új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Mindhárom gyermeke kirepült a fészekből.

    Remekül sikerült a nemzetközi érettségi Yvonne Dederick legkisebb gyermeke számára, fia így szeptembertől Hollandiában, Gröningenben folytatja tanulmányait. A helyzet nem idegen az üzletasszonynak, hiszen két nagyobbik gyermeke is az Egyesült Államokban járt egyetemre. 

    Ők sokkal távolabb voltak ilyen szempontból. Alex, ő aránylag közel lesz, remélhetőleg gyakrabban is fog tudni hazajárni, vagy én tudom majd őt meglátogatni. Ezzel befejeződött az én részemről a mindennapi feladat, mint anyuka, a reggeli „menjél már iskolába, nehogy elkéss!” lezárult  

    – kezdte a Reggeli műsorvezetőinek Dederick, aki továbbra is gőzerővel dolgozik, ezért kevésbé zavarja, hogy gyermekei kirepültek a fészekből, párja gyermeke ráadásul még iskolás, így teljesen nem esik ki ebből a körforgásból.

    Mint elárulta, fiai egyébként épp a Kilimandzsárót másszák meg, lánya, Catherine, azaz Mardoll pedig fitneszversenyre készül. Mivel ő is többször szerepelt már hasonló megmérettetésen, sokat segít a felkészülésben az X-Faktor egykori versenyzőjének.

    „Napi szinten hívogat, hogy akkor ezt most eheti, nem eheti? Én hogy csináltam, mi volt a tapasztalatom? Neki ezt most nagy kihívás a diétázással, meg, hogy akkor is enni kell, amikor nem vagy éhes. Ebben sokat konzultálunk” – mesélte.

  • Lassan egy éve már, hogy Torontóban kezdett új életet Gömöri András Máté és Polyák Lilla, valamint a színésznő kisebbik fia, Bulcsú. A házaspár ugyan rövid időre hazalátogatott nemrég Magyarországra, a színész Instagram oldalán elárulta egy követőjének, a közeljövőben huzamosabb időre nem térnek vissza Budapestre.

    „Amit ezzel kapcsolatban biztosan tudok mondani, hogy amíg az iskolám tart, amíg a gyakorlatom tart, biztos, hogy itt leszünk, tehát két-három évet még biztos, hogy itt töltünk” – árulta el a Seneca College-ben tanuló Gömöri 24 óráig elérhető Instagram történetében.

    A család remekül beilleszkedett már Kanadában, Polyák énektanárként dolgozik és koncerteket is ad együttesével, a tinédzser szintén zenél, ráadásul több bandában is egyszerre, Gömöri pedig megszerezte kint a személyiedző-képesítést, filmes munkái mellett pedig raktárosként is dolgozik. Szintén követői kérdésre kifejtette azt is, mi az az egy dolog, amivel viszont még mindig meggyűlik kint a baja.

    „Ami a legnehezebb, az a látszólag véget nem érő papírügyintézés. Abból rengeteg van és azt én eléggé rühellem is... Hál' Istennek Lilla nagyon jó benne és ő kézben tartja az egészet, az oroszlán részét ő viszi ennek. A többi az inkább csak kihívás, ami a kellemetlen része, hogy ezzel folyamatosan foglalkozni kell, de valamit valamiért” – idézte a színészt a Blikk.

  • Még olcsóbban is kijönnének, mint itthon.

    Alig néhány hete jegyezték el Szarvas Andit, aki ezúttal a Reggeli vendégeként mesélt boldogságáról. A korábban a Love Island, A Konyhafőnök VIP és a Farm VIP című műsorokat is megjárt híresség tavaly tavasszal bontotta fel jegyességét előző párjával. Meg is jegyezte, hogy a szakítással 25 évesen először mondhatja szinglinek magát, elmondása szerint ugyanis 16 éves kora óta folyamatosan párkapcsolatban élt.

    Mint kiderült, a 2018-as Miss World Hungary győztesének kezét párja, Zsolt az olaszországi pihenésük alatt kérte meg. A jegygyűrű közel hat hónapig készült a legnagyobb titokban, így hatalmas volt a meglepetés. A menyegzőt egyébként már tervezik a szerelemesek:

    Szerintem jövő nyáron lesz. Elkapkodni nem szeretném, viszont nem tudom, hogy milyen esküvőt szeretnék, mert őszinte leszek: szerintem nagyon sokba kerül, és nem tudom, hogy megéri-e. Mindig arról álmodoztam, hogy hercegnős, nagy lagzim lesz, viszont lehet, hogy benne lennék egy szűk családiba is külföldön.

    – magyarázta Szavas Andi, akinek már konkrét tervei is vannak,

    Amúgy anyagilag is jobban jön ki az ember, mondjuk Thaiföldön. Egy jegyet például mindenki meg tud magának venni, a szállást pedig kifizetnénk. Nagy medencés apartman, és akkor mindenki együtt van. Thaiföldön van magyar szervező, aki megszervezi, neked csak a ruhádat kell kivinni.

  • vv12222
    Fotó: RTL

    VV Ádi győzelmével ért véget júliusban a ValóVilág idei, 12. szériája, ahol az előző évekhez hasonlóan ezúttal is szövődtek villaszerelmek. Reni és Geri a beköltözést követően szinte rögtön egymásra találtak, szerelmük pedig hamar beteljesedett, Reni még a műsor alatt teherbe is esett.

    A végül harmadik helyen végző Geri a finálét követően arról beszélt, iszonyatosan beleszeretett játékostársába, és természetesen együtt tervezik jövőjüket, bár azt még nem tudta megmondani, mi lesz születendő gyermekük sorsa.

    Most erre kérdeztek rá Reninél Instagram oldalán követői is. A 22 éves lány egy napig elérhető történetében bevallotta, egyelőre nem hozták meg a végső döntést kedvesével, még két-három hetet adnak maguknak, hogy jól átgondolják a dolgokat. Egy másik komoly elhatározásra azonban már jutottak azzal kapcsolatban, mi lesz velük Gerivel:

    „Összeköltözés fixen, mert egy percig nem bírjuk egymás nélkül” – idézte őt az nlc.

  • Hivatalosan is nagykorú lett a tinédzser.

    bogdányi
    Fotó: RTL

    Augusztus elsején 18. éves lett Bogdányi Titanilla nagylánya, akit nemrég görögországi nyaralásukon a színésznő húgának néztek. A Reggeli műsorvezetői most arról faggatták a Celebrandi egykori szereplőjét, hogy telt a nagy nap.

    Tudod, ez pont az a kor, amikor a szülinapján nem velem akar ünnepelni

    – nevetett fel a színésznő, elmesélve, lányának meglepetésutat szerveztek barátai a Balatonra, így születésnapját és a következő napokat velük töltötte a magyar tengernél. Bogdányi ezt kicsit sem bánta, sőt, kifejezetten örült neki, hogy végre megindult így mulatni egyet gyermeke és a társasága, szerinte ugyanis ez a generáció kicsit zárkózottabb, mint anno ő volt. 

    „Mi meg utána a hétvégén, vasárnap ünnepeltük meg a szülinapját. Koccintottunk, buliztunk, nagyon cuki volt, megkérdeztem, hogy mit szeretne, hogy akarja ünnepelni, elmentünk egy ázsiai fogást megkóstolni, és ezt kérte, hogy szeretné, ha a nap hátralevő részében együtt társasoznánk” – mesélte az Agymanók Derűjének magyar hangja, aki Nádai Anikó kérdésére azt is felidézte, hogy került végül hozzá az év legsikeresebb mozifilmjének szinkronja.

  • A premier óta tarol a mozikban Deadpool és Rozsomák.

    Alig két hete, hogy megérkezett a mozikba a Deadpool és Rozsomák, máris közelít a 825 millió dolláros összbevételhez a Marvel idei egyetlen filmje. A főszereplő Ryan Reynolds harmadik alkalommal öltötte magára az antihős kosztümjét, és a hatalmas érdeklődés láttán nem is csoda, ha a Collidertől nekiszegezték most a kérdést: várható-e negyedik felvonás Deadpool történetéből?

    "Ezt a filmet egy saját lábán megálló történetnek szántuk, nem pedig egy következő film reklámjának. Semmi ilyesmi vagy hasonló célunk nem volt vele. És álláspontom szerint én ebben nagy örömömet lelem, hogy egy ilyen filmet hozhatok tető alá. De őszintén szólva jelenleg halvány lila gőzöm sincs, hogy valaha is újra felöltöm-e Deadpool jelmezét – azért remélem, hogy felöltöm –, szóval nem tudom. Egyelőre az van, hogy kicsit hagyjuk lógva a dolgot, nézzük meg, mit hoz a jövő" – jelentette ki a színész, aki a rendezővel, Shawn Levyvel eleve úgy készítették el a filmet, hogy belekalkulálták, hogy ez lesz Deadpool hattyúdala. Mint elárulták, jelenleg sem a Disney, sem a Marvel nem presszionálja őket arra, hogy mindenképp álmodjanak meg egy új történetet, így jelenleg csak élvezik munkájuk gyümölcsözését.

    (IGN)

  • Stohl András a Titkok Ramónával című műsor vendége volt, melynek beharangozójában eddig nem hallott részleteket osztott meg a börtönben töltött idejéről. Mint ismert, a színművész ittas vezetésért kapott majdnem egy év letöltendő börtönbüntetést, de jó magaviselettel öt hónap után feltételesen szabadult.

    Amikor kimondták, hogy ebből letöltendő börtönbüntetés lesz, akkor nem volt mese, az embernek el kell kezdeni készülni rá. Ugye nem voltam még soha azelőtt börtönben, de nyilván az embernek van egy csomó rémképe, hogy mi történik ott bent vele, mert az ismeretlenbe mész be. De akkor már akkora volt a felhajtás körülöttem, hogy mikor mentem befelé, ötven újságíró hátrált a szűk utcában, a fotósok letörték az autók visszapillantóit, és mikor becsukódott az ajtó, azt mondtam, hogy jobb ott bent, mint kint. Akkor egyszer csak nyugalom volt végre. És akkor elkezdődött az ismeretlen megismerése

    – emlékezett vissza Stohl, aki a rácsok mögött töltött első napjáról is beszélt:

    „Fél hatkor ébresztő van. Amíg nem mentem dolgozni – az már kiváltság, hogy dolgozhatsz –, addig bent ülsz a cellában. Beadják a reggelit, kinyitják az ajtót, de sehova nem mehetsz...” – idézte a 24.hu a műsorvezetőt.

  • A Blumhouse gyakorlatilag ontja magából mostanság a kis költségvetésű, de új koncepciókat felvonultató horrorokat, gondoljunk csak a M3GAN-ra, a Felelsz vagy merszre vagy az Öt éjjel Freddy pizzázójában-ra. Ez persze még önmagában jót is tehetne a zsánernek, de számot vetve azért mégiscsak több baklövés született az utóbbi időben a stúdió futószalagján, mint instant klasszikus.

    Képernyőfelvétel (405).png
    Fotó: YouTube

    Az AfrAId (magyarul: aMItől félsz) már első ránézésre sem lóg ki a Blumhouse égisze alatt elkészült filmek sorából. A történet szerint a John Cho által alakított Curtis családja lehetőséget kap, hogy egy olyan mesterséges intelligenciát próbáljanak ki az otthonukban, amely arra hivatott, hogy segítse őket a mindennapokban. 

    A frissen beüzemelt digitális családi asszisztensnek, azaz AIA-nak köszönhetően így megtudhatják, milyen az, ha a szokásos unalmas, kellemetlen vagy épp nemkívánatos családi ügyeket egy gépre bízzák, ami mindent elintéz – pontosabban, gyorsabban, készségesebben, mint a szülők és a három gyerekük.

    Ahogy persze az várható, az MI hamar kezébe veszi az irányítást, és eszközökben nem válogatva igyekszik manipulálni, irányítani, vagy épp jobb belátásra bírni a család tagjait. A virtuális asszisztensnél persze elgurul a csapágy, és kegyelmet nem ismerve tör azoknak az életére, akik lázadni mernek az utasításai ellen.

  • Tóth Andi pár hónapja sütős-főzős témában indított videósorozatot, amelyben gyakran szeret mesélni saját életéről, tapasztalatairól. Legutóbb felidézett egy történetet a legkínosabb randijáról, ezúttal pedig a múltbéli párkapcsolatairól beszélt a Max rendelünk című YouTube-műsorában. Mint kiderült, az énekesnő hisz a csillagjegyek jelentőségében, és ennek kapcsán azt is elmondta, milyen férfinak lenne esélye nála a korábbi hibáiból tanulva:

    Pont az vagyok, aki hisz a horoszkópokban, de a kapcsolatoknál mindig úgy voltam vele, hogy azért csak nem egy horoszkóp miatt fogom azt mondani, hogy nem. De azt kellett volna! Ha még egy levegőt meglátok! Nekem vagy egy másik föld kell, vagy víz, a tűz sem nekem való. De mindenkinek vannak rossz döntései…

    idézte Tóth Andit a Bors.

    Az énekesnő mellesleg a származásának is utánajárt, és a családfakutató DNS-tesztje érdekes eredményt mutatott.

    Anyukám azt mondta, hogy az ő részéről vannak oroszok a családban, ezért úgy gondoltam, hogy ha megcsinálom a DNS-tesztet, és kiadja, hogy van bennem orosz, akkor elhiszem. És így is lett, kimutatta az oroszt, románt, valamennyi magyart és 11%-ban a törököt. Bár azt hittem, hogy valami latina leszek, mondjuk, spanyol vagy legalább olasz, de nem, gíroszos vagyok. Az orosz részemtől semmi mást nem örököltem, csak a temperamentumomat és a vodkát.

  • Az énekesnő egyszer járt pszichológusnál, de rájött, hogy nem neki való.

    Falusi Mariann a Meglepetés magazin keddi címlapsztorijában mesélt arról, hogyan telnek a napjai, mióta zenésztársa, Lang Györgyi már nincs köztünk. Mint kiderült, az énekesnő nem érzi magát magányosnak, gyakran találkozik a barátaival, akikkel jókat szoktak beszélgetni, nosztalgiázni. Igyekszik jókedvű maradni, és mindenben próbálja a szépet meglátni, amely szemlélet a szüleire is jellemző volt. Az énekesnő elmondása szerint a szülei életigenlő és jó kedélyű emberek voltak, ezen tulajdonságaikat pedig tőlük örökölte.

    Sosem voltam depressziós, kiegyensúlyozott embernek tartom magam. Talán egyszer jártam pszichológusnál, de nála ülve rájöttem, hogy semmi keresnivalóm nincs ott, mert csak én tudom magamat kihúzni a mélypontról. Számomra a legjobb terápia az élő koncert, a távoli országok felfedezése, és újabban a csoda szép kertemnek örülök

    – jegyezte meg az előadó, aki a kertje gondozása mellett élvezi a nyarat, és mivel fiatal kora óta imádja a vízpartot, sokat tartózkodik a balatoni nyaralójában.

    Falusi Lang Györgyi elvesztéséről is mesélt, aki olyan volt neki, mintha a testvére lenne. Mostanra egyedül maradt, ugyanis más rokona nincs, de szerencsére nagy baráti társaság veszi körül, akikre mindig számíthat. Néhai barátnője lakásába gyakran visszajár, ahol szintén találkozni szokott barátokkal.

    Minden bútor ugyanúgy maradt, ahogy Györgyi itt hagyta. A Pa-dö-dő korábbi táncosaival és zenészeivel van egy zárt körű Messenger-csoportunk. Kiírom, amikor Györgyi lakásába megyek, és akinek kedve van, eljön egy jót dumcsizni. Most vasárnap is ott leszek, viszek majd házi rétest, meglocsolom a növényeket, kanasztapartit is szervezek, mert hosszú éveken át ez volt az egyik közös szenvedélyünk. Kulka Jancsival is hetente egyszer ott ebédelünk

    idézi a 24.hu Falusi Mariannt.

  • Alig hiszünk a szemünknek.

    Elképesztő átalakuláson ment át a Nagy Ő korábbi győztese, aki jelenleg fitneszmodellként arat sikereket versenyeken. – szúrta ki az nlc. Árpa Attila a TV2-s társkereső reality második évadának fináléjában úgy döntött, hogy Nyergesi Tímeával folytatja tovább az ismerkedést, de románcuk végül nem bizonyult hosszú életűnek. 

    Nyerges fizikuma igencsak átalakult az elmúlt időszakban, ami kemény munkájának köszönhető. Ilyen külsőt persze nem lehetne elérni, ha ne lenne mögötte az elmúlt két év fárasztó edzései. Legutóbb egy fitneszversenyen is elindult, amelyen a bírák is értékelték tökéletesen kigyúrt formáját, így elnyerte az aranyminősítést. A versenyfotókat ide kattintva tekintheti meg.

  • Repül az idő.

    Radics Gigi kezdetektől fogva szereti a kislányát, Bella Szófiát  megóvni a nyilvánosságtól, ezért szinte alig oszt meg róla bármit is a közösségi oldalán. Az énekesnő hétfőn azonban végre kivételesen posztolt néhány képet saját magáról és gyermekéről, melyeken ugyan a kicsi arca továbbra sem látható, de szembetűnő, hogy mekkorát nőt az utóbbi időszakban. 

    Az énekesnő és Mikus Áron lánya 2020 októberében jött világra, vagyis pár hónap múlva a negyedik születésnapját fogják ünnepelni. Bár a gyermeke apjával már nincsenek együtt, Gigi tavaly karácsonykor a volt párjának is köszönetet mondott.

    (via 24.hu)

  • Mozaikcsaládként mentek nyaralni.

    Több mint egy éve már, hogy új életet kezdett Székesfehérváron Berki Mazsi és szerelme, Zoltán. A férfit már a Sztárbox adásában is láthattuk, hiszen a meccsek helyszínén szurkolt szerelmének, aki a súlycsoportjának győztese is lett. A sztáranyuka rengeteget utazik mostanság, nemrég tért haza Horvátországból párjával és kislányával. Nyaralásukról ezúttal a Borsnak mesélt.

    Balatonfüreden vagy Rogoznica környékén sokat vagyunk, most legutóbb egy nagy családi nyaralásra jöttünk el a párommal, Emmával, az ő gyerekeivel és a párom gyerekének édesanyjával. Nagy mozaikcsaládos nyaralás volt ez, kilenc napot töltöttünk el Horvátországban. Ez volt a második ilyen nagycsaládos kiruccanás idén és elképesztően jó volt. Télen már voltunk egyszer Amerikában, de ez a mostani különösen jól sikerült

    – fogalmazott a közös kalandról az influenszer, aki ezután az új családi helyzetéről is őszintén beszélt.

    Mint mondta, nagyon jóban van új párja kislányának édesanyjával és ő is jól kijön a kis Emmával: „Azt gondolom, hogy minden mozaikcsalád számára az lenne a legideálisabb egyébként, hogy az anyuka és az apuka békében folytassák a válás után is. Nagyon jó dolog, hogy nekem megadatott ez az öröm, jó érzés látni és megtapasztalni mindezt”. – tette hozzá.

    A páromnak van egy 15 éves nagyfia, egy 9 éves lánya, az én kislányom pedig három éves lesz novemberben. Rég voltunk mindannyian együtt, és jó volt a három gyereket is együtt látni. Annyira jól éreztük magunkat, hogy spontán még egy nappal meghosszabbítottuk a nyaralást. Jet-skiztünk sokat, Emma odavolt érte. Többször is akart még menni, olyan extrém, mint az anyukája, nincs félelemérzete.

    Hangsúlyozta, a nyaralások alatt is folyamatosan edz, bár közel sem annyit, mint itthon, de így is heti 4-5 alkalommal, sokszor a párjával együtt mennek edzeni.

  • Lenny Kravitz koncertjén tört rá az érzés, hogy újra zenélni szeretne.

    Mester Tamás, a Megasztár korábbi zsűritagja a napokban lett 54 éves, így a jeles nap alkalmából közösségi oldalán jelentkezett be a követőinek. Mint a Facebook-videójából kiderült, az énekes mindennapjaiban a zenélés jelenleg nem tölt be központi szerepet, helyette spiritualitással, meditációval foglalkozik komolyabb szinten. Jelenlegi életvitelében boldog, mert úgy érzi, van értelme annak, amit csinál, de közben kettős érzései támadtak.

    Pár nappal ezelőtt elmentem egy Lenny Kravitz-koncertre a sportcsarnokba, és ott nagyon elkezdett hiányozni nekem a rockzenélés

    – idézte a Blikk Mestert, aki fantasztikusan érezte magát a többszörös Grammy-díjas amerikai énekes koncertjén.

    Mindig amikor megkérdezi tőlem valaki az utcán, hogy »te még zenélsz?«, akkor eszembe jut, hogy most mit is mondhatnék. »Igen, igen, csak most meditációs zenéket írok«, és az nem ugyanaz... Ez a kettősség van bennem.

    – magyarázta az énekes, hozzátéve: addig biztosan nem hagy fel a mostani projektjével, amíg úgy érzi, van azzal mondanivalója.

    Annyira fontosnak tartom, hogy emiatt mertem otthagyni a színpadot, az élet egyik csúcsélményét. Ezt csak akkor adja föl az ember, ha valami fontosabbat talál és nekem a meditáció nagyon sokat segített. Ennek ellenére, hogy ezt én boldogan csinálom, nagyon hiányzik a színpad. Néha be szoktam szállni a barátaimhoz, amikor klubzenélnek, de persze csak nagyon titkosan, és akkor éneklek velük egy kicsit. Szóval nem hagytam abba, csak egy nagyon hosszú szünetet tartok, most már talán nyolc éve