új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Megtörte a csendet.

    Marics Peti az utóbbi időben hatalmas sikereket ért el zenei karrierjében, és néhány hónapja a TV2-s Zsákbamacska második évadában műsorvetőként is bemutatkozott. A megújuló Megasztárban pedig már a zsűriasztalnál foglal majd helyet. A ValMar duó énekesére azonban továbbra sem talált rá a szerelem, amióta szakított kedvesével, Tóth Andival.

    Bár a Redditen számos pletyka lát napvilágot, amelyek az énekest újabb és újabb hölgyekkel boronálják össze, ám ő ezeket kitalációknak találja. Ezekre a szóbeszédekre pedig a 24 óráig elérhető Insta-sztorijában reagált. „Nyilván megint a Reddit a forrás.” – kezdi történetét Marics Peti.

    Most meg egy szőke lánnyal nyalakodtam elvileg, akit lassan bemutathatnának nekem is. Meg így úgy elküldtem az embereket, amikor odajöttek (mellékesen ilyen még akkor sem történt soha, amikor éppen kajálás közben jöttek oda képet kérni, pedig azért valljuk be, az nagyon nem a megfelelő pillanat erre). Tehát EFOTT-on odaértünk, pacsi, köszönések, két frissítő, 40 fokban lenyomtuk a bulit, és alig álltunk a lábunkon a fáradtságtól, így utána egyből léptünk haza, mert még két fellépés jött a héten. Ennyi semmi több

    – írta posztjában Marics, hozzátéve: innentől kezdve már nem hagyja tovább a rágalmazást. Mostantól szeretne utánajárni, hogyan lehet a valótlan történeteket kitaláló személyeket feljelenteni, ugyanis úgy véli, csak úgy fognak ezek lecsillapodni.

    (via Bors)

  • Az énekesnő elárulta, mi a sikerének titka.

    Cserpes Laura nemrég a Storynak adott interjút, melyben arról beszélt, hogyan érte el az elképesztő a kirobbanó formáját, hiszen az utóbbi időben sok plusz kilótól szabadult meg. Nagy szerepet játszott mindebben az életmódváltása.

    Tíz éve állapítottak meg az énekesnőnél inzulinrezisztenciát, valamint alulműködik a pajzsmirigye, így muszáj volt életmódot váltania, és kitapasztalnia, mely ételeket eheti, és melyeket nem. Mint mondta, neki a mediterrán diéta vált be. Sok halat, húst fogyaszt, és még annál is több zöldséget, de szereti a tenger gyümölcseit is. A 36 éves előadó gyakran főz párjával, egyrészről így mindketten odafigyelnek a helyes étkezésre, másrészről kimondottan szeret a konyhában tüsténkedni, kísérletezgetni.

    A desszertekkel, süteményekkel azért még meggyűlik a bajom. (...) Valamelyik nap átjött hozzánk az édesapám, aki nagyon megörült, amikor látta, hogy épp banánkenyeret sütök. De hát ez cukor-, liszt- és tejmentes volt... És látom is magam előtt az arcát, ahogy harap egy nagyot a már elkészült sütiből, majd csalódottságában lebiggyeszti a száját. »Édes kislányom, mi ez?! Ne haragudj, de nagyon rossz, olyan, mintha a falat nyalogatnám!« – mondta. Ezen úgy nevettünk, hogy még a könnyünk is kicsordult.

    – mesélte Cserpes, aki tudja, ezen a téren van még hová fejlődnie, de azért az apukája is ragaszkodik a cukros, fehér lisztes süteményekhez.

    Megjegyezte, a családjában ő az egyedüli, aki ennyire tudatosan táplálkozik, és szerinte félő, hogy ez így is marad, ugyanis édesapja nem hajlandó lemondani a zsírosabb magyar ételekről.

    Ugyanakkor elismeri mindazt, amit végigcsináltam ezzel az életmódváltással, meg hát látja az eredményét. Legfőképpen a leleteimen, plusz a közérzetemen és nem utolsósorban a kilókban. Összesen hat-hét kiló ment le, és ez az én esetemben már látványos. Pedig szoktam ám csalni, még ha ritkán is. Abban hiszek, hogy ha nyolcvan százalékban jól eszem, akkor a maradék húszban belefér, mondjuk, egy nutellás palacsinta. Illetve egy szelet kovászos kenyeret is jóízűen megeszek az ebéd mellé, ha úgy alakul. Ennek bele kell férnie.

  • Elképesztő felvételek készültek Afrikában, amint egy bátor varacskos disznó megmenti fiatal malacát egy leopárd támadásától.

    A zambiai Lusakában rögzített képeken jól látható, hogy a találkozás akkor kezdődött, amikor a nőstény leopárd lesből támadt a családra, és elragadta az egyik malacot. A bátor varacskos disznó anya azonban hatalmas agyaraival a leopárd hasába csapott, és a levegőbe repítette azt, vele együtt a kis malacát. A ragadozó meglepettségében elejtette a kölyköt a szorításából, és gyorsan a sűrű növényzetbe menekült. A kis varacskos disznó így az anyja védőösztönének és erejének köszönhetően sértetlen maradt. Ezt a nem mindennapi jelenetet Amir Khatri vadvilági fotós örökítette meg.

    A leopárd mozgását követtem, de megdöbbentem, amikor ennek a jelenetnek voltam a szemtanúja. Néhány másodpercig azt hittem, hogy a kismalacnak befellegzett, de aztán az anya menekülésre késztette a leopárdot, ami lélegzetelállító volt. Ez az egész incidens egyértelműen bizonyította, hogy ezek az állatok valójában milyen bátrak.” – fogalmazott.

  • Egy fotóval tudatta a szerelmespár.

    thefour
    Fotó: Velvet

    Június végén jelentette be Weisz Fanni az Instagramján, hogy nem csak eljegyezték, de egyből anyai örömök elé is néz. A 31 éves modell akkor Olaszországból posztolt képeket, ahol feltehetően a lánykérésre is sor került. A születendő gyermek nemét eddig még nem lehetett tudni, de azóta megtartották gender reveal partit a szerelmesek, így egy aranyos fotó kíséretében megtudhattuk:

    Kisfiú lesz.

    olvasható a leendő édesanya bejegyzésében, aki azt ígérte, hogy hamarosan egy videóval is jelentkezni fognak. 

  • Féltékenyek is lettek a villalányok.

    Képernyőfelvétel (894).png
    Fotó: RTL

    Az Éden Hotel bombázói alaposan megbolygatták a kedélyeket, amikor a minap beköltöztek a ValóVilág12 luxusbörtönébe. Majoros Péter Majkavisszatérése után ugyanis a korábbi párkereső-valóságshow szereplői, Fanni és Zsófi voltak a villa legújabb vendégei.

    A villasrácokat látszólag teljesen lenyűgözték az új látogatók, míg a lányok pedig nem győzték leplezni frusztrációjukat. Ugyan szívélyesen köszöntötték őket, mégis érezni lehetett a hölgyeken, hogy nincsenek kibékülve a konkurenciával. Még inkább kinyílt a bicska a lányok – főleg Reni – zsebében, amikor Geri és Dzsigeri egy pezsdítő masszázzsal lepték meg Zsófit. Az adásrészeletet ide kattintva tekintheti meg.

  • Két éve ment férjhez a sportolónő.

    PAP 5371
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Kapás Boglárka ott lesz azok között a magyar sportolók között, akik a július 26-án kezdődő párizsi olimpiára utazhatnak, és ezúttal is komoly elvárásokkal kezd neki. Bár látja még esélyét annak, hogy döntős legyen, az utóbbi időben a magánéletét is jobban előtérbe helyezte.

    Azt látom, hogy pár év még lenne bennem, Eb-ken, vb-ken döntős szereplésekkel is, de ez már valóban nem motivál annyira. Viszont tényleg 31 éves vagyok, és két éve már férjes asszony, úgyhogy lassan szeretnénk családot alapítani, megkezdeni a felnőtt életünket

    árulta el Kapás Boglárka a Színes RTV-nek, akinek férje, Telegdy Ádám úszó szintén ott lesz az ötkarikás játékokon. Mint mondta, rettenetesen szurkol neki, néha annyi izgul, hogy szinte belebetegszik.

    Az olimpiai bronzérmes, világbajnok és hétszeres Európa-bajnok úszó jelenleg pszichológia szakra jár, amiről szintén mesélt:

    Igazság szerint már általános iskolás korom óta látom magam a lelki szemeimmel sportpszichológusként. De most annyi változás van, hogy egy ideje látom magam úszásoktatóként is, aki 4-5 éves gyerekekkel foglalkozik. Úgyhogy majd meglátjuk.

    – tette hozzá.

    (via Story)

  • Hatalmas a boldogsága.

    Képernyőfelvétel (891).png
    Fotó: RTL

    A napokban fedte fel Kóbor János lánya, a 17 éves Léna, hogy először lett szerelmes. Az RTL Reggeli műsorában szemérmesen annyit osztott meg, hogy a szülinapján ismerte meg a fiút egy szórakozóhelyen. Bár az ismertségük nem úgy indult, hogy kapcsolat lesz belőle, később mégis egymásra találtak. Most a tinédzser a Blikknek mesélt bővebben kettejük szerelméről.

    Életemben ez az első szerelem, és nagyon boldog vagyok. Különösen szerencsés, hogy nyáron talált rám, így több időnk van egymásra a párommal. Ő 4-5 évvel idősebb nálam, egy buliban ismerkedtünk meg. Nem tudta, hogy ki vagyok, csak mikor hazaért, és rám keresett a neten, akkor szembesült vele. Mind a ketten nagyon elfoglaltak vagyunk, ami azért jó, mert megértőek vagyunk egymással. Bár a párom nem zenél, ettől függetlenül rendkívül támogató, és kívülről fújja már az összes dalomat.

    – ecsetelte Kóbor Léna, aki a hamarosan önálló zenei karrierbe kezd: Hadas Alfréddel dolgoznak együtt új dalokon, és még szeretnék a nyár során kiadni őket.

    Bár édesapjának köszönhetően nagyon közel áll hozzá a zenei világ, mégis szeretne egyetemre járni és diplomát szerezni, hisz fontosnak tartja, hogy több lábon állhasson.

    Sok minden érdekel, de még nem körvonalazódott, hogy melyik irányba tanulok majd tovább. A zene viszont biztos, járjuk a Gyöngyhajú lány című musicallel nyáron az országot, rendszeresen képzem magam énektanárnál, emellett sokat stúdiózunk. Édesapám is tudta, hogy szeretnék énekesnő lenni. Bár támogatott, féltett is, mert jól ismerte a szakma árnyoldalait. Azt viszont biztosan nem akarta volna, hogy tehetségkutatóban próbáljam ki magam, és ez nekem sem szerepel a terveim között

  • Remek formának örvend az amerikai színész.

    Jared Leto a francia riviérán sétálva kapták lencsevégre, amint izmos felsőtestet villantott. Az 52 éves színész-énekes jelenleg Dél-Franciaországban nyaral, ahol a napokban Sofia Boutella színésznővel látták együtt mulatni az időt.

    A Gucci-ház sztárja a városban flangálva póló nélkül, egy pasztellrózsaszín rövidnadrágot viselt kék flip flopokkal. Kerülve a felhajtást egy nagy szalmakalapot és napszemüvegüveget viselt, de a paparazzók éles szeme elől így sem tudott eltűnni. A képeket elnézve pedig elmondhatjuk: ötven felett is kirobbanó formának örvend.

    Leto egyébként májusban nagy felhajtást okozott, amikor többedmagával arra vállalkozott, hogy leereszkedjen a New York-i Empire State Buildingről. A 24 fős csapatot az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai színész vezette, aki az épület tornyából a 30. emeletig tartó 274 méteres ereszkedést kezdte meg.

  • A nő közben azt hitte, egyszerűen csak ghostolta őt újdonsült partnere.

    couple
    Fotó: People Instagram

    Felkészül Hollywood és az összes streamingszolgáltató, egy meglehetősen szürreális, és már-már giccsesen romantikus történet látott napvilágot ugyanis Kaliforniából.

    A két főszereplő Cody Bryant és Haley Woloshen, akik nyaralásuk alatt, egy hawaii bárban találkoztak először 2022. augusztusában. Ott derült ki, hogy egy környékről valók Los Angeles mellől, ez pedig remek kezdőlöketet adott bimbózó kapcsolatuknak. Nem csak a vakáció maradék napjait töltötték együtt, de otthon is találkozgatni kezdtek, a felfelé ívelő kapcsolat azonban egyszer csak megszakadt, amikor a férfi három héttel később Ibizára utazott barátaival, és többet nem válaszolt Woloshen üzeneteire.

    „Még írt, amikor odaért, és aztán egyszer csak semmi” – kezdte a People magazinnak a 28 éves nő, aki napokig sehogy sem tudta utolérni randipartnerét. Már-már belenyugodott abba, hogy a ghostolás áldozatává vált, azaz, hogy Bryant minden indok nélkül egyszerűen csak megszakította vele a kapcsolatot, amikor végső elkeseredésében feltéved a férfi testvérének közösségi oldalára. Húga profilján aztán egy adakozási felhívást talált a kórházban kezelt Bryant javára:

    mint kiderült, a férfi motorbalesetet szenvedett Spanyolországban, és kómába került.

    Az információ váratlanul érte, de úgy döntött, egy jókívánság erejéig felveszi a kapcsolatot a családjával, gyerekcipőben járó románcukra való tekintettel azonban inkább tisztes távolságban marad.

    „Azt hittem sosem látom többé. Vagy maximum egyszer majd egymásba botlunk a városban.”

    A férfi közben az életéért küzdött Ibizán.

    „Az orvosok sem tudták, hogy túlélem-e, vagy, hogy felépülök-e valaha a vegetatív állapotból. Válságos állapotban voltam” – idézte fel a 35 éves Bryant, aki egy héttel később aztán mégis magához tért, októberben pedig már az Egyesült Államokban kezelték tovább. Bár állapota javult, részleges memóriakiesést szenvedett, így az elmúlt egy hónapról, s ezzel együtt Haleyről is teljesen megfeledkezett. Telefonját böngészve azonban rálelt korábbi beszélgetésükre, ami felkeltette az érdeklődését.

    „Láttam az összes üzenetet, amit Haleynek küldtem, és az járt a fejemben, biztos kedvelhettem ezt a lányt. Szóval írtam neki.”

    A többi pedig már tündérmese: a fiatalok ismét napi kapcsolatba kerültek egymással, Bryant pedig újra megismerte előző barátnőjelöltjét, aki meg is látogatta őt később a kórházban. Ugyan az azóta is rehabilitációra járó férfi eleinte nem volt biztos benne, ez-e a megfelelő időpont egy új kapcsolatra, 2023 elején hivatalosan is egy pár lettek, a szerelem pedig azóta is dúl közöttük.

    Senki sem tudja, mi lett volna, ha nem történik meg a baleset, vajon akkor is ennyire összekovácsolódtunk volna? Mindenesetre minden rosszban van valami jó

    – mondta Woloshen.

  • Jennifer Lopez az amerikai elit kedvenc üdülőhelyén, a Hamptonsban töltötte az Amerikai Egyesült Államok legnagyobb nemzeti ünnepét, a Függetlenség napját. Az énekes-színésznőhöz nem a férje, Ben Affleck csatlakozott, akivel a híresztelések szerint a válás szélén táncolnak, hanem 16 éves lánya, Emme csatlakozott. 

    Egyik közös programjukról, a fagyizásról fel is került egy fotó. A PageSix kiderítette, hogy bár J. Lo egy kistölcséres fagyit kért cukorszórással, majd hatalmas borravalót hagyott a fagylaltozóban: 50 dolláros, azaz átszámítva nagyjából 18 ezer forintos borravalót adott az eladóknak, akik szerint az énekes-színésznő mindenkivel nagyon barátságosan viselkedett. Nem úgy, mint néhány hónappal ezelőtt Affleck egyik rajongójával.