Koronavírus adatok

2022. jan. 20.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Ágnes
-5 °C
2 °C

Keresés

39 találat az Indexről, és a környékéről.

2012. február 20., 20:18

A valóságot keveri a szappanoperával a köztévé

Márciusban indul a köztévé új napi sorozata, ami új műfajt akar teremteni. A közmédia nem vár sokat a Marslakóktól, de kétmilliárd forintot és milliárdos támogatást önt a produkcióba.

2011. szeptember 5., 09:02

Jáksó László formát bont a Marslakókkal

A műsorvezető napi sorozata márciusban debütál a köztévén. A fanyalgóknak azt üzeni: mielőtt képzeletben elköltik az állítólagos 2 milliárdot, nézzék meg új formátumát.

2009. november 4., 06:08

Az vagy, amit nézel

Egészen másképp vélekednek a párkapcsolatokról, azok a fiatalok, akik romantikus tévésorozatokat néznek, mint azok a tinik, akik krimi műfajt választanak - előbbiek a tradicionális férfi és női szerepekben hisznek, utóbbiak számára a nemek egyenjogúsága a fontos.

2009. szeptember 16., 15:21

Visszatér Jockey Ewing

Larry Hagman ármánykodó angol milliomost alakít egy spanyol szappanoperában.

2009. augusztus 1., 09:02

Mary Zsuzsi szexuális élete hungarikum

Mary Zsuzsi és a nála negyven évvel fiatalabb Kis Tamás románca a magyar bulvártörténelem egyik legszínesebb szappanoperája. Nemcsak az énekesnő pezsgő jelene, de a múltja is csodálatos. Felidézzük a szappanopera legszebb pillanatait szubjektív nap celebje összeállításunkban.

2008. július 4., 10:59

Madonna valójában Rosalinda

Még csak két nap telt el, hogy Madonna letagadta titkos kapcsolatát Alex Rodriguez baseballjátékossal a New York Post máris előállat azzal, hogy Rodriguez neje Madonna volt pasijával, Lenny Kravitzzel kavar.