új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Családja körében, meghitten ünnepelte a születésnapját a világhírű színész.

    GettyImages-1404824214
    Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images Hungary

    Három gyermeke: Tristan, Sasha és Rose énekelve köszöntötte fel a 39 esztendős Chris Hemswortht születésnapja alkalmából, melyről aranyos videó is készült, ahogyan a színész éppen megkapja a tortáját. 

    Köszönöm a sok születésnapi szeretetet! Itt ez a hatalmas torta, amit a gyerekeim úgy csináltak, hogy a fagyasztóból az összes maradék fagylaltot egy tányérra kanalazták. 

    – írja a bejegyzéséhez a Thor-filmek sztárja.

  • A fiatal rajongó kényes kérdést tett fel a hírességnek az előadása közben.

    GettyImages-1203220387
    Fotó: Dia Dipasupil / Getty Images Hungary

    Nem kevés önbizalommal kell rendelkezzen valaki, hogy szemtől szemben kérdőre vonjon egy WWE-pankrátorlegendát, de egy Tom nevű rajongója most pontosan ezt tette a sztárral a nagyszínpadon. A Halálos iramban színésze a közönség kérdéseit fogadta a brit Comic Con rendezvényen, amikor egy fiatal néző megkérdezte, hogy aláírná-e a pankrációs övét, amely kívánságot Cena örömmel teljesített. Miközben az autogramot írta, Tom a színpadra kiabálta, hogy „miért kell fizetnünk?”, amire a sztár mikrofont fogva megkérte, jöjjön fel a színpadra.

    Mint kiderült, Tom nehezményezte, hogy a másik fan egyszerűen fel lett hívva a pódiumra és aláírást is kapott, amíg neki „dolgoznia kellett azért, hogy láthassa kedvencét”. Cena jól fogadta a kérdést, és barátságos hangnemet megütve azt válaszolta Tomnak, hogy a rendezvényen résztvevőnek nem fizetniük „kellett”, hanem „ők választották”, hogy fizessenek és részesei legyenek az expónak. 

    Ez az, amiért szuper hálás vagyok nektek, hogy ti is úgy döntöttetek, hogy jegyet váltotok, mint itt minden helyet foglaló. Tudom, hogy mindenki keményen dolgozik, és tudom, hogy mit kellett tennetek azért, hogy ma itt lehessetek. Ezért hogy úgy döntöttetek, a munkátokból megkeresett pénzeteken jegyet vásároltok, ez az ami lehetővé teszi nekem, hogy ma itt lehessek és nagyszerű pillanatokat szerezhessünk.

    – válaszolta meg a kérdést Cena, melyet követően közös képet is készített Tommal.

    via (Ladbible)

  • Még a legjobbakkal is megesik az ilyesmi.

    GettyImages-1241465614
    Fotó: Nbc / Getty Images Hungary

    Kim Kardashian életében szinte már kötelező jelleggel ott vannak a különféle ünneplésre alkalmas partik, ez most se volt másképp, amikor féltestvérének, Kylie Jennernek a 25-ik születésnapját ünnepelték egy jachton. A jeles alkalmat egy kis tequilázással színesítette a bulizó társaság, a bökkenő csak az volt, hogy a négygyermekes anyuka már nem bírta úgy leküldeni az italokat, mint az összegyűltek fiatalabb tagjai. Ezzel együtt a reality-sztár is jót nevetett a kis bakin, amely pohárköszöntőről felvétel is készült: 

  • Bejelentés volt, csak épp a stúdió nem adta még rá áldását.

    Noha a The Batman kritikailag és anyagilag is sikeres volt, ráadásul még a folytatást is bejelentették, ám a legfrissebb információk szerint, nem garantált Robert Pattinson Denevéremberének újabb röpte.

    A Variety ugyanis arról számolt be, hogy a Warner Bros. Discovery nem adott még zöld lámpát a folytatásnak, annak ellenére sem, hogy Matt Reeves már dolgozik a forgatókönyvön, illetve Robert Pattinson is visszatérne, mint a címszereplő.

    Azonban, ha a WBD. rá is bólint a folytatásra, jó pár évbe telhet, mire jegyet válthatunk az új Batman mozifilmre.

  • Lisa Kudrow, a Jóbarátok színésznője a sokszínűség hiányával foglalkozott a népszerű szitkom kapcsán.

    Kudrow, aki Phoebe-t alakította a sorozatban, azután szólalt meg, hogy a társalkotó Marta Kauffman 4 millió dolláros adományt ígért egy afrikai és afroamerikai tanulmányi program megvalósításához, korábbi massachusettsi egyetemén. Az adományozás egyik oka az volt, hogy „kínosan érezte magát” amiatt, hogy nem sikerült sokszínűbb szereplőket megjelenítenie a Jóbarátokban.

    A forgatókönyveket is író Kauffman 1994-ben David Crane-nel közösen alkotta meg a világszerte több millió rajongót magáénak tudható sorozatot, amely hat barát történetét meséli el, akik az élet és a szerelem kihívásaival küzdenek meg New Yorkban. Amikor a széria diverzitásáról kérdezték a színésznőt, Lisa Kudrow azt nyilatkozta a Daily Beastnek, hogy az „az alkotók saját életének lenyomata”, amit „két olyan ember alkotott meg, akik a Brandeisre jártak, és a főiskola utáni életükről írtak”.

    Éppen ezért, Kudrow egy karakterközpontú vígjátékban nem látja a hiányát olyasvalaminek, ami akkor nem képezte az írók életének részét, amiből ihletet merítettek.

    Lisa Kudrow, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc és David Schwimmer mellett természetesen játszottak azért nem fehér szereplők is, Kauffman ennek ellenére zavarát fejezte ki amiatt, hogy 25 évvel ezelőtt nem tudta jobban, a sokszínűség tekintetében megalkotni a szereplőit.

    via (Ladbible)

  • A színész utalt arra, hogy a Gyilkos a házban lehet karrierjének utolsó állomása.

    Végéhez érkezett Steve Martin színészi karrierje. Az örömapa és a Rózsaszín párduc- filmek 76 éves sztárja nemrég arról beszélt, hogy nem tervez több szerepet vállalni, kész visszalépni a rivaldafényből. Ennek értelmében valószínűleg utolsó színészi alakítását a jelenleg is futó, nálunk a Disney+–on elérhető Gyilkos a házban című sorozatban láthatjuk.

    „Amikor ez a televíziós műsor véget ér, nem fogok másikkal próbálkozni. Nem fogok más filmeket keresni. Nem akarok cameókat sem csinálni. Furcsa módon, azt hiszem, ez ennyi” – magyarázta a mozilegenda, aki azért hozzátette, hogy a felesége szerint nem fog tudni ilyen könnyen nyugdíjba vonulni, egy-egy nagyon izgalmas projektre ugyanis nehezen tud nemet mondani.

  • Todd Phillips Jokere hatalmasat szólt 2019-ben, a rajongók pedig örömmel fogadták a hírt, hogy 2024-ben érkezik a második rész, természetesen Joaquin Phoenix főszereplésével.

    Az már jobban meglepett mindenkit, hogy Lady Gaga lesz Harley Quinn, illetve az új rész merőben más lesz, mint az elődje, ugyanis állítólag musicalt terveznek.

    A Variety információi szerint a film musicalrészei inkább fognak hasonlítani a Csillag születik című filmhez, amelyben szintén Lady Gaga volt az egyik főszereplő Bradley Cooper mellett, mintsem az In the HeightsNew York peremén című, klasszikusabb zenés filmhez.

    Egy biztos, a stúdió nagyon bízik a filmben, amelynek költségvetését megtriplázták az elsőhöz képest, illetve Joaquin húsz-, míg Gaga tízmilliós gázsit tehet majd zsebre.

  • Hajmásy Péter elmesélte, miért változtatták meg eredeti terveiket a baba nevét illetően.

    nadaianiko
    Fotó: Instagram / @nadai_aniko

    Kétség kívül fárasztó, de csodás három héten van túl Hajmásy Péter, akinek július közepén született meg első gyermeke. Nádai Anikó vőlegénye most az RTL Reggeli műsorában mesélt az apaságról és mindennapjaikról, ahol elárulta, hihetetlen szoros már most a műsorvezető nagyobbik fia, Patrik és kisöccse között a kötelék.

    „Alex akkor nem sír fürdetésnél, ha Patyika is ott van velünk, megnyugtatja” – kezdte az újdonsült apuka, hozzátéve: a baba nevéről is bátyja döntött, mivel párjával rájöttek, az eredetileg tervezett Péter Pál nem illik hozzá.

    „Mindig mondtam, hogy nem Petike nekem. Kérdeztük a Patrikot, hogy mi legyen a neve. Azt mondja Botond, nézünk Anival, nem rossz. Vagy Alex. Hoppá. Akkor legyen Alex −mesélte Hajmásy.

    „Nekem ők az elsők. Alex, Patyi és Ani a családom, és mindent értük teszek.”

  • Szerelme, akivel tavaly ősszel ismerkedtek meg, igent mondott.

    Eljegyezte barátnőjét Vastag Csaba. Az énekes sokáig Görgényi Fruzsina színésznővel alkotott egy párt, majd közel egy évvel szakításuk után egy barna hölgy oldalán talált rá a boldogság, amelyről májusban meséltek először.

    Csaba és Evelin tavaly ősszel ismerkedtek meg, a jelek szerint pedig olyannyira nagy az összhang közöttük, hogy az X-Faktor első győztese a napokban kevesebb, mint egy év után féltérdre ereszkedett kedvese előtt, és feltette neki a nagy kérdés.

    „IGEN IGEN IGEN 3x is IGEN. Ez volt életem legcsodálatosabb születésnapja!!! Nem találom a szavakat” – írta Instagram oldalán az ifjú menyasszony közös képeik mellé, aki egy gyönyörű, dús rózsacsokrot is kapott a gyűrű mellé.

  • Ugyan sok más Stanger Things kollégája nagyon is aktív a neten, Joe Keery (Steve Harrington) köszöni szépen, de nem kér az online létből, egyedül a zenei fiókján oszt meg dolgokat, ami djotime néven fut.

    "Jó ideje nem használom a közösségi médiát, ami szerintem jót is tesz nekem" - mondta a színész, aki úgy véli, hogy az ilyen platformok olyan mérgek, amik napi szinten teszik tönkre az ember önképét, és nagyon sokat segített neki az, hogy maga mögött hagyta ezt a világot.

    Joe arról is mesélt, hogy a sorozat többi tagjával mennyire támogatják egymást.

    "Sok zenét hallgatunk együtt a szünetekben. Maya Hawke (a sororzatban Robin) és én nemrég mutattuk meg egymásnak a felvételeinket, ami nagyon mókás, és Finn (aki Mikeot alakítja) bejött a stúdióba, amikor épp dolgoztunk. Az, hogy ennyit lógunk és dolgozunk együtt, egy új lemez ötletét adta...a Stranger Things Family banda néven!"

  • A modellügynök Instagramon mesélte el követőinek, miért nem kért a táncos műsorból.

    Hétfőn hivatalosan is bejelentette a TV2, mely 12 hírességgel folytatódik a Dancing with the Stars című műsoruk 3. évada. Azóta kiderült, eredetileg Shane Tusup edző is tánccipőt húzott volna, végül azonban lecserélték őt, esetleges dühkezelési problémáktól tartva.

    A minap pedig Kajdi Csaba mesélte el Instagram sztoriban, őt is megkeresték a produkcióval kapcsolatban, de végül nem vállalta el a felkérést. Ennek okait így foglalta össze szokásos, őszinte stílusában:

    „Nem nagyon szeretnék táncolni ott, ahol egy remek szakmai zsűri, mondjuk a mórahalmi Móra Ferenc Gimnázium végzős osztálya táncversenyének nyertese lenne az én zsűrim, aki elmondaná, hogy egyébként a tangódnál a forgás jobbról vagy balról milyen volt. És egy vízilabdás, egy alakforma és egy jogtudós mellett kellene ezt csinálni” – idézte a Blikk a sikeres modellügynök szavait, aki egyébként bejelentkezésében a versenyzők többi részét sem kímélte. És hogy mi kellett volna, hogy mégis megnyerje magának a csatorna Kajdit?

    „Mondom nekik, ha idehoztok nekem egy brazil 1.95–ös kapuérás kanit, akkor anyukám, ott ülök majd a lányokkal végig.” 

  • Megjelenési dátumot kapott a harmadik Sonic mozifilm!

    Sonic4
    Fotó: Twitter

    A Sega legendás kék sündisznójának filmes kalandjai sikeresebbek lettek a vártnál, olyannyira, hogy hamarosan trilógiává bővül a videojátékos adaptáció.

    A harmadik Sonic mozi ugyanis úton van, és a film hivatalos Twitter-fiókjának hála azt is tudjuk, hogy 2024. december 20-án válthatunk jegyet Sonic, Knuckles és Tails legújabb kalandjára, azonban azt nem tudni, hogy Jim Carrey is visszatér-e, mint Dr. Robotnik.

  • Guy Black és Daniella Dove igazi álompár, akik gyerekkoruk óta szerelmesek egymásba, nemrég pedig szintet lépett a kapcsolatuk.

    Történt ugyanis, hogy a páros részt vett egy Christina Aquilera koncerten, ahol a kedvenc számuk is elhangzott, Guy pedig megragadta az alkalmat, és 15 ezer ember előtt megkérte kedvese kezét, aki igent mondott.

    "Még a suliban, 20 évvel ezelőtt estem beléd" - mondja Guy, aki egy gyémánt gyűrűt húzott Daniella ujjára, amit hatalmas tapsvihar kísért. 

  • Jacob Elordi nemrég arról beszélt, milyen negatív következménye volt annak, hogy szerepelt a Netflix filmjében.

    A British GQ-nak adott interjúban Elordi őszintén vallott arról, hogy milyen anyagi nehézségekkel kellett szembenéznie, mert egyszerűen nem akarták őt alkalmazni sehol a Csókfülke után.

    "Volt vagy, 400-800 dollár a számlámon. Az Eufória volt az utolsó meghallgatásom, mielőtt hazamentem volna, hogy keressek egy kis pénzt és összekapjam magam."- mondta a fiatal színész.

    Az Eufória pilot epizódjának forgatása során, az egyik rendező észrevette, hogy Jacob feltűnően sok időt tölt a lakókocsijában, illetve az amellett parkoló autójában. Miután rájött, hogy a színésznek nincs hol aludnia, béreltek neki egy szobát az egyik Los Angeles-i hotelban.

    "A kocsim tele volt dobozokkal, vállfákkal meg ilyen dolgokkal. Nagy mázlim volt, ami egy igazi L.A. sztori."

  • A Kruger Nemzeti Park lakója az a különleges rinocérosz, aki nem csak azét érdekes, mert a többiekkel tökéletes szinkronban sétálgat az afrikai tájon.

    A nem mindennapi állat ugyanis olyan szarvval van megáldva, aminek köszönhetően teljesen olyan, mintha egy mitikus lény, az unikornis lenne, csak kevésbé kecses kiadásban.