új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szemkápráztató természeti jelenségnek lehettek szemtanúi.

    Képernyőkép 2024-08-22 095113.png
    Fotó: @shanghaidaily / x

    Nem mindennapi természeti jelenség borzolta a kedélyeket a dél-kínai Szecsuanban, Csengtu városában. Bár látszatra naplementekor hét Nap is megjelent az égen, a valóságban ezekből csak egy volt igazi. 

    Az illúzió vélhetően a fénytörés és fényszóródás eredménye volt. A jelenségről több videót is posztoltak, az egyiket alább tekintheti meg:

  • Hamarosan megszólalnak az esküvői harangok a Banderas-Griffith családban, férjhez megy ugyanis a sztárpár egyetlen közös gyermeke, Stella.

    27 éves lányuk eljegyzéséről a büszke szülők saját Instagram oldalaikon is beszámoltak, megosztva a leendő házasok meghitt lánykérős fotóit.

    Stella és Alex eljegyezték egymást! Szerelmi történetük óvodában kezdődött! Igaz szerelem, mély szerelem! Gratulálok!

    – fogalmazott a színésznő, míg az újfonsült menyasszony ismertségük több mint két évtizednyi pillanataiból válogatott össze egy kisebb albumnyit.

    Arról egyelőre nincs hír, mikor vonulnak oltár elé a szerelmesek, Griffith azonban nem csak Alex-, de hamarosan Chris Martin anyósa is lehet, hiszen lánya, Dakota Johnson újra  az énekestől kapott jeggyűrűjét.

  • Fodor Zsóka nem tervezi még a visszavonulását, 82 évesen is továbbra is játszik, bár tény, már nem annyit, mint korábban. Ezt a nagyobb volumenű "kényszerpihenőt" keserédesen fogadja, hiszen végre volt ideje kipihenni magát, mindenét kivizsgáltatta, de nem tagadja, hiányzik neki a színpad.

    „Egyik szemem sír, a másik nevet. Ilyen hosszú szünetem nem volt, amióta elvégeztem a főiskolát. Még a Barátok közt forgatásai alatt is csak egy hónap nyári szünidőm volt. Idén nyáron mindössze néhány előadásom van.”

    A színésznő, mint elmondta, egyelőre szokja a láblógatós időszakot, ami barátai szerint már nagyon rá is fért.

    Aminek igazán örülnék, az nem a szakmai siker, az szerencsére van. Egy társ hiányzik az életemből, de nem udvarlóra vagy élettársra gondolok, sokkal inkább egy olyan férfi barátra, aki megóvna a tévedéseimtől vagy a butaságaimtól. Ha az ember egyedül él, sok hibát elkövet

    fogalmazott az ország Magdi anyusa, aki a kutya vacsorájához hasonlította szakmáját.

    „Vagy van szerep, vagy nincs. Shakespeare pedig nem erőltette meg magát, hogy nyolcvanon felüliekre is írjon főbb szerepeket.” 

    (Blikk)

  • Szinte túlzás nélkül kijelenthetjük, minden Marvel-rajongónak leesett az álla, amikor pár hete, az idei ComicConon kiderült, visszatér az MCU egyik legismertebb alakja, Robert Downey Jr. Bár eredeti karaktere már elhunyt a filmvásznon, a színész a 2026-ban érkező új Bosszúállók-epizódban Vasember helyett egy főgonoszt, történetesen Victor von Doomot kelti majd életre.

    Ennek alaptézisei nagyjából egy éve körvonalazódtak Downey-ban és a Marvel-fejes, Kevin Feige agyában, miután előbbi felkereste a Disney vezérigazgatóját.

    „Volt egy megérzésem, hogy nekem beszélnem kell Bob Igerrel. Volt egy ötletem, ami nem kapcsolódott a Moziverzumhoz, azaz hogyan is tudnék a segítségükre lenni az élményparkok és a többi, helyi jellegű szórakoztatóipari létesítményeik kapcsán” – kezdte a színész, aki "visszavonulása" után is tartotta a kapcsolatot számos stúdióbéli kollégájával, például az új filmeket jegyző Russo-fivérekkel is, az IGN szerint pedig itt épp egy Disneyland-attrakció, a Stark Fight Lab lehetett terítéken, ahol Tony Starkként láthatjuk majd viszont őt egy rövid időre.

    Susan és én a tárgyalási folyamat egy pontján leültünk Feige-vel beszélgetni, mire ez utóbbi azt mondta, „nem hagy nyugodni a gondolat, hogy mi lenne, ha visszatérnél…” Susan erre azt reagálta: „Na várj: milyen minőségben térne vissza?” Aztán mindketten rájöttünk idővel, hogy itt valami másról van szó, ami mindenféle kételyt eloszlat ezzel a fickóval, ezzel a roppant kreatív elmével kapcsolatban, ami valaha is felmerülhet. Avagy hogyan ne hátra menjünk, hanem előre, hogyan ne okozzunk csalódást, hogyan tudjuk felülmúlni az elvárásokat? Szóval felvetette Victor von Doomot. Utánanéztem a karakternek és azt mondtam: „A mindenit!” Később pedig Kevin így szólt: Szolgáltassunk igazságot Victor von Doomnak! Végre valósítsuk meg jól!'

    – idézte fel Downey, aki bennfentes értesülések szerint rekordgázsiért vehet újra szuperhősmaszkot magára.

  • Ritka pillanatok egyike!

    Olaszországban vakációzott nemrég Madonna, aki a napokban ünnepelte 66. születésnapját. A nyaralásról egy fotóválogatást is megosztott Instagram oldalán, ahol nem csak ő-, de gyermekei, köztük a szintén szülinapos Rocco is feltűnik, sőt, megéri a lapozgatós bejegyzés legvégére tekerni, hiszen egy ritka családi kép is helyet kapott a posztban, ahol a popdíva mind a hat gyermekével együtt látható. Lourdes 27-, Rocco 24-, David és Mercy 18-, míg Stella és Estere 11 évesek.

    A felvételeken feltűnik egyébként Madonna újdonsült (egyelőre még csak állítólagos) párja is,  a 28 éves Akeem Morris. A férfival kézenfogva kapták őket   lencsevégre   a múlthéten Portofinóban, előtte pedig egy hajón romantikáztak összebújva, ami elég árulkodó lehet kapcsolatuk fázisáról.