új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fotókkal köszöntötte őt édesanyja.

    Rohan az idő, 11 éves lett Ördög Nóra és Nánási Pál első gyermeke, Mici! A kislány hatalmasat nőtt az elmúlt években, a közelmúltban pedig légtornázni kezdett, méghozzá versenyszerűen.

    Nem ez azonban az egyetlen sport, ami közel áll Mici szívéhez: édesanyja születésnapi Instagram-bejegyzéséből kiderül, lánya bizony a lovaglásért is rajong, így nem maradhatott ki ez sem az ünnepi programból.

    „Összeöltözős szelfi a 11 éves szülinapossal kedvenc helyén, a lovardában. Köszönjük Gyömbérnek a közreműködést! Az utolsó képen pedig a megfejtés, hogy kihez tartoznak a belógó extra ujjak az első képen! El sem hiszem, hogy már ennyi év eltelt... ugyanígy hétfő volt, ugyanígy anyák napja után egy nappal...”– írta bejegyzéséhez a műsorvezető, a képsorozat záró fotóján pedig még kisebbik gyermeke, Vencel is felbukkant. 

  • szaboerika
    Fotó: TV2

    A Mokka vendége volt szerda reggel Szabó Erika, aki hét hónapos kisfiáról, valamint az anyaságról mesélt.

    „Én valahogy ösztönös próbálok lenni, vagy vagyok ezzel a gyerek-témával .A mi viszonyunk az úgyis rajtunk fog állni, a mi személyiségünkön. Én eltervezhetem, hogy majd én úgy etetem a kisfiamat, hogy... ezt aztán majd úgyis ő fogja eldönteni” – kezdte a színésznő, aki meglehetősen aktív kismama, sokat mozdulnak ki családjával, de szerinte ezzel kapcsolatban sem szabad túlzásba esni.

    „Aktívan élünk, de ez valahogy belesimul a mindennapjainkba. Nyilván hogyha jön a hétvége, akkor jó elmenni egy kicsit túrázni kutyával, babával és férjjel, ez természetes része az életünknek. De fontos az, hogy ne töltsünk minden szabad pillanatot tevékenyen és aktívan, hogy egy kicsit tudjunk akár unatkozni, vagy otthon lenni és semmit csinálni. Nem is vagyok annak a híve, hogy a saját életünket túlstimuláljuk, fontos az, hogy néha csak úgy legyünk” – mesélte Szabó, hozzátéve: férjével azért igyekeznek kettesben is időt tölteni, egyelőre viszont szokniuk kell a gondolatot, hogy már hármasban alkotnak egy családot.

  • Az üzletember elárulta, mely részlegen tervezi majd alkalmazni új asszisztensét.

    Kása Eszter lett Balogh Levente új elnöki asszisztense, az ő győzelmével ért véget péntek este Az álommeló. A második helyezett, Steiner Rachel a műsort követően arról beszélt, szerinte mit ronthatott el, hogy végül lecsúszott a dobogó legfelső fokáról, míg az üzletember és újdonsült jobbkeze a Reggeli hétfői adásában vendégeskedett. 

    Balogh az első perctől fogva biztos volt abban, hogy idén női jelöltet választ, annyival dominánsabbak voltak férfi társaiknál, azt azonban nem hitte volna, hogy végül Kása lesz a befutó.

    Eszterről a legelső benyomásom az volt, hogy körülbelül 2 napot lesz ott

    – árulta el Peller Mariann kérdésére a Cápák között befektetője, de ezen Kása sem lepődött meg, mint mondta, gyakori, hogy hasonló prekoncepciói vannak az embereknek vele szemben.

    „Nagyon meg voltam szeppenve, viszont alapból nagyon mosolygós, kislányos kisugárzásom van, ezért nehezen vesznek komolyan.”

    Szerencsére azonban az üzletember gyorsan átlátott ezen, és felismerte a benne rejlő lehetőségeket.

    „Tudtam, hogy rejtett tartalékjai vannak, és előakartam csalogatni. Most is ilyen, nem dumál össze-vissza, nem fecseg, mikor leszúrtam, akkor is így mosolygott” – vette vissza a szót Balogh, aki hivatalosan június elsejétől alkalmazza majd az asszisztenst, de már most elkezdi beletanítani őt, és tervei szerint inkább az értékesítési vonalon fogja alkalmazni.

  • Egy rövid, mindössze egyetlen perces teaser futott be Azahriah filmjéhez, amelyről alig egy hónapja értesült először a közönség.

    Mazzag Izabella rendezése novemberben érkezik a mozikba, a most közzétett kedvcsinálóban pedig szinte egyáltalán nem is látszik napjaink legnépszerűbb magyar előadója, mindössze narrációját hallhatjuk saját számával a háttérben.

    „Ha már filmet csinálunk, akkor abban nem akarok látszódni. Nagyon sokszor érzem magam tehetetlennek, de ez alól egyetlen dolog szabadít fel: az a zene. Ha egy zenében azt éreztem, hogy ez nekem támaszt nyújt, akkor az olyan volt, mint egy otthon” – érkeznek a feltehetően interjúkból származó idézetek az énekestől, majd a végén elárulja, ő Baukó Attila, Azahriah és a Paul Street pedig csak egy-egy projektje, amelyeket sikerre tudott vinni.

    Nekem nem volt más opció az életben, csak az, hogy én befussak.

    A Mi vagyunk Azahriah stáblistájában feltűnik többek között Előd Máté, Polhodzik Ádám, valamint Lévai Balázs és a Supermanagement is.

  • Voltak súrlódásaik az évek során.

    Ahogy arról mi is írtunk, Erdei Zsolt gyereke, Erdei Viktor rapperként bontogatja szárnyait, nemrég első számát is megjelentette Ebből elég címmel. A korábbi ökölvívó és fia most a Hot! magazinnak adott interjút, melyben arról beszéltek, hogy kapcsolatuk nem indult tipikus apa-fia viszonyként, az évek során több harcot is megvívtak egymással. A fiatalabb Erdei elmondta, hogy szerencsésnek tartja magát, mert édesapja mindenben támogatja, azonban nem mindig volt szoros a kapcsolatuk.

    Tizenkét éves korom óta élek apával, de az elején nem voltunk jóban, nehezen alkalmazkodtunk egymáshoz. Hálás vagyok, mert ez idővel változott, ma pedig már bármit megbeszélünk, és jó a kettőnk közötti kötelék. Nem vagyok sokat otthon, de amikor igen, akkor igyekszünk minél több időt együtt tölteni. Közösen főzünk, játszom a testvéreimmel.

    idézi a Bors a rappert.

    Az egykori profi ökölvívó világbajnok számára mindent jelentenek a gyerekei, ezért igyekszik teljes mellszélességgel támogatni fiát a zenei karrierjében, – még ha nem is ért mindenben egyet vele.

    Édesapaként támogatom a gyermekem álmait, nem is kötök bele semmibe, talán a rapszövegek csúnya beszédében és a rongyrázásban találok kivetnivalót. Mindig szerény embernek vallottam magam, és az is maradtam. Viktor dalaival ez annyira nem is ütközik, mert tudom, hogy ő is hasonlóan gondolkodik, mint én.

    Alapvetően nem kéri ki a véleményemet semmiben, de meghallgatja, amit gondolok. A párválasztásába sem szólok bele, de ha van róla egy gondolatom, azt megosztom vele. Összességében szerintem tökéletes apósjelölt vagyok” – fogalmazott Erdei.

  • Döbbenetes a hasonlóság.

    20240213 shv l90 961
    Fotó: Nothfoto

    Gőzerővel forgatják a Michael Jacksonról szóló életrajzifilmet, amelyről egy ideje azt is lehet tudni, hogy az unokaöccse, Jaafar Jackson alakítja majd a popkirályt. Mint arról korábban beszámoltunk, Michael Jackson életének megfilmesítési jogait Graham King, a Bohém rapszódia producere vette meg a néhai popsztár hagyatékát kezelő Michael Jackson Estate alapítványtól.

    Ahogy már az első képkockákból rengeteg rajongónak feltűnt, a néhai énekes 27 éves unokaöccse elképesztő hasonlóságot mutat a popkirállyal. Ennek oka egyértelműen a rokoni szálaknak köszönhető, hiszen Jaafar a legendás énekes testvérének és a The Jackson Five tagjának, Jermaine Jacksonnak a fia. A minap újabb képek jelentek meg a készülő Jacko-filmről, melyeken az látható, ahogy a fiatal színész egy kocsi tetejére állva integet a tömegnek egy olyan öltözetben, ami szinte teljesen megegyezik azzal, amit nagybátyja viselt 1983-ban.

  • Házasodni készül a gazda.

    Kora reggel indult a munka Gáspár Zsolt Nógrádmegyerben található tanyáján, ahová a Mokka riportere látogatott el. Gáspár már korábban elárulta, hogy idén májusban tervezi ismét feleségül venni gyermekei anyját, Filoménát. Mint kiderült, jól állnak az előkészületekkel, neki és párjának már az esküvői ruhájuk is készen van, amit egy neves ruhatervezővel közösen álmodtak meg. Természetesen a Farm VIP-ből ismert műsorvezetőtársa, Demcsák Zsuzsa is meghívást kapott, aki az egyik tanúja lesz a kilencből.

    Demcsákot most fogjuk felavatni, mert meg fogjuk keresztelni. Unokatestvérünk lesz Demcsák Zsuzsa, ezt most be tudom jelenteni kora reggel

    árulta el a stábnak a Farm VIP gazdája, aki a ceremónia menetéről, szokásokról is bővebben mesélt.

    Úgy szoktuk mi, cigányok, hogy elmegyünk a templomba, ahol meg fogják keresztelni. Édesapám lesz a keresztapja Demcsáknak. Nagyon nagy ceremónia lesz, kettő bárányt vágunk le, egy disznót meg egy tehenet. Nagyon nagy bulit fogunk csinálni. Demcsák Zsuzsa fogja elindítani az estét, egy csárdást fog táncolni apámmal. Mága Zolit fogom megkérni, hogy rántson rá egy nagyot! Így fog megkeresztelkedni Demcsák Zsuzsi, és az unokatestvérem lesz két héten belül

    – magyarázta lelkesen Gáspár.

  • Gyorsan kellett cselekedni.

    tóth tesók
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Tóth Gabi közösségi oldalán osztotta meg, hogy a tegnapi napon Szécsi Pál- és Cserháti Zsuzsa-emlékkoncerten énekelt Mujahid Zoltánnal egyetemben. A bejegyzéséből azonban kiderült, valójában nővérének, Tóth Verának kellett volna fellépnie ugyanazon a színpadon, de neki reggelre elment a hangja. A testvérek gyorsan a műsor előtt egyeztettek, és így Tóth Gabi be tudott ugrani helyette a fellépésre.

    „Tegnap »beugrottam« tesóm helyett énekelni. Szegénynek elment a hangja, és Mujahid Zolival volt Szécsi Pál- és Cserháti Zsuzsa-emlékkoncertje… Életembe nem énekeltem ezeket a dalokat, szóval nagyon izgultam… Annyi próba volt, amennyi a koncert előtt belefért! De szeretem a kihívásokat. Jobbulást, tesókám, és köszönöm a kedves közönségnek a támogatást! Ja, és Zolikámnak a bizalmat. Hozzáteszem, Verának szerintem max. egyszer fordult elő ilyen az elmúlt 20 évben! Öröm volt »ismeretlenül« is elénekelni ezeket a dalokat” – írta az énekesnő a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében.

  • Nyáron egymást érik a fellépései.

    Csepregi Éva, a Neoton Família tagja tavaly októberben töltötte be a kerek 70. életévét, de egyáltalán nem tervezi a visszavonulását. Folyamatosan koncertezik, nyáron pedig egymást érik a fellépései, ezért nagyon igyekszik odafigyelni az egészségére, hogy véletlenül se hagyja cserben a rajongóit. A Storynak beszélt arról, hogyan őrzi meg a fiatalos lendületét.

    „Szerintem a koromhoz képest jó fizikai állapotban vagyok, amire nagyon oda kell figyelnem, azok a kilók, mert befolyásolják a színpadi mozgást” – vélekedik a Neoton énekesnője, aki az egészsége megőrzésén egy természetgyógyász barátnőjével dolgozik.

    Régóta hiszek az alternatív gyógyászatban, abban például, hogy a testünk jeleket küld a talpunkra, ezért a reflexológia nekem kifejezetten fontos. Ezenkívül vitaminokat szedek, és nyitott vagyok a különböző mozgást segítő tapaszokra is. Leginkább abban hiszek, hogy a hagyományos gyógyítással összekapaszkodva érhető el a legjobb eredmény, és szerencsémre a természetgyógyászom pont ezt képviseli

    – magyarázza Csepregi, majd hozzáteszi: az évek telnek, aki azt mondja, ezt nem érzi, biztosan hazudik. Kiemeli ugyanakkor, odafigyeléssel azonban a túl hirtelen és nagy változásokat el lehet kerülni, és felkészülhetünk az idősebb kori átmenetre.

    Bár az énekesnő fiatalabb korában is híve volt az egészséges életmódnak, nála is voltak olyan időszakok, amikor kevesebb ideje jutott a mozgásra. Mostanság a kiskutyájával is rengeteget sétál.

    Vele naponta legalább egy órát sétálok. Ezenkívül hetente kétszer gyógytornásszal személyre szabott tornagyakorlatokat végzek, a nappalimban pedig áll egy szobakerékpár is. Az 1980-as években aerobikoztam, órákig ugráltam a betonon, aminek meglett az egészségügyi következménye. Tanultam belőle, most a gyógytornásszal a talajon tornázom.

  • Igaz, nem sokan emlékezhetnek rá.

    VV Kikidi7027 Ok
    Fotó: RTL

    Vasárnap este elstartolt a ValóVilág 12. évada, amelyben az első nyolc játékos birtokba vehette a luxusvillát. Előtte azonban a korábbi évadokhoz hasonlóan a stúdióban mutatkoztak be a valóságshow új szezonjának szereplői. Mint kiderült, VV Kikidi nem először tűnt fel az RTL képernyőjén, ugyanis az Éjjel-nappal Budapest című sorozatban már volt egy kisebb szerepe.

    Meg is lepődők, hogy bárki emlékszik rám az Éjjel-nappal Budapestből. Alig voltam benne, az utolsó háromnegyed évben, ha kaptam egy kicsike szerepet, akkor lehet, hogy már sokat mondok. De igen, szerepeltem benne, Dolesként, aki egyébként nem én vagyok, hiszen én Kikidi vagyok

    – mesélte a versenyző.

  • Tomán Szabina mindig is kritikus volt saját magával szemben, amely a megjelenésére is igaz. Ennek ellenére az üzletasszony a természetességet szeretné képviselni, épp ezért nem kedveli az erősebb sminkeket, és nem is mindig festi ki magát:

    „Számomra a smink egy lehetőség arra, hogy változtassak magamon, nem azért teszem fel, hogy több legyen az önbizalmam, inkább a játékosságot jelenti, egy smink által tudom más arcomat mutatni. A hétköznapokban sokszor előfordul, hogy nincs rajtam smink” – kezdte az egykori modell, majd ezzel kapcsolatban súlyáról, diétáiról is őszintén mesélt.

    Korszakaim voltak. A modellkedés ebből a szempontból a sanyargatással egyenlő. Az első terhességem idején bedobtam a gyeplőt a lovak közé, akkor mindent megengedtem magamnak, meg is lett a böjtje. Amikor a diéta segítségével lefogytam és a saját bőrömön kitapasztaltam, milyen táplálkozási szokások működnek nálam, akkor találtam meg ebből a szempontból a tökéletes egyensúlyt

     – árulta el a Borsnak a kétgyermekes édesanya, hozzátéve: ehhez kulcsfontosságú, hogy az ember figyeljen saját magára, teste jelzéseire.

  • 31 év elteltével elevenítette fel a történetet Lisa Jakub.

    0490003303 5mb
    Fotó: Northfoto

    Épp a napokban álltak össze egy friss közös képre a Mrs. Doubtfire - Apa csak egy van című 1993-as családi vígjáték egykori gyereksztárjai, akik nem csak fotózkodtak, de podcastműsorban is vendégeskedtek.

    A film Lydiáját alakító Lisa Jakub a beszélgetés során egy keserédes emléket is felidézett a forgatásról, ami 4 hónapig tartott, az idő alatt pedig "távoktatásban" tanult kanadai iskolájában, azaz kiküldték neki levélben az aktuális leckéket, ő pedig kitöltve visszapostázta azt az intézménybe. A tinédzser egy alkalommal viszont nem új feladatot lelt a borítékban, hanem egy üzenetet, amelyben az igazgató közölte, eddig tartott a különleges bánásmód, nem kell többet visszamennie az iskolába, kirúgták.

    „Annyira fájdalmas volt, mert tudod, nagyon furcsa volt az életem, és ez volt az egyetlen normális dolog benne” – mesélte a már 45 éves Jakub, akinek szomorkodására kollégája, az édesapját játszó Robin Williams is felfigyelt. Mikor megtudta mi történt, ő maga válaszolt az igazgatónak, arra kérve őt, fontolja meg a döntést, hiszen a kamasz nagyon szeretné folytatni a tanulmányait, és mellette keményen dolgozik is.

    És, hogy milyen véget ért a történet? Nem egészen olyat, mint amire a legtöbben számítanánk.

    Az igazgató megkapta a levelet, bekereteztette és feltette a falra, de nem kért meg, hogy jöjjek vissza. Csodás

    – idézte a People magazin a színésznőt.

  • Balogh Levente nem is kertelt, arcátlannak titulálta az ajánlatot.

    Képernyőfotó 2024-05-05 - 21.42.32.png
    Fotó: RTL

    Egyszerre fagyott a Cápák között befektetőinek arcára a mosoly, amikor a műsor vasárnap esti adásában a Matrac Kuckótól érkező apa-fia páros 25 millió forintot kért tőlük termékroyalty-ért cserébe. Nehezen találták a szavakat, végül mind az ötük éles kritikákat fogalmazott meg a családi vállalkozás igényeivel szemben. 

    „Kamuztok. Nektek nem kell 25 millió, ez kamu. Én néztem ezt a céget, és tudom, hogy milyen eredményes, én ebben nem veszek részt, kiszállok. Vannak még négyen, ha ebben ők részt vesznek, az az ő dolguk” – kezdte Moldován András. Balogh Petya fejét csóválva jelezte, nem is érti a dolgot, míg Balogh Levente „arcátlannak" nevezte a kérésüket.

    Szerintem ti reklámért jöttetek, és ezért én most nagyon nem vagyok jókedvű 

    – folytatta Varga Eszter, a sort pedig Sárospataki Albert zárta.

    „Nem tudok én sem sajnos jót mondani, ilyen ajánlatot én még itt nem hallottam” –kommentálta, hozzátéve, szerinte ez volt az eddigi évad legbizarrabb jelenete, Varga pedig visszavéve a szót így egészítette ki mondandóját:

    „A hülyének nézésnek a csúcsa!”

  • Még a szava is elakadt a modell-jelöltnek.

    Vasárnap este új adással folytatódott a Next Top Model Hungary, ahol a versenyzőknek eddigi legmerészebb feladatukat kellett teljesíteniük: aktfotózáson vettek részt. Nem mindenki dobta le azonban a textilt, a 22 éves Hawa és 34 éves Gabi úgy döntöttek, vállalják a következményeket, de ők nem fognak meztelenkedni.

    Később erről kisebb vita is kialakult a zsűritagok között, amikor a lányok fényképeit értékelték, azt elemezve, mennyire fair vagy épp nem fair továbbjuttagtni két olyan modell-növendéket, akik kiálltak magukért és elveikért, a heti feladatukat viszont nem teljesítették. Nem meglepő módon tehát ők ketten maradtak az eredményhirdetés végére, ahol Ördög Nóra elárulta, mégsem ér véget a verseny mindkettőjük számára, és Hawát a backstagebe küldte társai után. Gabi könnyeit törölgetve kezdett búcsúbeszédbe:

    „Megértem ezt a döntést, és úgy érzem, hogy rengeteget tanultam magamról, mindenről, úgyhogy én mindenképp gazdagabbnak érzem magam, hogy idáig is eljutottam” – mondta az édesanya.

    „Most búcsúskodsz tőlünk, de azt a helyzet, hogy te is folytathatod a versenyt. Nem mondtam egy szóval sem, hogy kiestél” – szólt közbe a műsorvezető, tisztázva: a Next Top Model Hungary ezen a héten senki számára nem ért véget, de a két érintett hátránnyal kezdi a következő feladatot.