új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • DSC5652
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Varsányi Réka nevét a legutóbbi Ázsia Expresszben ismerhették meg a nézők, ahol Alekosz barátnőjeként mutatkozott be. Bár látszólag kezdetben dúlt köztük a szerelem, nagy meglepetésnek számított, hogy a kétgyermekes édesanya a nyilvánosság szeme láttára adta ki az útját az egykori ValóVilág-győztesnek a TV2 kalandrealityjében.

    Most a Storynak adott interjút, melyben elárulta, hogy súlyos test­képzavar alakult ki nála, amikor még egy párt alkottak a botrányhőssel. Bár jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg négy hónap alatt, de senkinek sem ajánlja, hogy ilyen drasztikus, egészségtelen módon fogyjon le. Mint mondta, az önbecsülésére, az önértékelésére nézve nagyon is ártalmas volt az, hogy a celeb kedvéért változott meg.

    Már hat-hét éve egyedülálló voltam, ami rettentően megviselt, depressziós lettem, így az evésbe menekültem. Már körülbelül 120 kiló voltam, amikor úgy döntöttem, elég volt. Ekkor lépett be az életembe Alekosz. Sokáig harciasan mondtam, hogy nem miatta fogytam le, mert úgy éreztem, még azt a hatalmas erőfeszítést is elvenné tőlem, amit teljesen magamtól, magamért hoztam meg. Mindig mondta, hogy az összes exéből ő hozta ki a nőt. Ő aktiválta a nőiességüket. Már értem, hogy ez mit jelent..

    – magyarázta Varsányi, akinek eleinte imponáltak exe dicsérő szavai, de aztán valami megváltozott.

    „Az első időkben elismerően beszélt arról, hogy mennyi kitartás van bennem, hogy örül, hogy egyre kevesebbet és kevesebbet mutat alattam a mérleg. Aztán ebből elvárás lett. Én meg tetszeni akartam neki. Aztán jöttek a bántások, a manipuláció, és egy idő után azt éreztem, már a salátát sem tudom jó szívvel megenni, inkább koplalok. Emellett rengeteget edzettem. Így történhetett meg az, hogy kevesebb mint négy hónap alatt még 25 kilót fogytam... Annyira meg akartam neki felelni, annyira akartam, hogy szeressen, hogy nem tűnt fel, mit teszek magammal. Lelkileg sanyargattak, így én a testemet sanyargattam. Mindezt azért, mert nem akartam újra egyedül lenni. Rettegtem tőle. Mégis így lett... De most már azt mondom: hála istennek!” – fogamazott.

  • A 2024-es európai parlamenti- és önkormányzati választások kapcsán adott interjút Kovalcsik Ildikó, azaz Lilu az RTL-nek. A műsorvezető elmondta, hogy teljesen magától értetődő számára, hogy az állampolgári jogával élve kifejezze, milyen országban szeretne élni.

    A közéletben részt venni, tudni arról, hogy mi van körülöttünk a világban, adott esetben akár politizálni, az egy nagyon fontos dolog, amire tök jó, hogy van lehetőségünk. És ha mi nem tesszük meg, akkor mások megfogják tenni helyettünk, csak utána pedig bosszankodunk.

    – kezdte a műsorvezető, aki szavazásra biztat mindenkit.

    Ez egy jog, amit gyakorolhatunk, tehát ez egy állampolgári jog, amivel szerintem egyszerűen csacsiság nem élni. Azt gondolom, hogy az, amit mi valóban tehetünk, hogy elmondjuk a véleményünket, mert ott megkérdezik, es erre van lehetőség.

    – magyarázta Lilu, aki azt is elárulta, hogy eddig minden választáson részt vett, és ettől is érzi magát állampolgárnak, hogy ezen jogát gyakorolhatja.

    Tehát igazából nem is fontos, hanem nekem teljesen magától értetődő, és remélem, hogy majd a nagyfiamnak is, amikor már választókorú lesz. Szerintem az, hogy ilyen módon, ennyire, de beleszólhatunk az országunk alakulásába, és abba, hogy mi milyen országot szeretnénk, ettől egyáltalán nem kell félni, hanem el kell menni, és szépen el kell mondanunk a véleményünket.

  • Egy aranyos oroszlánkölyköt örökítettek meg, amint a londoni állatkertben egy virágágyásban ülve kíváncsian fürkészi a látogatókat. A kéthónapos kisoroszán elterülve használta ki a nyári napsütést és meleget, miközben anyukája a közelében maradt, aki vigyázott rá. A londoni állatkertben jelenleg öt ázsiai oroszlán, Bhanu és Arya, valamint a három kölykük él, akik idén tavasszal születtek. A kis csöppségek május 7-én tették meg első lépéseiket a szabadban, és azóta is nagy figyelmet vonzanak. Ezeket a csodás képeket Nikki Rowley-Todd, helyi vadvilági fotós készítette.

    „Követem a Londoni Állatkertet a közösségi médiában, és így tudtam, hogy megszülettek a kicsik, azóta csak arra vártam, hogy kijöjjenek. Amint ezt bejelentették, tudtam, hogy minél előbb látnom kell őket. Olyan képeket akartam készíteni, melyekkel sikerült elkapnom őket, ahogy a virágok között pózolnak. Tökéletes felvételek születtek. Igazából elég aktívak voltak, amikor megérkeztem, így nem kellett túl sokat várnom, hogy láthassam őket. Egy órát töltöttem ott, csak csodáltam és fotóztam a kölyköket.”

  • A villalakó, úgy érzi, kinti életében most fontosabb dolgai vannak.

    Képernyőfelvétel (887).png
    Fotó: RTL

    Mégsem kerül sor vasárnap este a ValóVilág 12 második párbajára, ugyanis a kihívó, VV Csaszi az esti bulit kövezően a riportszobában közölte, hogy fel kívánja adni a játékot. A 23 éves villasrác eredetileg VV Kikidivel mérkőzött volna meg, de a 24 órás gondolkodási idő letelte előtt meghozta a döntését, vagyis hogy bedobja a törülközőt. 

    A villalakó eredetileg azért kérte társait, hogy rá tegyék a legtöbb jelet, mert látni szerette volna a barátnőjét, Fannit, aki rafinált módon üzent neki arról, hogy nem igazán tetszik neki a Verával való benti kapcsolata. Úgy néz ki azonban, hogy Csaszi kissé elszámította magát, mert a villalakók közül csak ketten álltak mellé támogatóként: VV Vera és VV Ádi.

    Én azt gondolom, jó döntést hoztam. A kinti életben jelen pillanatban fontosabb dolgaim vannak. A páromnak ma van a születésnapja, nagyon sok eseményét kihagytam már különböző okok miatt, foci miatt, más egyéb dolgok miatt. Azt gondolom, ezt most nem hagyhatom ki, és jobb lesz nekem kint.

    – magyarázta VV Csaszi, aki nem gondolta volna, hogy ilyen nehezen bírja majd a luxusbörtönt.

    Mint mondta, a játékot érzelmi hullámvasútként élte meg: volt, hogy úgy érezte, ez élete lehetősége, máskor pedig a kinti szerelme körül forogtak a gondolatai, akinek kilétét tudatosan titkolta el. Végezetül hozzátette, hogy nem VV Vera miatt adta fel a játékot, akire barátként tekint, és reméli, párja boldogan várja majd haza.

  • Jelenleg szingli az énekesnő.

    63A6542
    Fotó: Zöld Fanni / Index

    Király Linda karrierjében sorra éri el a sikereket, magánéletében azonban eddig nem talált rá a szerelem. Az énekesnő és előző barátja több évig alkottak egy párt, de már hat éve, hogy külön váltak útjaik. Bár vágyik egy saját családra, még nem sikerült megtalálnia hozzá élete párját. Most a Borsnak beszélt arról, hogyan áll az ismerkedéssel manapság.

    Egyedül vagyok, mint mindig. A pasikkal nulla a helyzet jelenleg, viszont totálisan teljes az életem. Van egy szerető családom, van egy négylábú szőrös gyerekem, azon kívül pedig zenélek. Én igazából perpillanat másoknak élek

    – magyarázta a lapnak Király, aki ugyan szeretne párt találni, nem mindenáron.

    Nyitott vagyok az ismerkedésre, bár keresni aktívan nem keresek senkit. De ha eljönnek egy koncertemre, ott megtalálnak

     – fogalmazott.

  • Kása Eszter június elsejével váltotta a pozícióban a tavalyi győztest, azaz Keserű Balázst.

    IMG 5849
    Fotó: RTL

    Kása Eszter győzelmével ért véget Az álommeló második évada, akit első munkanapjára most elkísért a Fókusz stábja. Balogh Levente az új elnöki asszisztensét rögtön bedobta az üzleti világ mélyvízébe: Farmosi Larisszával Kazahsztán fővárosába, Asztanában vettek részt egy nemzetközi élelmiszeripari kiállításon, ahol együtt új üzleti partnereket kellett gyűjteniük alkoholmentes és gyerekpezsgő üzletükhöz.

    Mivel a többség oroszul beszélt, ezért nagy segítség volt a kétnapos kiállításon Farmosi Larissza, de Kása számára sem volt ismeretlen a külföldi munka, hiszen az Álommelóban egy hétig a spanyol tengerparton kellett vállalkozást üzemeltetniük a jelölteknek. Balogh Levente is meglátogatta őket a második napon Kazahsztánban, hogy személyesen is megnézze, hogyan teljesít az új munkavállalója.

    Esztike éles bevetésen van, úgyhogy bebizonyítja a sales-tudását, hogy mennyire jól választottam. Egyébként nagyon jól alakul a dolog, úgy látom, hogy jól fogunk együttműködni.

    – fogalmazott az üzletember.

  • Érzelmes sorokat intézett követőihez.

    A napokban lett kerek 40 éves ByAlex, aki a jeles napot követően egy 2012-es fotóval jelentkezett Instagramon a rajongóinak, amely a Láttamoztam című dalának forgatásán készült. Az énekes posztjában visszatekintett a karrierje főbb mozzanataira, és mint kiderült, a tizenkét év alatt sok mindenen ment keresztül.

    Több, mint tizenkét éve űzöm a ByeAlex énemet. Tulajdonképpen ennyi idő relatíve sok, mégis háromszor annyinak tűnik, annyi mindenen mentem keresztül azóta.

     – írja az X-Faktor korábbi mentora, aki 2013-ban vált országosan ismertté, amikor Kedvesem című dalával Magyarországot képviselte az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol 10. helyezést ért el. ByeAlex egyúttal megköszönte rajongóinak, hogy 12 éve érdemesnek tartják őt arra, hogy slágereket szerezzen.

  • Hamarosan debütál a széria.

    A Netflix a Geeked Week eseményén láthattunk először egy hivatalos teasert a Terminátor-franchise újabb felvonásából, ami ezúttal anime formában jelenik meg a streamingplatformon. Mostanra az is kiderült, hogy a Production IG által készített animesorozat a filmekből megismert „Ítélet Napján”, azaz augusztus 29-én jelenik majd meg Terminator Zero címmel. A netflixes sorozat helyszínében is változásokat eszközöl, Az Egyesült Államok helyett Japánban játszódik majd a történet 1997-ben.

    Most a Variety értesülése kapcsán újabb hír érkezett a produkcióról, és megerősítették Timothy Olyphant (Die Hard 4, A mandalóri) kölcsönzi majd a főszereplő Terminátornak a hangját, így azok, akik azt várták, hogy Arnold Schwarzenegger jellegzetes hangja ismét felcsendül, azokat el kell keserítenünk. Mindenesetre már nem kell sokat várnunk, hogy megtudhassuk, milyen munkát végzett a színész.

  • Már bánja, hogy igent mondott erre a filmre, pedig Adele próbálta lebeszélni.

    Hiába intették többen óva attól, hogy elvállalja az Utazók című filmben való szereplést, Jennifer Lawrence senkire nem hallgatott. Pedig az Oscar-díjas színésznőnek még az angol énekesnő is azt tanácsolta, hogy ezt inkább hagyja ki, mert úgy látta, nem sok jó fog belőle kisülni.

    Lawrence mostanra belátta, hogy hallgatnia kellett volna Adele-re, ugyanis igaza lett: a 2016-os film ugyanis nagyot bukott.

    Adele azt mondta nekem, ne vállaljam el. Szerinte az űrhajós filmek az új vámpíros filmek. Hallgatnom kellett volna rá 

    – bánkódott Lawrence, hozzátéve, részben az Utazók miatt is döntött úgy egy időre, hogy háttérbe vonul.

    Nem azt a minőséget hoztam, amit kellett volna. Azt hiszem, ebbe mindenki beleunt. És meguntak engem is. Eljutottam arra a pontra, hogy már semmi nem volt jó, amit csináltam. Az életem nagy részében más emberek érdekeit helyeztem, előtérbe. Azt hittem, ha dolgozok, akkor senki nem haragudhat ám, mert hát mindent elvállaltam, megcsináltam, mindenki örülhetett.

    Mint ismert, a színésznő az Utazók című filmben az egyik főszereplőt, Aurorát alakította, aki a Chris Pratt által játszott Jimmel (és még több mint 5000 másik utassal egyetemben) felszáll az Avalon nevű űrhajóra, mely 120 éven át siklik távoli célja, a Homstead II nevű kolonizálás előtt álló bolygó felé, ahol majd új életet kezdhetnek. Addig is „lefagyasztva” szállítják őket, ám aprogramba hiba csúszik: egy hatalmas meteor vihart követően Jim hibernáló kamrája meghibásodik, aki emiatt idő előtt ébred fel. Maga után később felébreszti Aurorát is, ám  visszahibernálásra nincs lehetőség, s m ég 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat.

    (via Unilad)

  • A 60 éves H.P. Baxxter különleges öltözékben állt oltár elé, immár harmadjára.

    „Friss házasok” – ezzel a két szóval tudatta a közösségi oldalán H. P. Baxxter, hogy hivatalosan is örök hűséget fogadott 38 évvel fiatalabb szerelmének, Sara Bakhsknak. A Scooter 60 éves énekese egy kis német faluban, Keitumban vette feleségül egyetemista párját, aki már a harmadik felesége.

    A polgári esküvőt pénteken tartották, templomi esküvőjüket pedig szombatra időzítették, ahová 150 vendég hivatalos.

    (via Femina