shane és én úgy döntöttünk, hogy augusztus végen összeházasodunk!"

    1045201 516844155056231 1693680708 n
    Fotó: katinkahosszu / Facebook

    Shane Tusuppal egy éve van együtt az úszónő, az egyetemi csapatukban úsztak együtt. Tosup később abbahagyta az úszást, és az edzősködés mellett döntött.

  • A Los Angeles Lakers mindent bevet, hogy megtartsa Dwight Howardot, az NBA-sztárt tegnap órákon át győzködték, hogy maradjon a rájátszás első körében kiesett klubnál.

    A csapatból a sérülése után lábadozó Kobe Bryant, Steve Nash, valamint Mitch Kupchak igazgató is ott volt azon a megbeszélésen, amin a szerződéshosszabbításról tárgyaltak Howarddal.

  • Minden eszközzel meg kell akadályozni a 2014-es szocsi téli olimpiai játékok megrendezését - ezt a felhívást tette közzé szerdán egy videoüzenetében Doku Umarov csecsen szeparatista vezér. Umarov azt állította, az orosz hatóságok az olimpiát olyan földön szándékoznak megrendezni, amelyben muzulmán ősök csontjai nyugszanak. "Meg kell akadályoznunk ezt minden eszközzel" - közölte.

    A csecsen vezér érvénytelennek nyilvánította azt a korábbi parancsát, hogy ne támadjanak meg Észak-Kaukázuson túli orosz célpontot. Doku Umarov, Oroszország első számú közellensége, korábban is kijelentette már, hogy célpontnak tekinti a Szocsiban rendezendő téli játékokat. (MTI)

  • A Tour de France második szakaszán métereken múlt, hogy a belga Jan Bakelants megszerezte a győzelmet, egy szökésből ért haza. A keddi csapatidőfutam után elvesztette a sárga trikót, de titkos tervei vannak.

    „Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz megtartani az összetettben a vezetést. Nem történt tragédia, nincs még vége a Tournak, lesz több olyan szakasz, ami kedvezhet nekem, vannak terveim is. A következő napokban fognak még hallani rólam" - ígérte a Radioshack bringása.

  • „Szeretném kipróbálni magam egy másik bajnokságban is egyszer. Leginkább a spanyol bajnokság tetszik"

    Ezt a Real Madrid és Carlo Ancelotti elsőszámú kiszemeltje nyilatkozta az Esquire magazinnak. A Tottenham villámgyors szélsőjéért százmillió euro közeli összeget is kifizethetnek a madridiak.

  • Ez lehet a gyilkosságokkal vádolt NFL-játékos, Aaaron Hernandez ügyének egyik legfontosabb bizonyítéka. Az amerikaifutballista és társai azzal az autóval vitték a gyilkosság helyszínére a későbbi áldozat Odin Lloydot, melynek útközben letört az egyik tükre.

    Sokáig a rendőrök is keresték az alkatrészt, de hiába, úgyhogy most a lakosság segítségét kérték, a North Attleboróhoz vezető 95-ös út melletti erdős részeken érdemes vizsgálódni.

  • 500 lóerős sportkocsival hajt Szalai

    Szalai Ádám, a Schalke 04 magyar csatára a Sport&Style magazinban beszélt garázsának legféltettebb kincséről, a 70 millió forintba kerülő Wiesmann GT MF5 sportautóról.

  • A Marca úgy tudja, a spanyol bajnokcsapat hamarosan ajánlatot tehet a brazil válogatottal Konföderációs Kupát nyert Thiago Silváért, aki a francia PSG hátvédje.

    A játékos ügyvédje kedden azt nyilatkozta, ha érdekli őket Thiago Silva, akkor minél hamarabb lépniük kell az ügyben. Az üzletet David Villa és Thiago eladásából fedeznék a katalánok.

  • A párizsiak közel hatvamillió eurós ajánlata a napolis Cavaniért arra kényszerítheti a Chelsea-t, hogy változtasson eddigi tervein, és új csatár után nézzen, írja a Daily Mail.

    A lap szerint a José Mourinho által irányított londoni klub Rooney-t vagy a dortmundos Robert Lewadowskit környékezheti meg, ha nem sikerül megszerezni az uruguay-i támadót.

  • Albert Flórián Stadion bontás, építés 2013
  • Kiesett, a követező szezonban mégis az NB I.-ben szerepelhet Debrecen női kézilabdacsapata. A DVSC-Fórum együttese a második vonalból feljutó, ám attól visszalépő szekszárdiak helyén tarthatja meg NB I-es tagságát. A klub Bíró Imre helyett a csapathoz öt év után visszatérő Varga József vezetőedző irányításával vág neki a 2013/2014-es szezonnak, amelyre a felkészülést július 8-án kezdi meg. A keretből két kézilabdázó távozott, és négy új játékos - Sopronyi Anett, Ábrahám Szilvia, Valovics Nóra és Barna Éva - érkezett.

  • Nyolc évre szerződést hosszabbított Kris Letang a Pittsburgh Penguinsszel. A NHL júniusban zárult szezonjának legponterősebb hátvédje (5 gól, 33 gólpassz) 58 millió dollárt (13,1 milliárd forintot) fog keresni 2021-ig. A 26 éves Letangot eddig az alapszakaszokban 209 (44 gól, 165 gólpassz), a rájátszásokban pedig 47 pontot (13 gól, 34 gólpassz) szerzett. A védő a Pengunsszel 2009-ben bajnokságot nyert, idén pedig a Keleti főcsoport döntőjéig jutott. (MTI)

  • Huszonegymillió dollárért árulja kilenc hálószobával, tizenöt fürdőszobával felszerelt chicagói luxusotthonát. A garázsban tizenöt autó is elfér, a sportoló állítólag azért válik meg az ingatlantól, mert szeretné csökkenteni kiadásait.

  • Cristian Bud a román élvonalban összesen 91 meccsen lépett pályára, és 25 gólt szerzett, volt a CFR és a Gaz Metan játékosa. Joel Damahou 26 éves, 189 centi magas elefántcsontparti játékos, aki védőként és védekező középpályásként is bevethető. Mindkét játékos három évre írt alá a DVSC-hez, írja a klub honlapja.

  • A Ferencvárosi Torna Club vezetősége örömmel tekint a Ricardo Moniz vezette együttes munkájára, így szerződéshosszabbítást ajánlott az edzőnek, amit a vezetőedző kedden el is fogadott, és mindkét fél szentesített aláírásával, írta a fradi.hu. Ennek értelmében Moniz 2016 nyaráig hosszabbította meg eredetileg jövő nyáron lejáró szerződését.

  • Bemutatták a Juventusnál az Athletic Bilbaótól érkezett Fernando Llorentét, az argentin Tévez után ő a második támadó, akivel megerősítették a keretet. A baszk csatár elmondta, mindent megtesz, hogy a klub zsinórban harmadik bajnoki címét is megszerezze, ilyen 1935 óta nem volt.

  • A legrangosabb dél-amerikai futballtornán már az elődöntőket játsszák. A paraguayi Olimpia 2-0-ra győzte le a kolumbiai Santa Fe-t. A meccsen két kiállítás is volt, mindkét oldalról egy-egy játékos. A másik elődöntőt az argentin Newell’s és a brazil Atlético Mineiro játssza csütörtök hajnalban, a visszavágók egy hét múlva lesznek.

    Olimpia–Santa Fe 2-0 (0-0). Gólszerző: Herminio Miranda 65. (11-esből), Juan Carlos Ferreyra 80.

  • Karl Erik Böhnre újabb kemoterápiás kezelés vár, ezért nem irányíthatja majd a magyar női válogatottat a decemberi világbajnokságon. A Nemzeti Sport úgy tudja, Hajdu János helyettesítheti, aki már tárgyalt is a szövetség vezetőivel.