új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Ellepték a TikTokot a felháborodott résztvevők videói, akik komoly összegeket csengettek ki az eseményért.

    Képernyőfotó 2024-09-27 - 11.28.20.png
    Fotó: TikTok

    Valóban felejthetetlenül sikerült egy Bridgerton-tematikájú bál múlt vasárnap Detroitban, bár nem a szó jó értelmében. Egyre több elégedetlen és felháborodott vendég oszt meg felvételeket a közösségi oldalakon a partiról, ami a Netflix kosztümös sorozatának kifinomult hangulatát volt hívatott megidézni, ehelyett egy szervezetlen, hiányos és olcsó rendezvényen találták magukat a megjelentek.

    Pedig maguk a jegyek egyáltalán nem voltak jutányos árúak, hiába nem volt hivatalos az esemény, a sima belépőért 53 ezer-, míg a legdrágább kategóriájú beugróért közel 360 ezer forintnyi dollárt fizettek ki a rajongók. Cserébe élő zenekart, ínyenc fogásokat, mesés környezetet és egy remek estét ígértek, de ezek egyike sem valósult meg. Volt, aki arról számolt be, hogy a műanyag tányéron, műanyag evőeszközökkel felszolgált vacsora nyers volt, míg a szegényesen berendezett bálteremben még annyi szék sem akadt, hogy minden résztvevő helyet tudjon foglalni.

    Azt ígérték, hogy ez egy Bridgerton témájú est lesz. Klasszikus zenével, finom vacsorával, egy színdarabbal és a báli szezon gyémántja cím kiosztásával. Mindenféle díjakat ígértek, de amikor beléptünk, teljesen üres volt a terem.

    A belengetett attrakció sem feltétlen az volt, amire számítottak a rajongók, élő zene helyett mindössze egy-két hegedűs kísérte a hangszórókból lejátszott dalokat, valamint egy rúdtáncos szórakoztatta az egyébként lelkesen, kosztümökben érkezett egybegyűlteket.

    „Nem történt semmi. Egy rúd állt a táncparkett közepén. Egy sztriptízrúd a táncparkett közepén” – fogalmazott egy érintett, míg mások a glasgowi Willy Wonka-bulihoz hasonlították a történteket.

    A szervezők később elismerték a hiányosságokat és elnézést kértek a történtekért, bár arról nincs hír, várhatnak-e kártérítést a pórul járt vendégek, többen azonban perrel fenyegetik az esemény mögött álló céget.

    @shaisands1 After I was forced to attend because the coordinator never responded to several of my emails My experience at The Detroit Bridgerton Ball was nothing short of disgraceful. What was advertised as a classy, Regency-inspired event turned out to be completely disorganized and lacking in any sense of elegance. The food was an absolute joke—bland, poorly presented, and nowhere near the standard expected for such a themed affair. To make matters worse, the entertainment was shockingly inappropriate. A stripper at what was supposed to be a refined, period-themed ball? It felt like the organizers had no respect for the theme or the audience. The entire event was a chaotic mess and utterly classless. A major disappointment ##detroit##uncleme ##detroitbridgertonteaparty##Scamball##fyrefestdetroit##uncowemesomemoney##detroitbusiness ♬ original sound - Truly unique 🦄
    @kiimberyly Dearesr gentle readers, Enjoy my POV on unclenme bridgerton ball… YIKES #bridgertonball #unclenme #scammers #detroitbridgerton ♬ BIRDS OF A FEATHER sped up - Lilly 🎃

     (via 24.hu)

  • Egy nagyszerű önismereti kalandnak tartja a műsort.

    KLN 9376
    Fotó: RTL

    Sokakat meglepetésként érhetett, hogy Hadas Kriszta is feltűnt Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsor szereplői közt. A riporternőt egyébként tévés valóságshow-ban eddig még nem láthattuk, forgatási élményeiről ezúttal a Story magazinnak számolt be. Mint fogalmazott, a kezdettől fogva voltak aggályai, hiszen alkalmatlannak tartja magát színjátszásra és hazudni sem szeret, de ezektől eltekintett, annyira érdekelte, mit hoz ki belőle a játék. Így aztán belevágott, és már az első napon hatalmas meglepetés érte.

    Hiába vagyunk barátok Sváby Andrissal, sejtelmem sem volt arról, hogy ő is beköltözik a kastélyba. A szerződésünk tiltja, hogy bárkivel is megosszuk, játékosok leszünk, ezért bármennyire is szerettem volna, nem mondhattam el neki, hova készülök. Így aztán tanácsot sem kértem tőle

    – mesélte Hadas, akinek váratlan módon éppen az egykori kollégájával támadt a legtöbb konfliktusa. „Azóta Andrással természetesen megbeszéltük. A műsor után ő volt az első, aki megkeresett sms-ben” – tette hozzá.

    Hadas Krisztát az is meglepetésként érte, hogy nem tudta szakmai szemmel követni az eseményeket, annyira magával ragadt a játékbeli nyomozás:

    Ez egy nagyszerű önismereti kaland, ahol akarva akaratlanul kap az ember egyfajta bizonyítványt a saját személyiségéről. Engem többször is elragadtak az érzelmeim, és előfordult, hogy úsztam az árral. Értek hatalmas csalódások, pozitív visszaigazolások is

  • Hazaérkezésük után nem sokkal bejelentették kedvesével, hogy véget ért a románcuk.

    IMG 0581
    Fotó: TV2

    Mint az utólag kiderült, L.L. Junior és Dárdai Blanka kapcsolatának a legkevésbé sem tett jót, hogy bevállalták az Ázsia Expresszt. Bár a zenész és párja csak két héttel később csatlakoztak a többiekhez, de érkezésük után többször összeszólalkoztak, hazaérve pedig szakítottak is egymással. Junior a Borsnak utólag elmondta, hogy reményekkel tele érkezett meg fiatal szerelmével a TV2-s kaland-realitybe, de a dolgok egyáltalán nem úgy alakultak, ahogy azt szerette volna.

    „Most visszatekintve, soha nem csinálnám újra! Borzalmas élmény volt. Életem legnehezebb, leginkább embert próbálóbb és legdagadtabb időszaka volt az Ázsia, és értelemszerűen egyikből sem szeretnék kérni. A feladatok nehezek voltak, Blankával pedig nagyon nem stimmeltünk... egy percét sem szerettem az egésznek.” – vallotta be az énekes-rapper. 

  • Nincs szerencséje a modellnek.

    DSC4830
    Fotó: Kaszás Tamás / Velvet

    Ahogy arról írtunk, Horváth Éva ismét Balin tartózkodik, ugyanis az indonéz sziget annyira belopta magát a szívébe, hogy mostanra családjával kétlaki életre rendezkedtek be. Az egykori szépségkirálynő nemrég azonban balesetet szenvedett: rosszul ugrott a medencébe, és azóta mankóval közlekedik. A minap viszont a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében arról számolt be, hogy ismét sérülés érte.

    Mi jöhet még? Éjszaka rátettem a jégakkut a lábamra, de nyilván nem a bőrömre tettem, hanem átkötöttem, rátettem ezt a bandázst, és közé bekötöttem a jégakkut. Tiszta hólyag lett az egész, a lábam az egy full nagy égési sérülés.

    – mondta a videóban Horváth.

  • Az RTL társkereső realityje immáron a hetedik évaddal jelentkezik 2024-ben. A Házasodna a gazda legújabb részében Máté gazda is megismerkedhetett a kegyeiért versengő hölgyekkel, ám jelöltek korát megtudva kétségek támadtak benne.

    SZG 2237
    Fotó: RTL

    Sorra érkeztek a hölgyek a gazdához, aki az üdvözlő italok kortyolgatása közben azonnal kérdezgetni kezdte jelöltjeit. Bettinával történő beszélgetése során kiderült, hogy a jelölt 32 éves, ami miatt hirtelen meg sem tudott szólalni a 23 éves gazda.

    Amikor elmondta, hogy 32 éves, kicsit visszahúzódtam, hogy azt mondjam, mert az előző barátnőm is idősebb volt öt évvel, ő még idősebb. Nem tudom, ebből kisül-e jó. Nekem ez a 32 év sok

    – fogalmazott Máté gazda.

    Bettinát azonban nem zavarja, hogy közel tíz év van köztük, mivel szerinte a kor csak egy szám. Később egy következő hölgynél azonban önellentmondásba keveredett a gazda, mert ott az  ellenkezőjéről beszélt: „Én mindig az idősebb lányokat szerettem”.

  • A rajongók remélik, ha már ilyen élethű a figura, hamarosan egy új albumot is kiad.

    Bár Rihanna az elmúlt években visszavonult a zeneipartól, hogy smink-és ruhabiznisze mellett családjára és két kisfiára fókuszálhasson, a rajongók most bármikor találkozhatnak kedvencükkel Londonban, új viaszszobrot kapott ugyan a Madame Tussauds múzeumban. A popsztárt 2019-es British Fashion Awards gálán viselt, kék saját márkás ruhájában láthatjuk viszont, a végeredmény pedig az általában nem túl lágyszívű kommentelőket is meggyőzte.

    „Egyre jobbak ebben!”

    „Lusta vagyok és nem olvasok képaláírásokat, és azt hittem, ez Rihana új ruhája.”

    „Én vagyok az egyetlen, aki szerint ez egyre ijesztőbb?”

    „Ez a cucc biztos életre kel éjszaka a múzeumban”  – érkeztek az elismerő hozzászólások, míg többen azzal viccelődtek, így talán végre új Rihanna-dalokat is kaphatnak.

    „Nagyon hasonlít, talán ez kiad egy albumot.”

    „Csináltak egy teljesen új Rihannát, mielőtt ő csinált volna egy új albumot.”

  • Hiba csúszott a gépezetbe.

    Képernyőfelvétel (9).png
    Fotó: TV2

    Az Ázsia Expressz csütörtöki epizódjában biztossá vált, hogy Krausz Gábor és kedvese, Mikes Anna, valamint L.L. Junior és Dárdai Blanka párosa a következő adás hajszájának biztos résztvevői lesznek. Till Attila és Stohl András eddig ugyan még sosem került veszélyhelyzetbe, de ezúttal is szerették volna elkerülni, hogy ők legyenek a harmadik páros, ezért taktikázni kezdtek.

    Tilláék mesterterve azonban nem állt túlságosan erős lábakon, és a kegyelemdöfést L.L. Juniorék szavazata vitte be a műsorvezető párosnak, akik így pénteken szintén versenyt futhatnak, hogy nehogy kiessenek a kaland-realityből. Mindenesetre a legkevésbé sem tűntek ijedtnek Stohl Andrásék, hiszen eddig is elképesztő lendülettel vették az akadályokat. 

  • Igaznak bizonyultak a róluk szóló pletykák.

    Szerdán ünnepelte 21. születésnapját Bella Ramsey, akinek egy különösen személyes köszöntést is dedikáltak ezen apropóból. Stella Maisy színész-énekesnő 24 óráig elérhető Instagram történetben, meghitt sorokkal és egy pusziszkodó közös képpel kívánt boldog születésnapot a The Last of Us sztárjának, valószínűleg pontot téve azon hetek óta terjedő szóbeszédre, miszerint egy párt alkotnak.

    Gyönyörű, gyönyörűen szép, boldog születésnapot az elképzelhető legnyugodtabb, legcsodálatosabb embernek!

    – fogalmazott a 20 éves kanadai színésznő, szívecskét is téve Ramsey fotójára.

     (via People)

  • Újra magára öltötte a hírhedt kalóz jelmezét.

    A héten mutatták be Spanyolországban, a San Sebastian filmfesztiválon Johnny Depp legújabb rendezését, a részben Magyarországon forgatott Modít, amelyben Trokán Nóra is szerepet kapott. A színész a rendezvény mellett a város egyik klinikájára, a Donostia Egyetemi Kórházba is ellátogatott, hogy legendás karaktere, Jack Sparrow bőrébe (és jelmezébe) bújva vidítsa fel az ott gyógyuló gyerekeket. A különleges vendégről maga az intézmény is beszámolt közösségi oldalán, fotókkal együtt.

    A Donostia Egyetemi Kórház összes dolgozója részéről szeretnénk kifejezni végtelen hálánkat Johnny Deppnek az idejéért, támogatásáért és energiáiért, valamint a filmfesztiválnak is, hogy segítették ezt a látogatást

    – idézte a bejegyzést a 24.hu. Depp egyébként nem először öltötte magára A Karib-tenger kalózai-sorozat főszereplőjének kosztümjét jótékony célból, korábban is meglátogatott már így több kórházi gyerekosztályt szerte a világon.

  • Kikerültek az első felvételek az énekesnő esküvőjéről.

    Felgyorsultak az események Elizabeth Grant, azaz Lana Del Rey magánélete körül – az énekesnő szeptember 7-én, Karen Elson modell esküvőjén mutatkozott először nyilvánosan új partnerével, Jeremy Dufrene-nel, majd a hét elején arról számoltak be az amerikai bulvárlapok, a szerelmesek máris kérvényezték a házasságkötési engedélyüket az amerikai szerveknél. A Daily Mail exkluzív felvételei szerint Del Reyék pár órával a dokumentum kézhezkapta után, csütörtökön össze is kötötték életüket.

    A Grammy-díjas előadó szívét egy louisianai idegenvezető rabolta el, aki a New Orleanshoz közeli mocsaras partvidékeken szervez aligátorlessel egybekötött csónaktúrákat. A lap úgy tudja, az esküvőt és az azt követő fogadást is itt, a helyi kikötő mellett tartották, a szabadtéri ceremónián Del Reyt édesapja kísérte az oltárhoz, amelyről videó is napvilágot látott. 

    Del Rey és az egyébként elvált, háromgyermekes édesapa 2019-ben találkozott először egy motorcsónak túrán, ahová a popsztár öt évvel később, idén májusban is ellátogatott. Ezt követően egyre többször látták őket együtt, augusztusban pedig árulkodó felvétel is készült róluk Leedsben, Del Rey viszont ekkor még tagadta, hogy egy pár alkotnának.

  • Többen tapssal jutalmazták szavait, Hadas Krisztát azonban nem hatott meg beszéde.

    Képernyőfotó 2024-09-27 - 9.38.46.png
    Fotó: RTL

    Csütörtök este újabb résszel folytatódott Az Árulók az RTL képernyőin. A kerekasztal ceremónia ezúttal sem volt feszültségtől mentes, Erős Antóniánál pedig el is szakadt a cérna, amikor gyilkos társa, Hevér Gábor Hadas Krisztába fojtotta a szót. Kolléganője védelmére kelve adott hangot nemtetszésének a férfi játékos viselkedését illetően.

    „Nagyon kérlek benneteket, hogy ezt a férfi-nő játékot hagyjátok abba. Nekem abból rohadtul elegem van, hogy úgy csináltok, mintha ti leszólhatnátok, vagy beszólhatnátok nekünk – nem szólhattok be, nem szólhattok ilyen stílusban, nem viselkedhettek így velünk. Elég volt, csesszétek meg. Nem utólag kell bocsánatot kérni” – szólalt fel a tévés, amit nőtársai bólogatással, majd tapssal jutalmaztak. A mellette ülő Hadast azonban nem győzte meg mondandójával.

    Azt láttam, hogy mint az osztályfőnökre, úgy néznek rá egy csomóan, hogy „tessék visszajelezni, hogy jól csinálom-e”. Ez a nőjogi beszéd, amivel természetesen az ember egyetért, arra a kérdésre, hogy érveljen a Zoli ellen, megint egy kamu volt. A nők érzelmére akart ezzel apellálni.

  • Tizennégy éve alkotnak egy párt, mely idő alatt az első mosolyszünetet az Ázsia Expresszokozta.

    „Ma 14 éve Muci... pedig 14 gombóc még Feri bácsi sóskafagylaltjából is sok, nemhogy belőlem!?” – kezdte legutóbbi bejegyzését Dietz Gusztáv, aki évfordulójuk alkalmából üzent feleségének, Laky Zsuzsinak. A volt MMA-harcos sorai egy szerelmi vallomással is felérnek; ebből kiderül, hogy az egykori szépségkirálynővel való kapcsolatáért sosem volt még annyira hálás, mint most. Az egykori ketrecharcos ezt azt követően szögezte le, hogy nemrég bevallották: első mosolyszünetüket az Ázsia Expressz című kalandreality eredményezte.

    „Ezzel együtt a mai napig azt érzem, hogy állandóan hozzád kell hogy érjek valahol, hogy meg kell hogy öleljelek, hogy akarom még csókolni a szád! Lehetek hangos, sőt otromba is voltam már sokszor igaz.. de Te pontosan tudod ki vagyok én és hogy milyen is vagyok valójában és hidd el nem kell ezt nekünk megmagyarázni igazából senkinek, legfőképpen vadidegeneknek nem! Szeretem minden rezdülésedet.. a vágyaidat és a félelmeidet egyaránt.. a szépségedet, minden apró szépséghibáddal együtt.. az Anyádat, az Apádat, a Gyermekeinkkel és a Kutyánkkal együtt szeretlek úgy ahogy vagy! Próbálok közben kibeb*szott romantikus is lenni, de tudom hogy sokszor nem megy!

    Hálás vagyok az életnek igazából minden veled töltött percért, minden örömünkért, nehézségünkért.. minden boldog pillanatunkért, sőt minden elvesztegetett percért akár, amit egymás nélkül töltöttünk Muci ebben az életben! Köszönöm hogy egyáltalán a világon vagy és hogy mostmár Ti jelentitek számomra az egész világot! Sosem volt még minden ennyire egyértelmű szamomra és sosem voltam még ennyire hálás mindezért! Értelmet adtál az életemnek és két gyönyörű Gyermeket.. akikért még a síron is túl imádni foglak külön-külön is! Szerelmes vagyok beléd Muci a mai napig, mégha nem is vagyok tökéletes és ha jobb ember szeretnék lenni, már az is csak miattatok van!

    – szögezte le Dietz.

     Dietznek Laky reagált is.

    Muci, Mi egyek vagyunk! Te vagy a másik felem! Sajnos téged sokan félreértenek. De a lényeg, hogy mi tudjuk, hogy mennyire erős az a kapocs ami közöttünk van.

  • Az ilyesmi nagy dolog a mai világban.

    Rácz Jenő a minap arról számolt be a közösségi oldalán, hogy egy kis figyelmetlenség és a fáradtság miatt a pénztárcáját és iratait is sikerült elhagynia. A Michelin-csillagos séf úgy meséli, táskáját, amelyben közel 1 millió forint is lapult, az autója tetejére tette indulás előtt – ez okozott később gondot.

    Dóri [Rácz-Gyuricza Dóra, a séf felesége – a szerk.] utánam szólt, hogy Kamilla [a séf kislánya – a szerk.] meg akar ölelni indulás előtt. Kiugrottam az autóból, a táskámat az autó tetejére tettem. Amikor visszaszálltam, otthagytam, mint aki jól végezte a dolgát, olyan fáradt voltam, és elindultam. A harmadik-negyedik kanyarban le is repülhetett a pénztárcámmal együtt, ami tele volt pénzzel és iratokkal

    idézte a Blikk Rácz szavait, akinek szerencséje volt: a táskát két fiatalember találta meg, akik úgy döntöttek, inkább a becsületességet választják, s visszaadják Rácznak a holmijait.

    A séf aztán a közösségi oldalán fotót is mutatott a becsületes megtalálókról.

    „A képen látható srácok voltak, akik megtalálták az elhagyott táskámat, amiben közel 1 millió forint volt... ők a pénz helyett a becsületet választották és hiánytalanul kaptam vissza a táskámat! Nagy dolog a mai világban, minden tiszteletem az övék! Meghívtam őket a Rumourba egy vacsorára a hálám jeléül! Bravo srácok” – tudatta a közösségi oldalán a séf.

  • Akárki elcsípheti egy ilyen fotóra a színésznőt.

    Az 54 éves amerikai színésznő, Uma Thurman jelenleg Budapesten tartózkodik, mégpedig a Ballerina Overdrive című Vicky Jewson-film forgatása miatt. Mint kiderült, a hollywoodi filmsztár a forgatási szünetekben a testmozgást sem hanyagolja: a Márvány utcai Flex Gymben kapták lencsevégre egy izzasztó edzést követően.

    A felvételeket az edzőterem tulajdonosa, Szedlacskó Ádám tette közzé a Facebookon. 

    Mindent megtettem, hogy Uma átélje a /Welcome Home / Flexes életérzést. Izomláz garantált. Uma, i'm proud of You. You did it again

    – olvasható az üzletember bejegyzésében.

     (via 24.hu)