új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Sokáig kitűnő tanuló volt az énekesnő.

    Falusi Mariann a Hajógyár nevű YouTube-csatorna Életút című műsorának volt a vendége, ahol többek közt az általános iskolás éveiről is mesélt. Mint a beszélgetésből kiderült, az énekesnő tanulmányai első néhány évében mintadiák volt, de tinédzserként már hamar változásokat vett észre magán.

    Mindig figyeltem, kitűnő tanuló voltam nagyon sokáig, és akkor jöttek a fiúk. És akkor már elkezdtem arra figyelni, hogy kivel randizom, satöbbi, satöbbi. Hetedik-nyolcadikban az égető tűz voltam, állandóan kaptam igazgatói intőt, amit el tudsz képzelni, minden volt, borzasztó rosszá váltam. Nagy szám volt, kiálltam mindenkiért, igazi csapatkapitány voltam, mentem előre, vittem a zászlót.

    – emlékezett vissza a fiatal iskolás évekre a Pa-Dö-Dő tagja, aki később a temperamentuma miatt összetűzésbe került az iskolaigazgatóval.

    Csináltam egy faliújságot és ebbe belekötött az igazgatónő, Fehér Klára írónő nővére, Fehér Márta. Szép zöld karton volt az alapja, rajta volt egy La Fontaine-mese, A holló meg a róka. Az volt a legrövidebb, azért tettük azt oda, de abba kötöttek bele, hogy a mese a Szovjetunió és Románia ellenes uszítás és hogy zöld az alja, az meg egy reakciós szín. Nem is értettem, miről beszél az igazgatónő 

    idézte a Blikk Falusit, akinek az eset miatt végül gimnáziumot is kellett váltania. Hozzátette, hogy az intézmény konkrétan választás elé állította: vagy marad nyolc általánosa és kirúgják, vagy önként átmegy egy másik iskolába. Utóbbit választotta, majd évekkel később jött rá, hogy énekesnőként szeretne sikereket elérni.

  • Jamie-Louise és Sam Phillips fiatal házaspár elképesztő olcsón úszták meg az esküvőjüket, melyről nemrég a Mirror is beszámolt. A szerelmesek a brit lapnak elárulták, hogy kevesebb mint 3 ezer fontot (azaz 1,3 millió forintot) költöttek a menyegzőjükre. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy egy kis szerencse és kompromisszumok nélkül ez nem ment volna: a násznép visszafogottan ünnepelt, illetve háromfogásos vacsora helyett pizzát szolgáltak fel a vendégeknek.

    A 22 éves Jamie-Louise Phillips és a 25 éves felesége mindenféle felhajtás nélküli lagzit szerettek volna, így elkezdtek ötletelni, hogyan köthetik össze az életüket anélkül, hogy komolyabb adósságba vernék magukat. Fortuna istennő is melléjük szegődött, hisz teljesen ledöbbentek, amikor rájöttek, hogy

    a helyi anyakönyvi hivataluk a Norwichi kastélyban található, így mindössze 270 fontot (nagyjából 120 ezer forintot) költöttek egy pompás szertartásra.

    Nehezen találtak megfizethető helyszínt is a partijukhoz, de végül egy Airbnb-t béreltek három napra mindössze 600 fontért (268 ezer forint). Ezután saját kezükbe vették a dolgokat, és feldobták a bérlemény kertjét: bútorokat béreltek 300 fontért (133 ezer forint), és egy közeli farmról szereztek asztali virágokat 85 fontért (38 ezer forint). A nap végén pedig csak 200 fontot (89 ezer forint) költöttek ételre és italra, ami kiadások egy jelentős része szokott lenni.

    A fennmaradó összeget a menyasszonyi ruhára, a sminkre, és a virágcsokorra költötték – nagyjából 790 fontot (350 ezer forint). Jegygyűrűket 220 fontért (98 ezer forint) vettek, illetve még egy esküvői fotósra is futott 150-ért (66 ezer forint). Végül a meghívóra és a tortára ment el a maradék pár száz font. Boldogságuk viszont nem is lehetne nagyobb, hisz így is remekül sikerül az esküvőjük, családjaik és barátaik körében.

  • A kétszeres olimpiai bajnok úszó minimum egy fiúra és egy lányra vágyik.

    Milák Kristófnak határozott elképzelései vannak a jövőjét illetően. A kétszeres olimpiai bajnok úszó, aki az utóbbi időben a medencén kívül is jókora hullámokat vetett maga körül, amellett, hogy az úszás utáni vagy épp melletti jövőjére is gondol, hiszen az Óbudai Egyetem gazdálkodás-menedzsment szakán tanul, néhány éven belül már családos apukaként látja magát.

    Gazdálkodás és menedzsment szakon tanulok, de olyan dolgok is érdekelnek, amelyek nem igényelnek elővégzettséget. Feltétlenül szeretnék gyerekeket, lehetőleg már a húszas éveim végén. (...) Egy lány és egy fiú minimum

    – mondta korábban a 200 méteres pillangóúszás világcsúcstartója, akinek szavait a story.hu idézte.

  • 11 éve nem tartják a kapcsolatot.

    Tom Cruise Katie Holmesszal közös lánya, a 18 éves Suri magánegyetemre ment: a pennsylvaniai Pittsburghben található Carnegie Mellon Egyetem hallgatója lett, s a kollégiumba való költözést is vállalta, ahová a napokban anyja kísérte el. Bár a képzés költséges, a tandíjat mégsem Surinak kell állnia: azt a színész csengeti ki annak ellenére is, hogy hosszú évek óta nincsenek jó viszonyban.

    A CMU éves tandíja 65 ezer dollár (22,8 millió forint).

    Tom Cruise-nak azért kell kifizetne a magánegyetem költségeit, mert amikor 2012-ben, hat év házasság után elvált Holmestól, úgy döntöttek, hogy neki kell fedeznie a lány teljes iskoláztatását. A színész és Suri már 11 éve nem tartják a kapcsolatot, sőt: a lány híres apja nevét is megtagadta. Inkább anyja középső nevét, a Noelle-t használja.

    A Mission: Impossible című filmek sztárja az orvosi, fogorvosi, biztosítási, oktatási, főiskolai és egyéb iskolán kívüli költségeket is fizeti Surinak, akivel a színész számára oly fontos szcientológia miatt nem foglalkozik.

    (via MarieClaire)

  • Ennyit tudott kicsikarni gyermekei anyjaitól. 

    Képernyőkép 2024-08-24 113936.png
    Fotó: TV2

    Szegedi Ferencnek, azaz Fecsónak két nőtől három fia született: Edward a Vasvári Viviennel köttetett házasságából, Elliot és Evron pedig Géczi Beatrixtól, vagyis Blondietól. Az üzletembernek eltökélt szándéka volt, hogy gyermekeinek különleges nevet adjon, ám abba az édesanyáknak is volt beleszólása. Szegedi Fecsó ezt a TV2 Szerencsekerék műsorának sztárvendégeként árulta el péntek este.

    Mindhármójuknak 'E' betűvel kezdődik a keresztneve. Most próbálok emlékezni... (nevet) Edward, Elliot és Evron. A harmadik neve pedig mind a háromnak Ferenc. Tehát Szegedi Edward Ferenc, Szegedi Elliot Ferenc és Szegedi Evron Ferenc. Végigvittem ezt a sormintát

    – büszkélkedett el az édesapa, mire a műsorvezető, Kasza Tibi megjegyezte:

    „Nagyon ilyen uralkodóknak hangzik, de jól hangzik. Jó ötlet!”

    Szegedi Fecsó ezt követően arról beszélt, ha egyedül hozott volna döntést, biztosan mindhárom fiát magáról nevezi el.

    Nem tudtam behozni első keresztnévnek. Ha rajtam múlt volna, mind a három Szegedi Ferenc, Szegedi Ferenc, Szegedi Ferenc lett volna. Nem ment először sem, mondták, Ferenc az nem lehet! Ma világban már ez is csoda, hogy második név lehet.

    (via 24.hu)

  •  Szürreális videó következik.

    Képernyőkép 2024-08-24 121859.png
    Fotó: TikTok

    Futótűzként kezdett el terjedni egy videó az interneten, amelyet egy járókelő készített a német haditengerészet londoni látogatásáról. A felvételen az látható, ahogy a Braunschweig F260-as német hadihajó a Temzén a Tower Bridge felé haladva a Star Wars-filmek birodalmi indulóját játssza hangszóróin. A videó alatt többen meg is jegyezték, hogy a németeknek bizony van humorérzékük.

    Mint ismert, John Williams ikonikus Imperial March című alkotása maga Darth Vader indulója lett. 

    @thetelegraph

    ⚓️ A German navy vessel traveled down the River Thames blasting out Imperial March, a song associated with the arrival of Darth Vader. For more from The Telegraph, click the link in our bio. 🔗 #starwars #riverthames #germany240821_German boat Darth Vader_VERT

    ♬ original sound - The Telegraph

    A felvétel kapcsán később a német haditengerészet szóvivője a BBC-nek elárulta, hogy a parancsnok szabadon választhatja meg a zenét a hajón, és hogy ennek nem volt mélyebb üzenete, jóllehet a korvett parancsnoka nagy Star Wars-rajongó, és John Williams zenéit is kedveli.

    Úgy tudni, a korvett a brit Királyi Haditengerészettel közös hadgyakorlatra érkezett Londonba.

    (via 24.hu)

  • Megszaladt a FaceApp.

    horvatheva.png
    Fotó: RTL

    Horváth Éva a minap egy olyan szelfivel jelentkezett az Instagram-oldalán, amelyen kissé sikerült túlzásba vinnie a retusálást, ám mint kiderült, szándékosan tette azt. Az egykori szépségkirálynő azért vitte túlzásba az influenszerek körében közkedvelt FaceApp nevű alkalmazás használatát, mert viccesnek találja, hogy az Instagramot görgetve sokszor botlik bele ilyen és ehhez hasonló szelfikbe. A kétgyermekes édesanya az alább látható felvételen leginkább egy tinédzserre hasonlít.

    A mai FaceApp – ami annyira jól sikerült. ja nem... Most persze »kicsit« túl van retusálva, de annyira vicces, amikor mások képein látom, hogy használják :)) és mára fel is adtam az instát. Az pedig szerintem számotokra is egy rémálom, amikor meglátjátok az illetőt és köszönőviszonyban sincs magával...

    – írta a fotóhoz a volt modell.

  • Fény derült a baba nevére és nemére is.

    Justin Bieber egy igazi örömhírről számolt be a közösségi oldalán: megszületett az első gyermeke, akit feleségével, Hailey Bieberrel már nagyon vártak. Az énekes a bejegyzésben nem titkolózott: a csöppség nevét és nemét is megosztotta népes rajongótáborával.

    A modell egy kisfiúnak adott életet, akinek a Jack Blues nevet választották.

    Isten hozott itthon, Jack Blues Bieber

    – írta a fotóhoz az énekes, aki nejével fél évig titkolták, hogy úton van szerelmük gyümölcse. A felvételt 4 órával a közzétételét követően már 7,6 millióan kedvelték.

  • Eltűntek az Instagramról a közös képek, nincsenek válaszok.

    Bár úgy érezték, jóformán egy percet sem bírnak majd ki egymás nélkül a villa falain kívül, az utóbbi időben több jel is arra utalt, hogy zátonyra futhatott Tóth Renáta, azaz VV Reni és Kovács Gergő Rajmund, vagyis VV Geri kapcsolata.

    A 22 éves lány és a 21 éves fiatalember már a beköltözőshow alkalmával felfigyelt egymásra; megvolt köztük a kémia, amit mi sem bizonyított jobban annál, hogy a valóságshow alatt szinte el sem szakadtak egymástól. A legnagyobb port mégsem az intenzíven megélt villaszerelem kavarta, hanem az, hogy a fiataloknak a luxusbörtönben váratlanul gyermeke fogant. A fiatalok abban maradtak, hogy közös babájuk sorsáról csak azt követően döntenek, ha már mindketten a villán kívül lesznek. Mint ismert, míg Reni párbaj nélkül esett ki, addig Geri egészen a fináléig menetelt: harmadik lett.

    Reniék a valóságshow-t követően összeköltözést terveztek, s rengeteg közös poszttal, fotóval, élő bejelentkezéssel szórakoztatták követőiket, hiszen minden szabad percüket együtt töltötték – mára ezek azonban elmaradoztak. A Blikk szúrta ki, hogy a fiatalok a műsort követően kitett bejegyzéseiket törölték is. Csak azok a fotók és videók maradtak fent, amelyeket a ValóVilág12 ideje alatt készítettek. A lap szerint ez arra utalhat, hogy a fiatalok románca véget érhetett, Reni ráadásul a korlátozott ideig elérhető Instagram-törtében a minap a kijelentette: Gerit és a közös babájukat illetően nem fog megszólalni.

    Geris, babás kérdésekre nem válaszolok

    – írta ki az egykori valóságshow-szereplő, aki korábban külön ezekben a témákban indított kérdezz-felelekeket a platformon.