Keresés

40 találat az Indexről, és a környékéről.

Müller Cecília sajnálatosnak tartja, amit az Uzsoki kórház főnővére tett

Müller Cecília sajnálatosnak tartja, amit az Uzsoki kórház főnővére tett

birom
kg
2020.04.04. 09:56 Módosítva: 2020-04-05 00:19:24
211
Újabb 55 koronavírusos esetet regisztráltak Magyarországon szombat reggelre, és meghalt 6 ember. A kijárási korlátozások fennmaradnak, a tisztifőorvos az állampolgároktól és az egészségügyi dolgozóktól is a szabályok és hatósági utasítások betartását kérte. Ha kell, komolyabb eszközökkel is fellépnek majd a hatósági karantént és egyéb korlátozásokat megszegők ellen. Tájékoztatott az operatív törzs.

2020. április 2., 11:32

Müller Cecília: Akár minden településen jelen lehet már a vírus Müller Cecília: Akár minden településen jelen lehet már a vírus

Általában két mintavételre van szükség ahhoz, hogy biztos eredményt kapjanak a koronavírus tesztelése során. Az operatív törzs csütörtöki tájékoztatóján azt is bejelentették: egyelőre biztosan nem enyhülnek a kijárási korlátozások, de az előfordulhat, hogy bizonyos helyeken, településeken, ahol akár gócpont alakul ki, ott tovább szigorítanak.

2020. március 31., 11:18

Müller: A laboratóriumi vizsgálatok száma jelentősen nőni fog Müller: A laboratóriumi vizsgálatok száma jelentősen nőni fog

Az operatív törzs keddi tájékoztatóján a tisztifőorvos tanácsokat adott a maszkviseléshez, és a húsvéti tojás megmosásához is, az viszont nem derült ki, hogy tesztelik-e a kórházban fekvő tüdőgyulladásos eseteket, vagy éppen hogy végeznek-e helyreállító műtéteket a csonttörést szenvedőkön a veszélyhelyzet idején.
Újabb koronavírus okozta halálesetet jelentett be az országos tisztifőorvos

Újabb koronavírus okozta halálesetet jelentett be az országos tisztifőorvos

birom
PL
2020.03.24. 10:56 Módosítva: 2020-03-24 20:27:20
179
Kilencre emelkedett a koronavírus okozta halálesetek száma Magyarországon, az újabb áldozat ráadásul egy fiatalabb nő. A hétfőn és kedden érkezett egészségügyi védőfelszerelésekkel biztosított a frontvonalban lévő egészségügyi dolgozók védelme az operatív törzs szerint. Átszervezték a kórházi ellátásokat azért, hogy megháromszorozzák az intenzív terápiás kapacitást, de a háziorvosi ellátásokban is jelentős változásokat késítettek elő.