új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Felmerülhet a kérdés, hogy szentségtörés-e cirkusziskolát kialakítani egy már nem használt templomban. A képeket elnézve azt hiszem, Chicagóban jól döntöttek. A rég nem használt épület falai közé újra élet költözött, a feszület alatt vagy az ólomüvegablakok előtt fiatal artisták gyakorolhatnak.

  • Vilmos herceg és Katalin hercegné vasárnap megérkezett Kanadába, ahova először látogattak el úgy, hogy mindkét gyereküket, György herceget és Sarolta hercegnőt is magukkal vitték.

    A Vilmosékat fogadó Justin Trudeau kanadai miniszterelnöknek nyáron egyszer már félrement egy Barack Obamával és Enrique Peña Nietóval tervezett emlékezetes kézfogása, most pedig a hároméves György kosarazta ki, hiába próbált többféleképpen is pacsizni vele.

  • Összeomlott a Marokkó egyik természeti csodájának számító legzirai sziklaívek egyike, a kettő közül a látványosabb - írja az MTI. 

    A természeti képződményt biztos sokan ismerik, ez az a strand fölött a tengerbe nyúló hatalmas vöröses sziklaboltív, amit nagyjából minden utazási iroda a prospektusára tesz.  Az ív péntek délután omlott alá, vélhetően az erózió következtében. 

    A legzirai sziklaívek az észak-afrikai ország egyik fő természeti látványosságának számítottak. A két "boltív" közül a kisebbik, de látványosabb immár csak egy rakás kőhalom. A másiknak, amely nagyobb, mégis kevésbé látványos, nem esett baja. 

    A nagyobbik ív sértetlen
    A nagyobbik ív sértetlen

    A leomlott íven már márciusban egy repedés keletkezett, miután egy nagy darab szikla levált róla az erős hullámverés hatására. 

     Az AFP szerint a Marokkó egyik emblémájává vált sziklaív elpusztulása további csapást mérhet az ország amúgy is csökkenő idegenforgalmára.

  • Bejelentette feloszlását a híres kanadai jazz-punk zenekar, a NoMeansNo. Egy ideje egy rövidebb szünetre mentek, ami hosszabbra nyúlt, majd feloszlásba torkollott. 
    A Wright fivérek zenekarától egyébként bőven lesz mit hallgatni, hiszen több mint 35 éven keresztül gyártották a lemezeket és szelték aktívan az autópályákat, Magyarországon játszottak fénykorában a Fekete Lyukban, majd később a Futó utcai West-Balkánban adtak teltházas koncertet, és az A38-on is felléptek pár éve. 
    Az utókornak marad 12 nagylemez és tengernyi kislemez, EP és koncertlemez. 

  • 14468525 10206004747198115 7926371754596331436 o
    Fotó: Béli Balázs

    Tudja mi történik a képen? Az ÓMI Zenés Színházának Egy csók és más semmi c. darab ózdi bemutatóján színészként szerepel a fél ózdi önkormányzat.

    Janiczak Dávid, Ózd jobbikos polgármestere és Vitális István, egykori fideszes, jelenleg független önkormányzati képviselő és Szaka Attila az önkormányzat referense nyakig benne vannak a kultúrában.

    Szaka Kulhanek elnök urat, míg a polgármester és a képviselő a bírókat alakították.

    2016 van, Amerikában egyesével csomagolják a krumplit, az ózdi önkormányzat színházi darabban játszik.

    14372406 10206004761238466 4849978836104554179 o
    Fotó: Béli Balázs
  • A tegnap esti Teréz körúti robbanástól 50 méterre, a Kertész utcában sikerült ismét füstre és ordibálásra kilépnie a házból egyik olvasónknak. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy a környéken ismét valami furcsa és megmagyarázatlan történt, megnyugtatunk mindenkit: bár a helyzet meglehetősen morbid, mindössze egy filmforgatásba csöppenhet, aki arra jár.

  • Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait, amik a következők:

    5 (öt)
    14 (tizennégy)
    24 (huszonnégy)
    29 (huszonkilenc)
    32 (harminckettő)
    37 (harminchét)

    Telitalálatos szelvény most nem volt, a jövő héten így már 120 millió forint lesz a főnyeremény. Az  5 találatos szelvényekre 482 530, a 4 találatos szelvényekre 7475, a 3 találatos szelvényekre 1490 forintot fizetnek.

  • Mikor elültettük, nem gondoltuk volna, hogy ez a két tök együtt közel 70 kiló lesz, de most, hogy így lett, örülünk és szeretnénk megosztani a világgal

    – írta olvasónk, aki képet is mellékelt a 25 és 44 kilós tökökről, amiket vasárnap szedtek le a Fejér megyei Enyingen.

  • Ha volt olyan szerencsés kiskölyök, hogy megvalósult minden gyerek álma és saját faházzal rendelkezett, akkor sem valószínű, hogy ilyent sikerült összerakni. 

    Az angliai Dorsetben Guy Mallinson tervezte 5 csillagos épület, minden luxussal rendelkezik, sajnos az ára nem kispajtások zsebpénzéhez való, ugyanis több mint 50 millió forintba kerül ez a kis ékszerdoboz

  • A kínai Zsouzsuangban fújtak fel egy 10 méteres Pókembert egy bérház oldalán, hogy ezzel hívják fel a figyelmet a bérházak elmaradt állapotaikra és a fejlesztésük fontosságára.

  • Mountain View, Kalifornia Walmart. A képet köszönjük dorka.tumblr-nek!

    krumpli
    Fotó: Tumblr / Tumblr

    Egyébként itt egész válogatás az egyesével becsomagolásból!

  • Sydneyben, a Szent Ives középkori fesztiválon estek egymásnak a vikingeknek öltözött résztvevők.

  • Titokzatos dolgok történnek a Valenciában elhelyezkedő Valdeserillas rezervátumban, ahol újabb lefejezett bölényt találtak. A tragédia nem az első a héten, három nappal korábban a csorda Szauron névre hallgató domináns hímjének lefejezett tetemét találták meg.

    A rezervátum szóvivője még Szauron halálával kapcsolatban elmondta, a bölényt biztosan a halála után fejezték le, azt azonban nem tudják, hogy megmérgezték, vagy természetes halált halt. Golyónyomokat egyik állaton sem találtak.

    A keddi esetnél három állat hiányzott a csordából, ezek közül az egyiket találták meg pénteken. A másik két bölény azóta már épségben megkerült. A rendőrség nyomozást indított az ügyben.