új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem kevés pénzről van szó, és messze még a vége.

    Hétfőre virradóan kiderül, hány Oscar-jelölést válthat díjra a legrangosabb filmes gála idei nagy esélyese, az Oppenheimer. Christopher Nolan viszont akkor sem szomorkodhat, ha esetleg nem jön be a papírforma, és szobor nélkül távozik az eseményről, ugyanis pénzügyileg jócskán jövedelmező volt számára legutóbbi mozija. A Forbes most kiszámolta, nagyjából mennyit zsebelhetett be a rendező, és ha hihetünk a lap becsléseinek, nem kell anyagi gondoktól félteni a közeljövőben Nolant.

    Az IGN által idézett cikk szerint maga az életrajzi dráma 100 millió dollárból készült, de ennek tízszeresét, közel 1 milliárd dollárt hozta vissza, amelynek 15 százaléka landol a direktor zsebében, még azelőtt, hogy az Universal Pictures levonná abból a saját költségeit. Bár Nolannak kell még ügyvédjére, ügynökére is költenie, a magazin szerint körülbelül bruttó 72 millió dollárnál, azaz majdnem 26 milliárd forintnál járhat most az Oppenheimer bevételeiből. Ez persze tovább nőhet, amint a filmet eladják egy streamingszolgáltatónak, vagy más liszenszelések által is, így könnyen lehet, az ő fizetése is eléri a 100 millió dolláros lélektani határt hamarosan.

  • Követői nem véletlenül olvadoznak a kép láttán.

    teletabik
    Fotó: youtube

    Bizonyára sokan emlékeznek még a Teletabik című mesesorozat elején és végén megjelenő mosolygó napocska-babára, akit Jess Smith alakított anno. Nos, az idő rohan, Jess Smith pedig mára nem csak felnőtt nő lett, hanem anyuka is: január elején életet adott első gyermekének, egy kislánynak, aki a Poppy nevet kapta.

    A hírtől a legtöbben rém öregnek érezzük magunkat, ám még ennél is többen voltak, akik szinte követelték, a kismama alkossa újra babájával a napocskás filmjelenetet. Ez ugyan még várat magára, de egy hasonlóan aranyos, Teletabi-tematikájú fotót most mutatott a rajongóinak Instagram oldalán: a mese egyik karakterével, egy Po-plüssel szemléltette Poppy növekedését az elmúlt két hónapban, aki egyébként épp úgy néz ki, mint anno édesanyja világhírű szerepében.

  • Már nem kell sokat várni a fanoknak, hogy visszatérjenek a messzi-messzi galaxisba.

    playstation
    Fotó: PlayStation

    Nosztalgikus hangulatú előzetest kapott Star Wars: Battlefront Classic Collection, amely különleges megjelenés a klasszikus videójáték 20. évfordulóját hivatott megünnepelni. A Battlefront és a Battlefront II alapjátékot magába foglaló kollekció március 14-én érkezik minden platformra, azaz konzolokra és PC-re egyaránt. 

    Mivel a széria gyakorlatilag 2015 és 2017-ben kapott egy-egy rebootot, ezért várható volt, hogy a nagy rajongótáborral bíró cím nem egy alapoktól újraalkotott verziónak örülhet majd. Cserébe senki sem marad ki a kinézetében feljavított klasszikus Battlefront élményből.

    Külön megjegyzendő, hogy két új karaktert és extra pályákat is tartalmaz majd a csomag, illetve on- és offline játékmódjai is visszatérnek, valamint a mára már feledés homályába vesző local split-screen (azaz osztott képernyő). Az Aspyr kiadó gondozásában érkező cím uyganakkor a feltételezésekkel ellentétben nem lesz cross play. A friss trailert alább tekintheti meg:

    A Star Wars: Battlefront Classic Collection március 14-én jelenik meg Nintendo Switchre, PlayStation 4-5-re, Xbox One-ra és Seriesre, valamint PC-re.

  • Több bútort is a pár tervezett lakásukban.

    Beengedte otthonába követőit Cinthya Dictator – persze csak a TikTok csatornáján keresztül. A fotográfus friss videójában mutatta meg Molnár Tamással közös lakását, a virtuális körbevezetés alatt pedig számos érdekességet is megosztott a benne található tárgyakkal kapcsolatban.

    Mint kiderült, több bútort és kiegészítőt ők maguk terveztek, például fali- és könyvespolcukat, valamint gardróbszekrényeket, de az egyedi dekorációkról is hallhatunk bejegyzésében.

    Tulajdonképpen a függöny volt az, ami megadta a lakás színvilágát” – mesélte Dictator, akik 5 éve van együtt zenész kedvesével, 2022-ben pedig a lánykérés is megtörtént. A kommentelők nem győzték dícsérni a fiatalok ízlését, többen meg is jegyezték, mennyire tükrözi őket lakóhelyük.

  • Még a Megasztár 5. évadában ismerkedett meg egymással Tolvai Renáta, a műsor győztese és Kállay-Saunders András, akik aztán 10 évig alkottak egy párt. Bár a sztárpár 2021-ben a szakítás mellett döntöttött, az énekesnő új, nőnapon megjelent albumán Kállay-Saunders is közreműködött egy dal erejéig. Erről Tolvai a Joy magazinnak beszélt először:

    „Hihetetlen szókimondó és személyes. Olyan dolgokról énekelek, amelyeket sosem osztottam meg magamról” – kezdte Tolvai az általa írt és szerzett TR Album kapcsán.

    „Sok minden volt rám hatással. Többek között a szakításom Andrással. A közös élmények, a rengeteg öröm, fájdalom, minden. Ezért is született vele egy közös szám az albumra, aminek az is óriási energiákat ad, hogy újra visszataláltunk egymáshoz. Ezt nem tettük közszemlére és nem is reklámozzuk, de magát a történetét szerettük volna dal formájába önteni” – fogalmazott az énekesnő, aki céltudatosabbnak és komolyabbnak érzi magát, mint valaha.

  • Három különböző szettet mutatott be a legendás krokodilvadász kisebbik gyermeke.

    Rövid időre a kifutóra cserélte az Ausztráliai Állatkertet Robert Irwin, a tragikus körülmények között elhunyt Steve Irwin fiatalabbik gyermeke.

    A 20 éves srác életében először próbálhatta ki magát modellként, méghozzá rögtön a Melbourne Divatfesztiválon. Irwin három különböző tervező szettjét mutatta be a közönségnek, ám újdonsült kollégáitól eltérő módon, végig hatalmas mosollyal az arcán. Ezt persze senki sem bánta, sőt: az eseményen készült fotói és videói alatt meg is jegyezték Instagram követői, milyen felüdítő látványt nyújtott lelkesedése, mosolyát pedig egyértelműen édesapjától örökölte.

    Sosem gondoltam volna, hogy a kifutón fogok sétálni, de itt vagyunk! Wow, köszi ezt a csodálatos estét!! Micsoda vad élmény!

    – fogalmazott a fiatal, aki egyébként családjához hasonlóan állatgondozóként dolgozik.

  • Romantikus helyen történt a lánykérés.

    Összeköti az életét a Tv2 sztárpárja: Barontis Gábor megkérte Oczella Eszter kezét, amelyről a szerelmesek Instagram oldalukon számoltak be. A fotóválogatás alapján a Jóban-Rosszban egykori sztárja Horvátországban, Rovinjban tette fel a nagy kérdést fitnesszversenyző kedvesének, aki természetesen igent mondott.

    Leszel? Leszek! 

    – írta posztja alá Oczella, és jegygyűrűjét is megmutatta követőinek. A gratulációk ezúttal sem maradtak el, többek között Gelencsér Tímea, Ábel Anita és Pápai Joci is sok boldogságot kívánt a fiataloknak, akik a Totem című kalandrealityben ismerkedtek meg egymással lassan három évvel ezelőtt. 

  • Új szakmát tanul és fejleszti magát a VV11 győztese.

    vvkrisszti
    Fotó: RTL

    Hamarosan újra kinyílnak a VV-villa ajtajai, indul ugyanis a ValóVilág új évada. A 12. szezonba már gőzerővel zajlanak a válogatások, ennek apropóján pedig a reality legutóbbi győztesével, VV Krisztivel beszélgettek a Reggeli műsorvezetői.

    „Én nagyon várom! Nézni fogom, és szeretnék ott lenni akár a castingokon is, mert nagyon kíváncsi vagyok az emberekre, hogy mi zajlik a másik oldalon” – mondta lelkesen a fiatal, hozzátéve: bármikor örömmel újra belevágna a kalandba, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint ő is csak poénból jelentkezett anno. Amikor aztán körvonalazódni kezdett, hogy valóban beköltözhet a luxusvillába, kissé megingott a dologban, ekkor talált egy üdítős kupakot a földön, a következő bíztató üzenettel a belsejében:

    kockáztass és nyerj!

    VV Kriszti azóta is őrzi ezt a kis ereklyét, ami valóban megjósolta a sikerét, hiszen végül ő távozhatott utoljára a villából, 36 millió forinttal gazdagodva.

    „A nyeremény ezt is megalapozza, hogy többet legyünk a szeretteinkkel, és azt csináljuk, amit szeretnénk, a hivatásunkká tehessük a hobbinkat. Most tetoválni kezdtem el. Törekszem a legjobbra, nyáron meglesz a vizsgám is, úgyhogy majd jönnek hozzám az emberek” – mesélte Kriszti, aki főleg erre költött eddig az általa megnyert összegből. Új szakmája kitanulása mellett pedig többek között egy EQ-tréningen is részt vett, hogy saját elmondása alapján stabilizálja magát érzelmileg, és "ne sírja el magát minden megmérettetésen". Egykori villatársai közül Ákossal és Barnával is tartja a kapcsolatot, sőt a szerelem is rátalált nemrég.

  • Már megtekinthető az új trailer.

    Képernyőfelvétel (96).png
    Fotó: YouTube

    Mint derült égből villámcsapás, úgy érkezett az Agymanók című Oscar-díjas animációs film folytatásának híre. A Pixar égisze alatt mostanság nem jelentek meg eget rengető alkotások, de úgy tűnik, ennek a Disneyvel közös, 2015-ös kollaborációjának újabb felvonása vethet véget. Az első kedvcsináló legalábbis már önmagában ígéretesebbnek tűnik, mint a stúdió 2022-es Lightyear vagy a tavaly megjelent Elemi című mozija együttvéve.

    Ahogy arra az előző filmből emlékezhetünk, a sztori középpontjában egy Riley nevű kislány áll, aki már nem is olyan kicsi. A második részben ugyanis a fiatal belép a kamaszkorba, ami újabb érzelmeket hoz magával a már meglévők mellé. A Derű, Félelem, Harag, Bánat és az Undor ötöse mellé a Szorongás, Irigység, Unalom illetve a Szégyen emóciók csatlakoznak, ami a feje tetejére állítja Riley hangulatát. 

    Az Agymanók 2. június 13-án kerül a hazai mozikba, melynek legújabb előzetesét alább tekintheti meg: