új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Van, hogy két percnyi jelenet lesz egy napi munka eredménye.

    Továbbra is folyik a Hogyan tudnék élni nélküled című, Demjén-slágerekből álló musicalfilm forgatása a Balatonnál, ahol nemrég az Index is megfordult.

    A produkció főszerepében olyan neveket láthatunk majd, mint Ember Márk, Törőcsik Franciska vagy Marics Peti, aki számára teljesen új terep a filmezés, pláne, hogy közben több táncot is elő kell adniuk kollégáival. Szerencsére Túri Lajos koreográfus szerint az énekes jól veszi az akadályokat, látszik rajta, hogy megedzette a Dancing with the Stars előző évada.

    „Ember Márkkal talán könnyebb volt, mert már dolgoztunk együtt, de Törőcsik Franciska és Marics Peti először kicsit nehezebben fogadta a személyiségemet” – mesélte a szakember, hozzátéve: nemrég még dicséretben is részesítette a Megasztár leendő ítészét. Ezt a fejlődést Marics is érzi, annak ellenére, hogy kemény munkában van része.

    Ma ötre jöttem, azóta folyamatosan ezt a jelenet vesszük különböző kameraállásból. Most 11 óra van, és már nagyon fáradt vagyok. De közben rendkívül vagány dolognak tartom az egészet, amikor kész van egy jelenet és az ember visszanézi, jó érzés látni, hogy tényleg sikerült átadni azt, amit szerettem volna. Élvezetes munka, de tele van pepecseléssel, egy nap alatt egy kétperces jelenetet forgatunk, de ilyen a filmkészítés

    – árulta el az énekes. Mivel néhány jelenet felvételének befejezése között több nap-, vagy akár hét is eltelik, a producerek nagyon sok részletre kell odafigyelniük, hogy minden stimmeljen a kamerák előtt.

    A folytonosság miatt nemcsak a ruhának, hanem például Marics Peti hajhosszának vagy a szőrzetének is úgy kell kinéznie, mint három hete” – mesélte a Blikknek Kirády Attila.

  • Mostanában ritkán látni együtt Vasvári Vivien három gyermekét, a sztáranyuka azonban ezúttal kivételt tett, és egy kedves közös fotót osztott meg magukról Instagram oldalán.Nem túlzás kijelenteni, lánya és fiai is hatalmasat nőttek, Ariana már 10-, Edward 6 éves, míg Colin 9 hónapos múlt.

    Az életem így tökéletes, ahogy van, mert körülöttem van mindaz, amire valaha vágytam. Velük minden pillanat értékes és felejthetetlen! ”  – fogalmazott bejegyzésében Vasvári.

  • A színésznő, mint írta, az évek múltával egyre csak jobban szereti férjét.

    Szinetár Dóra Instagram bejegyzésben, pár szelfi és őszinte sorok társaságában emlékezett meg Makranczi Zalánnal való kapcsolata 12. évfordulójáról.

    Ma 12 éve tudjuk, hogy szeretjük egymást. Elképesztően kalandos és színes 12 év volt. Sokan az elején egy fabatkát sem adtak volna azért, hogy lesz belőle valami. Azok lassan beláthatják, hogy tévedtek. Nem mintha fontos lenne, ki mit gondol, hiszen mi mindig tudtuk, hogy ez lesz az! Hogy ez Az! Mi úgyis tudjuk. Mi tudjuk azt is igazán, hogy mi minden történt velünk! Mert volt ebben a 12 évben rengeteg minden

    – kezdte posztját a színésznő, kitérve arra, rengeteg minden változott, mióta egy párrá váltak kollégájával, akivel egy közös kisfiuk is született.

    „Bennünk, körülöttünk. Az érzéseink is változnak. Az enyémek is. Az iránta érzett érzéseim is. Mert ahogy múlik az idő, egyre jobban, egyre mélyebben és egyre tudatosabban vagyok végtelenül szerelmes ebbe az édes Emberbe! Még nagyon sokszor 12 évet nekünk Kedvesem! A Jóisten Éltessen!” – zárta sorait.

    (via RTL)

  • Az extrább darabok helyett az ilyen alkalmakra a fast fashiont részesíti előnyben.

    "Mérföldkő" kategóriában díjazták a héten Tóth Andit a Social Media Awardon. Az X-Faktor leendő mentora meghatódva, egy elegáns kis fekete ruhában vehette át a címet, a Femcafe interjújában pedig el is mesélte, honnan szerezte be viseletét.

    Az van, hogy tíz évvel ezelőtt, az első egy-két gálán nagyon extra ruhákat rámadtak, nagyon drága cuccokat. Akkor megtanultam, hogy ilyen eseményekre általában nem szabad kétszer ugyanazt a ruhát felvenni. Szerintem felesleges nagyon drágán megvenni egy ruhát, hogy soha többé ne vegyem fel, szóval én hat-hét éve már fast fashion üzletben, 10 ezer forint alatt vásárolok. Ez például 3 forint volt a Bershkában

    – árulta el az énekesnő, aki külön méltatta öltözete lenge fazonját.

    „Kicsit úgy néz ki, mint egy hálóing, de amúgy nagyon meleg van, szóval nagyon örülök ennek a döntésnek. Nagyon kis aranyos, de csinos ruhácska.”

  • Nehéz időszakon van túl a tévés.

    A Farm VIP házigazdája az utóbbi időben háromszor is kórházba került, és műteni is kellett, de igyekszik visszanyerni az erejét, sőt, sokkal jobban odafigyel arra, hogy megőrizze az egészségét. Mint a napokban elmondta, lábadozásának egy pozitív hozadékai is volt: kibékültek a testévérével, Gáspár Győzővel, akivel már egy jó ideje nem volt jó a viszonyuk. Gáspár Zsolt most a Borsnak árulta el, hogy komoly változásokat hozott az életében, hogy ilyesmi többet ne fordulhasson elő.

    Amíg az ember nem kezdi el érezni a saját bőrén az idő múlását, tényleg azt hiszi, hogy ő Superman, vagyis sérthetetlen és mindent kibír, mindent legyőz. Emlékszem, mennyit mosolyogtam magamban, amikor a szüleimtől kezdtem hallani, hogy: »Itt fáj, ott fáj! Jaj, ez az időjárás kikészít!« Hát negyven felett ez átértékelődött bennem, hiszen még úgyis utolért a baj, hogy rendszeresen járok szűrővizsgálatokra és hosszú évek óta egészségesen táplálkozom.

    – mondta a TV2 műsorvezetője, aki több egészségügyi beavatkozáson is átesett az utóbbi időszakban, de már kezdi jobban érezni magát. Hozzátette: pár hónapja beiktatta mindennapjaiba a mozgást is, és máris érzi a pozitív hatásokat.

    Azt mondom, hogy kilencvenszázalékos vagyok, de ez nem a korábbi fizikai állapotomhoz képest igaz rám, hanem a mostanihoz mérem. Mert hogy sokkal energikusabb és fittebb vagyok, mint mondjuk az éve elején, vagy akár az elmúlt években bármikor. És ezért szerintem nem is tettem túl sokat, hiszen csupán mozogni, kondizni kezdtem, ami szerintem az utolsó tesióra óta nem esett meg velem

     – viccelődött fiatalabb Gáspár fivér, aki nem hagyta ki a lehetőséget és egyúttal üzent kollégájának, Demcsák Zsuzsának: „Egyébként annyi történt, hogy edzegetni kezdtem és minden nap egy hosszú sétával zárok. Nem hittem, de tényleg rengeteget jelent ez a pici mozgás. Jobban alszom, kipihentebben ébredek és estig sem fáradok el végletesen. Olyan fitt vagyok, mint a csodálatos Demcsák Zsuzsa, akiből jó sok kéne ide Magyarországra, de én örülök, hogy ismerhetem és a barátomnak mondhatom az egyetlent! Isten adja, hogy legyen még vele sok-sok közös munkánk.” – tette hozzá.

  • Természetesen gyermekei is elkísérték őt, bár korántsem élvezték annyira a bulit, mint a herceg.

    Nagyon lazára vette a figurát Vilmos herceg pénteken, akit először egy kicsit sem hivatalos, vicces családi képpel köszöntött születésnapja alkalmából felesége hivatalos Instagram oldalukon. A rögtön közönségkedvenccé vált fotót azonban még tudta überelni az angol trón várományosa, este ugyanis meg is ünnepelte, hogy 42 éves lett,

    méghozzá taylor swift londoni koncertjén.

    Vilmos persze gyermekeit, a 10 éves Györgyöt, a 9 éves Sarolát és a 6 éves Lajost kísérte, ám a közösségi oldalakat ellepő, hercegi családról készült videók szerint könnyen lehet, ez inkább fordítva történt, és a kicsik kísérték el őt, hiszen egyikük sem élvezte annyira a bulit, mint édesapjuk, aki ugrálva és táncolva adta át magát a The Eras Tour hangulatának.

    Azt, hogy barátságkarkötőt is cserélgettek-e a többi nézővel, nem tudjuk, mindenesetre a felvételek szintén nagy sikert arattak az internetezők körében.

    „Pontosan ezt tette volna az anyja, Diana hercegné is!” – állapították meg többen is.

  • Rónai Egon vendége volt a Húzós podcast péntek esti adásában Fenyő Iván, aki karrierje mellett magánéletéről is őszintén mesélt. A 45 éves színész elárulta, egyelőre szabad a szíve, de ezt egyre kevésbé érzi így jónak.

    „Mostanában kezd el változni. Jó lenne, ha lenne egy társ, egy pár, egy nő, akivel együttműködünk. Nem kell, hogy velem együtt menjen a lelki, szellemi úton, de ha nagyon nem megy, akkor nem fogja érteni. Minimum az kell mindkettőnk miatt, hogy értse, elfogadja, ahogyan élek” – árulta el Fenyő, hozzátéve: adott esetben akár párja az elvonulásokra is elkísérhetné, persze nem mindre, hiszen soknak az a lényege, hogy egyedül vegyen részt rajtuk. De nem csak szerelmet, gyereket is szeretne.

    „Ez nem új, körülbelül hét-nyolc, kilenc-tíz éve vágyom rá. De a lényeg, hogy bárhogyan alakul, tudok-e vajon boldog lenni a nap végén? Ha meghalunk?”

    Mint Rónai kérdésére elmondta, ha úgy hozza a sors, hogy a szülővé válás mégsem jönne össze neki, úgy is boldogan távozna az életből.

    Mert akkor ezt adta az élet. Ami történik, úgy tökéletes. Az élet mutatja meg, hogy hogyan kell, hogy legyen, mi a tökéletes, nem az, amit te szeretnél. Te szeretnél sok mindent, szabad akaratod bármi felé van, de hogy mi fog jutni, mi való neked, mi az utad, az előtt alázattal le tudsz-e borulni? Ez egy feladat.

  • Fordult a kocka, most a Simpson családot jósolták volna meg előre?

    Fontos ókori leletre bukkantak nemrég az egyiptomi Minja városában az archeológusok, egy nagyjából 3400 éves szarkofágra. Mindenki nagy meglepetésére a múmiakoporsó belsejében egy ismerős alak rajza tűnt fel, aki kísértetiesen hasonlít Marge Simpsonra kék toronyhajával, sárga színével, valamint hosszú zöld ruhájával.

    Természetesen az erről készült képek láttán azonnal beindult a konteógyártás az interneten, miszerint szokásukkal ellentétben most az egyszer nem a Simpson család jósolt meg valamit, hanem fordítva, de a valóság ennél sajnos egy kicsit kiábrándítóbb  a kép ugyanis nem a rajzfilmcsalád anyukáját ábrázolja, hanem feltehetőleg Tadi Ist, El-Ashmunein főpap lányát, a nap óráit szimbolizáló tizenkét főpapnő mellett.

    Az ilyen szintű véletlen egybeesés mindenesetre valóban ijesztő, ez nem vitás:

  • DSC4830
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Horváth Éva több hónapot élt Balin, és az indonéz sziget annyira belopta magát a szívébe, hogy mostanra férjével és két gyermekével kétlaki életre rendezkedtek be. Külföldön tartózkodása során jobban megismerkedett a spiritualitással, amely átjárja az ott lakók mindennapjait. Most a Storynak adott interjút a modell-műsorvezető, akinek a helyiek szerint van tehetsége a gyógyításhoz.

    Balin többen mondták, hogy van egyfajta képességem arra, hogy másoknak segítsek. Jók a megérzéseim, rá tudok hangolódni mások energiájára. Ki is próbáltuk egyszer egy gurunál: kint úgy tartják, hogy nemcsak az embereknek, de a tárgyaknak is van energiája. Volt egy szituáció, amelyben mutattak néhány ládát, amelyek közül csak az egyikben volt elrejtve egy »kincs«

    – idézte fel az esetet Horváth, aki végigtapogatva a ládákat, az egyiket forrónak érezte, pontosan azt, amiben a tárgy volt elrejtve.

    Mint mondta, ahhoz, hogy ő is gyógyító-látó lehessen, még sokat kellene tanulnia, de ebbe csakis akkor vágna bele, ha a gyerekei majd nagyobbak lesznek: „A hétköznapokban is »gyakorolhatunk«, ha próbálunk ösztönösen cselekedni, és egy-egy döntés előtt befelé fordulni, figyelni a gondolatainkat. Bár alapjában véve szeretek mindent alaposan átgondolni, sokszor hallgatok a megérzéseimre. Ám ha másnak is segíteni akarok, akkor az nagy felelősség”.

    Az egykori szépségkirálynő később szeretne majd ezen képességein fejleszteni, de addig is igyekszik tudatosan figyelni a jelekre és hallgatni a megérzéseire, amik sokszor be is jönnek.

    Talán furcsán hangzik, de megérzem, ha valaki várandós lesz. Az elmúlt időszakban három ilyen eset is volt. Két barátnőmet is azzal hívtam fel, hogy anyuka lesz, mire mindketten azt kérdezték, honnan tudom, hiszen még pár hétig senkinek nem akarták mondani. Lipcsei Betta barátnőmnél is megéreztem, amikor babát várt, és amikor elmondtam neki, nagyon csodálkozott, hiszen még senkinek nem árulta el a hírt.