Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Már számolja a napokat a tévés.

    Fotó: Czimbal Gyula / MTI

    Ahogy arról az Indexen is írtunk, februárban derül ki, hogy a magyar televíziózás egyik legkiemelkedőbb alakja, a Kossuth-díjas újságíró és riporter, a Magyar Televízió örökös tagja, Vitray Tamás 91 éves korában újra megnősült. A tévés nagy családdal büszkélkedhet, hiszen két fia, és öt unokája van, akik közül a 26 éves Vitray Anna Szofi rövidesen anyai örömök elé néz.

    A Storynak adott most interjút Vitray Tamás, aki arról mesélt, hogyan vélekedik annak tényéről, hogy négy hónapon belül dédszülő lesz, amint világra jön unokája kisfia, aki a Noé nevet kapta szüleitől. Mint mondta, gondolja és reméli, hogy jó nagypapa, mert nincsenek nagy igényei az unokáival szemben: boldog, ha felhívják, és még jobban örül, ha meg is látogatják, de szemrehányást azonban sosem tesz, ha esetleg nem jut rá idejük a fiataloknak.

    A mai gyerekek igen elfoglaltak, nincs sok idejük se a szüleikre, pláne a nagyszülőkre. Megértem őket, hisz volt idő, amikor ez fordítva volt. Én is sokat dolgoztam, ráadásul a fiaim elvált szülők gyerekeiként nőttek fel, kevés időm jutott rájuk, majd az unokákra. Ha megszületik Noé, igyekszem nála mindazt bepótolni, amit a gyerekemnél, unokáimnál elmulasztottam. Nagyon várom, már számolom a napokat

     – fogalmazott.

  • Milliók kedvelték már A$AP Rocky tündéri bejegyzését.

    Meghitt családi képeket osztott meg Instagram-oldalán A$AP Rocky. A rappernek két közös gyermeke van Rihannával, RZA és Riot Rose, és bár a szülők nem szokták sűrűn mutogatni fiaikat, az idősebbik második születésnapja alkalmából kivételt tettek.

    A legboldogabb születésnapot az elsőszülött fiamnak, RZA-nak!

    – írta a fotó- és videóválogatáshoz a büszke apuka, amit rövid idő alatt közel kétmillió követője kedvelt.

    Kisebbik fiuk, Riot Rose augusztus elsején lesz egyéves.

  • Hiába a 37 év korkülönbség, úton van a közös gyermek. A nőnek, mondjuk, nem ez lesz az első: 7 gyermeke már 17 unokával is megajándékozta.

    Egy 63 éves nő és egy 26 éves férfi történetétől hangos most az internet, a köztük lévő nagy korkülönbség ellenére ugyanis úgy döntöttek, családot alapítanak. Cheryl McGregor és férje, Quran McCain régóta vágytak a közös gyermekre, ezért nem bírták ki, hogy ne kürtöljék világra örömüket. Sokan azonban nem értik, hogyan is lehetséges, hogy szülői örömök elé néznek.

    McCainék a videóban elárulták: közös gyermeküket egy béranya hozza majd világra. A baba szívhangját már meghallgatták, de az ultrahangos fotókat sem felejtették el megmutatni követőtáboruknak. 

    Végre megtörténik, családot alapítunk

    – újságolták el a szerelmesek. A 26 éves férfi a videó tanúsága szerint majd' kicsattan az örömtől, hogy apa lesz, hiszen bár nejének született 7 gyermeke az előző kapcsolatából, és 17 unokával is büszkélkedhet, ő maga is meg szerette volna élni ezeket az örömöket.

    @kingqurannewpage The update yall waited for @Queen cheryl 👸 we’re expecting ❤️ #baby #ababy #agegap #couplegoals #finally #xyzba #fyp #surrogacy #family #333 ♬ original sound - King 🤴🏾 Quran

    Alább további képeket láthat a szerelmesekről:

    (via Mirror)

  • Horányi Juli immár kilenc éve alkot egy párt Dénes Viktor színésszel, négy éve pedig házasságban élnek, ezért az X-Faktor egykori versenyzője úgy gondolja, jócskán van tapasztalata arról, mi kell egy jól működő kapcsolathoz. Szerinte a kommunikáción van a legnagyobb hangsúly, az a kulcsa mindennek. Színész párjával őszintén megvitatnak mindent, s a családalapítás is szóba jött náluk.

    Ugyan mindketten nyitottak a gyermekvállalásra, az énekesnő azonban nem tagadja, 39 évesen vannak félelmei.

    Szeretnénk gyereket a férjemmel, de vannak félelmeim. Annak idején anyukám rengeteg időt és ener­giát fektetett a nevelésembe, és sok mindenről le kellett mondania. Sikeres jelmeztervező volt, maga mögött hagyta a művészi karriert, hogy velem lehessen a hétköznapokban. Nem állítom, hogy nem lehet egyszerre karriert építeni és gyereket nevelni, de komoly kompromisszumokkal jár. Nem vagyok karrierista, de nagyon sok munkámba került eljutni oda, ahol most tartok. Megszenvedtem, megküzdöttem érte; nem tudom, hogyan tudom majd újra felvenni a fonalat

    – vallotta meg az énekesnő a Hot! magazinnak, amelyet a Bors szemlézett.