Vissza a rovatcímlapra PH Sport - Olimpia 2004 Program
Belföld Külföld Európai Unió Tech Gazdaság Bulvár Vélemény Sport Kult Lapcsalád
h i r d e t é s
Percről percre
Cikkek
Eredmények
Program
Éremtáblázat
Magyarok
Magyar érmesek
Képek
Esélyek
Történelem
Helyszínek
Olimpikonnaplók
 
Dopping

1. USA 35 39 28 102
2. CHN 32 17 14 63
3. RUS 27 27 38 92
4. AUS 17 16 16 49
5. JPN 16 9 12 37
6. GER 14 16 18 48
7. FRA 11 9 13 33
8. ITA 10 11 11 32
9. KOR 9 12 9 30
10. GBR 9 9 12 30
  ...
13. HUN 8 6 3 17


hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap
08.16. 08.17. 08.18. 08.19. 08.20. 08.21. 08.22.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.

23:52 | Nagy Tímea újra a páston
A női vízilabdázók az életben maradásért játszanak a kanadaiakkal. Súlyemelésben újabb érem várható, a világbajnok Likerecz Gyöngyi hosszú sérülése után először versenyez. A női párbajtőrözők Nagy Tímeával a soraikban csapatban küzdenek. tovább »

21:27 | Igalyt már nem keverik Kovács Ágival Lövészet »
A csütörtökön olimpiai bajnoki címet szerző Igaly Diána édesapja halála után kis híján abbahagyta. Aztán erőt merített, két egyéni világbajnoki aranyat nyert, és negyvenévesen olimpián is a legjobb lett. Az ünneplő szavaiban ezúttal is a család erejét emelte ki elsőként. tovább »

21:15 | Kovács felszabadult, Cseh elkeseredett Úszás »
Kovács Ágnes az ötödik helyen végzett a 200 méteres női mellúszás döntőjében, Cseh László megdöntötte ugyan Darnyi Tamás országos csúcsát, hat századdal mégis lemaradt az ezüstéremről és negyedik lett. tovább »

21:12 | Aján: Kecskés vétkessége megkérdőjelezhető Súlyemelés »
A szerdán pozitív doppingmintát produkált Kecskés Zoltánról Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség magyar elnöke állítja, megkérdőjelezhető a vétkessége. A versenyzőt ugyanis az olimpia előtti öt hétben négyszer is megvizsgálták, és mindannyiszor negatívnak találták. Ráadásul "az athéni laboratórium megbízhatóságával baj van." tovább »

21:12 | Aján: Kecskés vétkessége megkérdőjelezhető
A szerdán pozitív doppingmintát produkált Kecskés Zoltánról Aján Tamás, a Nemzetközi Súlyemelő Szövetség magyar elnöke állítja, megkérdőjelezhető a vétkessége. A versenyzőt ugyanis az olimpia előtti öt hétben négyszer is megvizsgálták, és mindannyiszor negatívnak találták. Ráadásul "az athéni laboratórium megbízhatóságával baj van." tovább »

20:52 | Kidőltek a férfi kézisek balkezes játékosai Kézilabda »
A franciák ellen szerdán orrtörést szenvedő balkezes Harsányi Gergely után az ő pótlására kiszemelt Mocsai Tamás lábközépcsont-törést szenvedett. Vagy átlövőnek, vagy jobbkezesnek kell játszania a szélen. tovább »

19:35 | Cseh László hat századra volt az ezüsttől Úszás »
A 400 vegyesen szerzett bronzérme után a 19 éves Cseh László 200 vegyesen magyar csúccsal a negyedik lett, a másodiktól hat századdal maradt el. tovább »

19:02 | Kovács Ágnes: Nagyon mélyről jöttem fel Úszás »
Az ötödik idővel a döntőbe került Kovács Ágnes az ötödik helyen végzett a 200 méteres mellúszás csütörtöki döntőjében. A számot a világbajnoki címvédő és világcsúcstartó Amanda Beard nyerte, lehajrázva az ausztrál Leisel Jonest. Kovács Ágnes a verseny után a Magyar Rádió tudósítójának elmondta, hogy negyedik és ötödik helyezésével várakozáson felül teljesített Athénban. tovább »

18:22 | Csak kitalálták a motorbalesetet a doppingvád elől menekülő atléták Atlétika »
Csütörtökön az athéni bíróság előtt jelent meg Kosztasz Kenterisz és Katerina Tanu, a múlt héten doppingbotrányba keveredett két görög futó. A kihallgatásuk után a bírák kinyilvánították: nem szenvedtek motorbalesetet múlt csütörtökön, amikor doppingellenőrzésen kellett volna megjelenniük, a történetet csak alibinek találták ki. Mivel az atléták az olimpiai akkreditációikat önként adták vissza, a NOB nem büntethette meg őket, viszont ügyüket a bizottság továbbította az atlétikai szövetségnek, amely eltilthatja a két sportolót. tovább »

16:28 | Mi történt Risztovval? Úszás »
A magyar úszóküldöttség egyik legnagyobb alakja, Risztov Éva nem bírta el Athénban a rá nehezedő lelki nyomást. Az elmúlt napokban többször is kiborult, ami érthető, hiszen az elmúlt három évben valamennyi világversenyen helyt kellett állnia. Így nem meglepő, hogy a szakvezetés a 800 méteres gyorsúszástól visszaléptette - a hivatalos indoklás szerint - külsőhallójárat-gyulladás miatt. tovább »

16:28 | Krutzler Eszter ezüstérmes a súlyemelésben Súlyemelés »
A szombathelyi vb-második versenyzőnek, Krutzler Eszternek öt kiló volt a hátránya a világcsúcsot szakító kínai Liuhoz képest. A különbség a lökésben nőtt, de a magyar versenyző így is a második helyen zárt, könnyebb testsúllyal verte az orosz Kaszajevát. Eredménye 262.5 kiló, ami megegyezik a magyar rekorddal. Márkus Erzsébet négy évvel ezelőtti második helye után újabb ezüstérme lett a sportágnak. tovább »

16:09 | Gyurta: 'Nem zavar, hogy Darnyihoz hasonlítanak' Úszás »
Az athéni olimpia tizenöt éves ezüstérmese, Gyurta Dániel világraszóló eredménye másnapján az Index fórumozóinak kérdéseire válaszolt. A kétszáz méter mellen második úszóról kiderült, nagyon babonás és már nagyon hiányzik neki a családja, ezért nem várja be az aranygépet, és vasárnap repül haza élete legnagyobb sikerének helyszínéről. tovább »

13:25 | Ötödik lett férfi kardcsapatunk Vívás »
Az athéni vívóversenyek eddigi legnagyobb - negatív - magyar meglepetését a férfi kardozók szállították csütörtök délelőtt. Az Egyesült Államok ellen végig szoros mérkőzésen, de a legtöbbször vezetve a végén szenvedtek vereséget Nemcsikék a negyeddöntőben. A folytatásban, Kína legyőzése után Ukrajna ellen az ötödik helyet szerezték meg a magyarok. tovább »

13:17 | Depresszió, bukás, pech, aranyesély - ez történt csütörtök délelőtt
Csütörtök délelőtt a vívóversenyek eddigi legnagyobb - negatív - meglepetését hozta a férfi kardcsapat, amely elbukta az amerikaiak elleni negyeddöntőt és végül az ötödik helyen végzett. Nem sikerült a japán Inoue elleni bravúr Kovács Antalnak, a férfi százkilós cselgáncsozók között, ráadásul a japán klasszis a negyeddöntőben elbukott, így a paksi versenyző még a vigaszágra sem került fel. A sportlövő Igaly Diána elsőként jutott a női skeet döntőjébe, sydneyi bronzérmesünk aranyra is esélyes. Risztov Éva befejezte athéni szereplését, miután a hivatalos közlés szerint fülgyulladás miatt nem állt ki a 800 méteres gyorsúszás előfutamában. tovább »

13:11 | Igaly Diana olimpiai bajnok Lövészet »
A női skeetben a négy évvel ezelőtti bronzérmes, Igaly Diána a legjobb eredménnyel jutott a döntőbe a csütörtök délelőtti selejtezőből. Ott a mezőnyből egyedüliként hibátlan teljesítményt nyújtva megnyerte az olimpiai bajnoki címet. tovább »

12:32 | Kovács Antal búcsúzott az olimpiától Cselgáncs »
A szerencsétlen sorsolás miatt Kovács Antal, 1992 olimpiai bajnoka már első athéni fellépésén a címvédő japán Inouéval csapott össze. A paksi versenyző sajnos nem bírt a dzsúdoósport egyik legnagyobb alakjával. Inoue a folytatásban kikapott a holland Európa-bajnok van der Geesttől, így Kovács a vigaszágban sem kapott esélyt a bronzmeccsre, helyezetlenül végzett. tovább »

11:34 | Közepes játékkal is győzött férfi pólóválogatottunk Vízilabda »
Változatlanul száz százalékos az athéni olimpián a magyar férfi vízilabda-válogatott. Kásásék a harmadik fordulóban az addig szintén veretlen amerikaiakat győzték le két góllal. tovább »

08:58 | Döntős a Varga, Hirling könnyűsúlyú kétpárevezős egység Evezés »
Bejutott a döntőbe a Varga Tamás, Hirling Zsolt könnyűsúlyú kétpárevezős egység az athéni olimpián, miután a második helyen végzett középdöntős futamában. A magyar duó - amely így már biztos pontszerző - vasárnap száll vízre a fináléban. tovább »

01:37 | Gyurta berobbant, Kecskés doppingolt
Egy második, egy negyedik és egy hatodik helyezést értek el a magyar sportolók az olimpia ötödik versenynapján. Az olimpia előtt ismeretlen Gyurta Dániel másodikként ért célba a 200 méteres mellúszásban, a tőröző Mohamed Aida egy mérkőzésre volt a bronzértemtől, a másik tőröző, Varga Gabriella hatodik lett. Kecskés Zoltán nem indulhatott a szerdai súlyemelésben, mert doppingszert mutattak ki szervezetében. A női vízilabdázók és a férfi vízilabdázók vereséget szenvedtek, kellemetlen meglepetés az ökölvívó Bedák Pál kiesés és a profi kerékpáros Bodrogi László 22. helyezése. tovább »

01:06 | Csütörtökön több érmet nyerhetünk, mint eddig
A világbajnok sportlövő Igaly Diána mellett a férfi kardcsapat is esélyes a győzelemre, csakúgy, mint a súlyemelő Krutzler Eszter az olimpia hatodik versenynapján. Az uszodában Cseh és Kovács Ági is az érmekért harcol. Az olimpiai bajnok dzsúdós, Kovács Antal éremmel szeretné emlékezetessé tenni negyedik, utolsó olimpiáját. tovább »

00:20 | Borzalmas bronzmeccs, sajátos sztriptíz Vívás »
Felejtsék el Mohamed Aida bronzmeccsét, a magyar tőröző rémálmából ébredve is jobb teljesítményre képes, mint az élete legjobb asszóját vívó Trillini elleni vereség után. Az Index vívó származású tudósítója érzelmes vallomásokkal építi a nemzetek közötti barátságot, hogy egy bensőséges hangulatú, sztriptízzel színesített szicíliai esküvőbe csöppenjen. Olvassa mérsékelten erotikus helyszíni riportunkat. tovább »
hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap
08.16. 08.17. 08.18. 08.19. 08.20. 08.21. 08.22.
4. 5. 6. 7. 8. 9. 10.


h i r d e t é s
Impresszum | Hirdetési árak | Szerzői jogok
© 2024 Index.hu Rt