Ilona
16 °C
33 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már régóta szemeztem ezzel a hirdetéssel, amit Klári küldött az Urbanistának. Dizájnosnak nagyon dizájnos a lakás, de ezt a franciaágy köré épített üvegfalat nem igazán értettem. 

  Aztán amikor tetnap estétől ma hajnalig az egész éjszakámat azzal töltöttem, hogy szúnyog(okat?) hajkurásztam a szobánkban teljesen eredménytelenül persze, akkor megértettem, mi értelme is van egy ilyen üvegkalickának.

  10?c=84541696 10&h=900
  Fotó: Otthontérkép

  Oké, persze ha bemegy oda a kis dög, akkor aztán véged: az üvegen soha nem fogod észrevenni azt, amit fehér falon se szúrsz ki.

  A hirdetés ugyan már nem él, de a galériát még végig lehet pörgetni - nagyon penge kis lakásról van amúgy szó.

  Aki még több érdekes ingatlanhirdetést böngészne, kövesse az Urbanistát a Facebookon!

 • Screen Shot 2017-08-18 at 11.51.05.png

  Két ismert hazai zenei producer kiült a kertbe, hogy kitaláljanak valami újat. "Nyár van" - szólalt meg az egyik. "Mit lehet ilyenkor kitalálni?" "Állj, igazad van, nyár van" - mondta a másik. "Ennyi, mindenki a vízpartra."

  Ezzel meg is született ennek a nyári slágernek az ötlete. A többit sem bízták a véletlenre: kreáltak egy új, trendi gitárhangot, és a tempót a strandokon legjobban élvezhető lüktetésre állították. Kresz Szandra a női vokál. A férfi énekes pedig kérte, hogy a nevét tartsák titokban. A producereket ez annyira felbosszantotta, hogy a készülő album címét is az énekes nevéből kreálták, de olyan módon, hogy az megtámadhatatlan legyen. 

  Így jött létre az EAST1 nevű produkció "Mindenki mindenkivel" című vidám nyári slágere. 

  Na, hogy hívják az énekes faszit?  

 • A világhírű magyar karmester még tavaly állt elő a Happy birthday dalocska megreformálásával. Szerinte nem csak szomorkás a vége, de (főleg angolul) nehezen énekelhető, emiatt a világon előadott Happy birthday-k 95-98%-a szerinte totálisan hamis.

  Úgyhogy át is írta.

  Persze az egész csak egy poénkodás volt egy fesztiválon, de a videót pár napja felfedezte a Classic Fm , megosztotta a Facebook-oldalán, és az emberek megvadultak tőle.

  A dalocska lassan kétmillió megtekintésnél tart (csak ebben az új feltöltésben), alatta pedig habzó szájjal vitáznak az emberek, hogy hú mekkora szentségtörés ez. A legviccesebbek kommentben azon háborog valaki, hogy micsoda dolog egy népdalt, amit egy nő költött, hozzáigazítani a fehér férfiak által alapított hagyományokhoz. Szerinte ez

  zenei imperializmus!

  Nem tudom, én csak egy kedves mókázást hallok, egy nagyszerű karmestertől.

 • 7.08679838

  Bella Thorne színésznő mostanában azzal van elfoglalva leginkább, hogy A szórakoztatóipar trashkirálynője vándordíjat végre hazavihesse egy időre, így ahol lehet, megmutatja a másodlagos nemi jellegeket. Amivel persze bekerül a lapokba itthon is, ide is, tessék, mission accomplished. Vajon melyik lap írta ezt Thorne fenti produkciójáról?

  Keblei kíváncsi ikrekként kukkantottak ki a világra, a nyilvánosság elé tárva minden titkukat.

  Hol írták?

  • 1037
   Blikk
  • 873
   Magyar Idők
  • 800
   Bors
  • 573
   Kiskegyed