új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Tovább tolódik az aranyhintós lagzi.

    Bár idén nyárra tervezték, végül mégsem mondja ki (újból) a boldogító igent a következő hónapokban Kulcsár Edina és G.w.M. A sztárpár tavaly arról beszélt, egy heted-hétországra szóló esküvőn erősítik meg fogadalmaikat 2024-ben, hiszen tavaly az egykori szépségkirálynő várandóssága miatt csak szűk körben, egy kis polgári szertartáson kötötték össze életüket, de el kellett napolniuk terveiket negyedik gyermekük érkezése miatt.

    Ugyan nem vetettük el az ötletet, mindenképpen szeretnénk egy nagy bulit és aranyhintót, de a gyermekünk érkezése miatt ez idén már nem valósul meg. Szeretnénk, ha már a kisfiunk is ott lehetne velünk a nagy napon, és Amarával együtt hoznák a gyűrűket

    – árulta el a Blikknek a rapper, hozzátéve:

    „Valószínűleg jövőre vagy még később szervezzük meg, elég spontán emberek vagyunk, így azt gondolom, ez is úgy alakul majd, hogy gondolunk egyet, és gyorsan lezavarunk mindent.”

    A családfő azonban egy percet sem szomorkodik, nagyon várja második fia világrajöttét:

    Ha szükséges, simán cserélek pelenkát vagy etetek, és egy személyben vagyok édesapa és édesanya is. Nagyon boldogok vagyunk, hogy valóra vált az álmunk, és Amara után egy kisfiúval is bővül a családunk. Büszke vagyok arra, hogy hamarosan négygyermekes édesapa leszek.

  • Napi rutinjába is beavatta a tévénézőket a művészettörténész.

    Képernyőfotó 2024-04-01 - 17.01.49.png
    Fotó: TV2

    Beengedte otthonába és irodájába a Tények kameráit Fertőszögi Péter, a Kincsvadászok egyik műtárgyszakértője. A férfi nem is tagadja, a TV2 műsora óta egyre többször ismerik meg őt az utcán vagy bevásárlás közben, sőt közös fotót is kérnek tőle. Most megmutatta, hogyan telik egy átlagos napja, ha épp nem relikviákra vadászik.

    „Én amikor felkelek, az első utam ide vezet, a konyhába. Addig semmi nem történik, amíg el nem készítem a kávémat és az első kortyot meg nem iszom” – kezdte a BÁV művészeti igazgatója, aki sosem hagyja ki a napindító egyórás kávézást és olvasást könyvekkel teli dolgozószobájában. Itt kiderült, anno tanárként kezdte a pályafutását, emiatt sok görög és latin nyelvű kiadvány lapul polcain, de kiállított festményeiről is mesélt egy keveset. Természetesen ezek közül lánya önarcképe a kedvence, a portrét a most Malajziában tanuló egyetemista fiatal festette szüleinek.

    A nap aztán kutyasétáltatással, majd irodájában folytatódik tovább.

    „Este is sokáig kell dolgoznom, minden este, mert rettentően megnőtt a felénk áramló levelek és felajánlások száma, és én mindig azt az elvet követem, hogy amire 24-48 órán belül nincs válasz, az nincs, szeretem az embereket megtisztelni azzal, hogy megválaszolom a leveleiket” – mesélte a férfi. És hogy mit vár a Kincsvadászok következő évadától? Több és kvalitásában magasabb kincseket:

    Elsősorban azoknak az embereknek ajánlanám, akiknek különlegességeik vannak, valami olyan, ami extrém, amiben van valami izgalom. Vagy azoknak, akik úgy gondolják, hogy komoly érték van a birtokukban.

  • Tavaly is kéz a kézben indultak hímes tojásért.

    Kedves fotóval kívánt boldog húsvétot Instagram-követőinek Curtis. A rapper tavalyi szokásához hűen idén is gyermekével, a négyéves Donival indult kéz a kézben locsolkodni, ha pedig összehasonlítjuk a két képet, szembetűnő, milyen nagyot nőtt a kisfiú, aki mindemellett egyre jobban hasonlít édesapjára.

    Sziasztok lányok! Szabad-e locsolni?

    – tette fel a költői kérdést bejegyzésében a The Voice coacha, követői pedig nem győztek gratulálni neki mosolygós kisfiához.

  • 2022-ben ért véget előző kapcsolata.

    Ivancsics Ilona 2022 márciusában szakított kedvesével, Péterrel, akivel 15 évig alkottak egy párt. A színésznő sokáig nem beszélt arról, hogy külön váltak útjaik a marketingterületen dolgozó férfival, most azonban a Story magazinnak elárulta, már nyitott lenne egy új szerelemre. Viccesen meg is jegyezte, a modern technikának hála, akár a fotelünkből is megalkothatjuk álmaink férfiját, majd ennek kapcsán felidézte, mennyire formálta édesapja személyisége a párválasztását.

    Édesapám nagyon erős egyéniség volt. Talán túlságosan is. Férfiuralom volt otthon, mindig is szigorúan fogott. Ötös tanulónak kellett lennem, és elvárta, hogy az első szavára ugorjon mindenki. Persze utólag hálás vagyok neki, mert elég szertelen ember vagyok, valószínűleg szükségem is volt a patriarchális nevelésre. Ennek ellenére sokszor megpróbáltam kitörni a keretből, ami később a párkapcsolataimban is megmutatkozott

    – kezdte a 63 éves színésznő, aki emiatt szintén az erős férfiakhoz vonzódik – vagy ahogy ő fogalmazott nevetve, a nehezebb esetekhez.

    „Pedig soha nem vágytam domináns férfira. Apukámat ismerve tudtam, hogy velük sok esetben csak a probléma van, úgyhogy inkább egy békés, nyugodt, már-már unalmas pasira vágytam, de az ilyen típusúakkal persze hamar unatkozni kezdtem…” – árulta el a Szomszédok egykori sztárja.

  • Egy igazi nyuszis fotóval jelentkezett húsvét alkalmából.

    Metzker Viktória húsvét tájékán minden évben felül kicsit a nosztalgiavonatra, évekkel ezelőtt ugyanis ő is nyusziként került címlapra. A DJ, volt playmate legalábbis erre utalt abban a bejegyzésben, amelyet húsvétvasárnap megosztott az Instagram-oldalán.

    A népszerű lemezlovas korábban többször is szerepelt a Playboy magazinban, ráadásul nem is akármilyen szerelésben. Az egyik ilyen magazinborítót alkotta újra most húsvét alkalmából, de a hajszínét leszámítva nem sokat változott a fotósorozat készítése óta. 

    Minden évben. Happy nyulat! Szőke vagy barna nyúl?!

    – vetette fel a kérdést Metzker, aki a címlappal ellentétben a friss képen smink nélkül, és egy visszafogottabb fehér pólóban látható.

  • Pénzvisszatérítést követelnek.

    Sorra jelentkeznek Beyoncé új, pénteken megjelent albumának elégedetlen tulajdonosai az interneten, a Cowboy Carter előrendelt változatának lemez- és CD-kiadásaiba ugyanis elég nagy hiba csúszott. Bár a rajongók már aznap kézhez kapták a countrykorongokat, azok hiányosan érkeztek meg, legalábbis a digitális változathoz képest: az Oh Louisiana, The Linda Martell Show, Spaghetti és a Ya Ya című dal sem szerepel a CD-ken, sőt a bakelitekről még a Flamenco is lemaradt.

    Egyelőre nem tudni, pontosan mi történhetett, de a legnépszerűbb teória szerint Beyoncé utolsó pillanatig variálhatott nyolcadik stúdióalbumával, hiszen annak címe is másképp szerepel néhány lemezen: Act II. – Beyincé – Beyoncé olvasható rajtuk. Az énekesnő valószínűleg átnevezte és menet közben toldotta meg a Cowboy Cartert számokkal, amelynek fizikai változatai már több hónappal korábban elkészültek, a probléma pedig a jelek szerint senkinek nem tűnt fel. Eddig: most a TikTokot, de az énekesnő közösségi oldalait is elárasztották a felháborodott kommentek, a legtöbben szeretnének pénzvisszatérítést kérni a 40 dollárba kerülő lemezekért.

    Beyoncé és a Sony Music sem reagált még a megkeresésekre, de a Variety úgy tudja, saját levelezőfelületeik is eléggé túlterheltek a panasz-e-mailek miatt, ezekre 3-4 munkanapon belül ígértek válaszokat.

  • Mindketten remekül kijönnek a másik gyermekével.

    inti
    Fotó: RTL

    Dúl a szerelem Zuber Krisztián, azaz Inti és kedvese, Dalma között. A zenész korábban arról beszélt, ritkán szerelmes, de ha igen, akkor nagyon – ez pedig most is igaz a TNT dobosára, aki a hot! magazinnak elárulta, hamarosan szintet léphet kapcsolata barátnőjével.

    Szóba került az összeköltözés, már beszéltünk arról is, hogyan fogjuk kivitelezni, ha arra kerül a sor. Nyárra tervezzük, de majd meglátjuk, hogyan alakul

    – kezdte Zuber, hozzátéve: szerinte lassan több ruhája van már nála párjának, mint saját otthonában, de nem sürgetik a dolgot. Szerencsére a férfi Dalma hatéves kisfiával is gyorsan megtalálta a közös hangot, így pláne nem aggódik az összebútorozás miatt.

    „Nagyon szeretek játszani Dalmi kisfiával, irtó okos. Ha szóláncozunk vagy barkochbázunk, van, hogy megver! De nem fogjuk felelőtlenül a mély vízbe dobni, és mi sem ugrunk fejvesztve az ismeretlenbe. Nem a dátum a legfontosabb, hanem az, hogy Dalmival megtaláltuk egymást. Ő olyan, mint én, nagyon hasonlít a gondolkodásunk, sokszor egymástól függetlenül ugyanazt gondoljuk.”

    Hasonlóan vélekedik kapcsolatukról Dalma is:

    Olyan érzés, mintha mindig is együtt lettünk volna, mintha hosszú évek óta ismernénk egymást. Inti lányával, Emmával elsőre szimpatikusak voltunk egymásnak, nemrég együtt buliztunk. Inti anyukája is nagyon kedves, laza és cuki; alig várom, hogy személyesen is több időt töltsünk egymással. Intinek pedig kifejezetten jó a kapcsolata a hatéves kisfiammal, nagyon bírják egymást” – idézte a Blikk a nő szavait.

  • A 18 éves lány kapott még egy esélyt az ítészektől.

    Képernyőfotó 2024-04-01 - 9.46.40.png
    Fotó: TV2

    Ahogy arról az Index is beszámolt, egy héttel ezelőtt mindenkit meglepett a Next Top Model Hungary zsűrije, amikor is Keveházi Lilit, sokak szerint a műsor egyik nagy esélyesét küldték haza, ráadásul tánctudása miatt.

    A 18 éves lány akkor arról beszélt, nem haragszik, csak csalódott, ám a jelek szerint így is nagy hatást gyakorolt az ítészekre, akik azóta sem tudták túltenni magukat a fiatal távozásán. Emiatt úgy döntöttek, visszahívják őt, Keveházi tehát a szombati adásban újból teljes jogú versenyzőként, ráadásul a Kanári-szigeteken csatlakozott ismét társaihoz.

    Mióta kisétáltál a stúdióból, azóta azon tanakodunk, hogy jó döntést hoztunk-e. Itt van a helyed a műsorban, kapsz egy újabb esélyt. Hidd el, nagyon sokat tanakodtunk. Azzal mentetted meg ezt a helyzetet, ahogy reagáltál a kiesésedre: egy felnőtt nő volt ott, nem egy kislány, aki valakinek meg akar felelni, hanem te, és ebben mindannyian hiszünk

    magyarázta Merő Péter a tinédzsernek, aki először el sem akarta hinni, hogy második esélyt szavaztak neki a zsűritagok, de aztán úgy fogalmazott, újult erővel veti bele magát a kihívásokba.

    Természetesen a többiek is eléggé meglepődtek a felbukkanásán, a legtöbben nagy örömmel fogadták őt, de sokak arcán vegyes érzelmek bukkantak fel – ők valószínűleg előre sejthették, ez milyen következményekkel jár.

    „Ennek a döntésnek pedig az az ára, hogy ha Lili visszatér a versenybe, akkor ma még valakitől búcsúznunk kell” – fogalmazott Ördög Nóra. A Next Top Model Hungary végül Vanessza és Laura nélkül folytatódik tovább.

  • Nagy port kavart a napokban az interneten annak a cheshire-i nőnek a története, aki megmentett egy sündisznóbébit. Úgy mesélte, a szúrós kis állatot a járda szélén találta, s mivel megsajnálta, hazavitte magával. Otthon készített neki egy kis kuckót is, pontosabban egy újságpapírral bélelt doboz szolgált menedékhelyül a sündisznócskának, aki nem maradt éhen: egy kis macskakaját is kapott. A konzervhez azonban mégsem nyúlt, ezért a nő másnap egy állatkórházba sietett vele. Ott derült csak fény a igazságra.

    Amikor az állatkórház egyik dolgozója, Janet Kotze (képünkön) kinyitotta a dobozt, nem hitte el, amit lát. Először azt gondolta, a sündisznó időközben elpusztult, ám amikor jobban szemügyre vette, rájött, hogy nem is egy sündisznóról van szó, hanem egy sapka szürkés bojtjáról. Kotze szerint már csak a bojt súlyából is tudnia kellett volna a nőnek, hogy nem egy kisállatról van szó, de a jó szíve miatt nem bántotta meg ezzel.

    A nő, aki bevitte a kis bojtot, meglehetősen zavarba jött. Azt hitte, csak viccelnek vele. Végül lehajtott fejjel távozott a kórházból. 

    (via Ladbible)