új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • A színésznő annyira belefáradt az erotikus jelenetekbe legutóbbi filmjének forgatásán, hogy többször is le kellett állnia a stábnak. 

    Mindez magában persze még nem hangzik különösen, hiszen köztudott, hogy egy-egy jelenet felvétele akár egy 12 órás, vagy annál is hosszabb munkanapba sem mindig fér bele, az 57 éves Oscar-díjas színésznő a Babygirl című alkotás forgatásán azonban nem csupán emiatt kért pihenőt. 

    Nicole Kidman egy interjúban bevallotta, hogy a hamarosan megjelenő erotikus thriller, a Babygirl szexjeleneteinek forgatása annyira kimerítő volt, hogy szünetet kellett kérnie, miközben forogtak a kamerák.

    Voltak napok, amikor már azt kellett mondanom, hogy álljunk le, mert egyszerűen nem akarom többször színlelni az orgazmust

    – mesélte a The Sun-nak, a lapnak pedig azt is elárulta, hogy „olyannyira jelen volt” a szexjelenetek alatt, hogy majdnem teljesen kiégett azok miatt, azaz gondolni sem tudott az együttlétre.

    A közelgő filmben Kidman egy nagy hatalmú vezérigazgatót alakít, aki viszonyba keveredik egy sokkal fiatalabb férfival, akit Harrison Dickinson alakít. Férjét Antonio Banderas játssza.

  • Az élet viszont úgy hozta, hogy énekesnőként vált ismertté.

    ZS 2499
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    Az idei Dancing with the Starsban Tóth Gabi párja, Papp Máté Bence hivatásos néptáncos is szerepelnek, a szerelmesek pedig gőzerővel készülnek versenyre. Most az énekesnő arról mesélt a TV2-nek, hogyan zajlottak a táncpróbáik, és milyen a mozgásformához való viszonyuk.

    Imádok táncolni, én eredetileg erre a pályára készültem, de aztán bizonyos egészségügyi okok miatt úgy hozta a sors, hogy az éneklésre került a hangsúly. De nálunk a családban le volt osztva, a tesóm volt az énekes, én meg a táncos. Talán ezért is olyannyira fontos kifejezőeszköz számomra a színpadon a tánc

    Az első pillanattól fogva örült annak, hogy a párja, Papp Máté Bence lesz a táncpartnere, de megfordult a fejében, hogy vajon mi lesz, ha valami nem sikerül és mégis össze lesznek zárva. A szerelmesek viszont konkrét céllal vállalták el e felkérést a műsorba:

    Szeretnék minél több olyan történetet eltáncolni, amelyet eddig nem mondhattunk el. Vannak olyan titkos történeteink, amiket még nem meséltünk el, akár a kapcsoltunkról, akár a régi életemből, amikor még nem éreztem annyira jól magam a bőrömben. A tánc és a zene olyan kifejezőeszköz, amihez nem kellenek szavak. Minél tovább menetelünk majd, annál több titkot tudunk elárulni majd

    idézi a Story Tóth Gabit. 

  • A szőkeség imád hajókázni, de a tisztaságra rendkívül érzékeny.

    DSC 8629
    Fotó: TV2

    Hajókázni indult a Balatonon Szőnyi Vanda a Kőgazdagok fiatalok tegnapi részében, azonban akadt egy-két gondja a magyar tengerrel. A szőkeség elmondta, hogy nagyon szereti ezt a tevékenységet űzni egyedül és társasággal egyaránt, hisz így mindig sikerül kikapcsolódnia.

    A Balatont nem szeretem... Mert baktériumos!

    – ecsetelte a fiatal üzletasszony.

    Mint fogalmazott, nagyon tiszteli az autóit, éppen emiatt nagyon tisztán szereti tartani azokat. A hajó fedélzete sem kivétel ezen szabály alól: csak fehér zokniban vagy maximum papucsban enged fel rá bárkit is.

     via

  • Szerinte egy másodpercig sem tud unatkozni két kisfia mellett.

    Örömmel bővítené tovább családját Rihanna, ismerte be nemrég az Entertainment Tonight kérdésére. Bár ASAP Rockyval két kisfiút nevelnek, a kétéves RZA-t és az egyéves Riot Rose-t, a sztárpár bevállalna még egy gyermeket.

    Lehetne egy lányom. Nem tudnám, mit csináljak, mert csak a fiúkat ismerem egyelőre, de ez egy új kaland lenne

    – kezdte Rihanna, aki korábban már mesélt arról, mekkora kihívás számára két kisfiút nevelni, de most sem tagadta, imádja ezt a kissé kaotikus energiát.

    „Ezért élek. Nincs egyetlen unalmas pillanat sem. Szeretem, amikor mondjuk a csillárra másznak fel, szeretem, amikor szó szerint olyan ijesztőek, hogy muszáj jól éreznem magam. Rohangálok utánuk, emelgetem őket, ez mind szórakoztató, ez mind edzés!” – nevetett a popsztár. 

  • Az egykori tévés a férjével ment el szavazni.

    0108
    Fotó: TV2

    Gombos Edina és férje, Alberto 2015-ben, azaz lassan tíz éve, hogy az Egyesült Államokba költözött. Floridai hétköznapjaikról az egykori tévés rendszeresen beszámol YouTube-videóiban, ezúttal pedig egy nagy életeseményről adott hírt. A házaspár október 24-én korai szavazáson vett részt, így az elsők között adhatták le a voksukat a november 5-ei amerikai elnökválasztáson.

    Nagy nap a mai, először szavazunk amerikai elnökre! Nem csak elnököt választunk, hanem seriffet, bírót helyi szinten. Ki menjen a szenátusba, ki képviseljen bennünket. Döntünk marihuánahasználatról, abortuszról

    – fogalmazott Gombos, majd megmutatta, hogy van republikánus és demokrata sátor is a szavazóhelyiség előtt, ahol segítenek eligazítani a választópolgárokat, illetve sorban állás közben az online a szavazólapmintát is szemügyre vehetik. 

    Mint kiderült, már csaknem 26 millióan voksoltak az elnökválasztás korai szakaszában az amerikai választók, akik kevesebb mint két hét múlva arról döntenek, hogy Kamala Harris demokrata elnökjelöltnek vagy a republikánus exelnöknek, Donald Trumpnak szavaznak-e bizalmat. 

  • Ennél alább nem adja a realityszereplő.

    DSC 8529
    Fotó: TV2

    A Kőgazdag fiatalok legutóbbi epizódjában PSG Ogli eldöntötte, hogy az ibizai nyaralásához mindenképpen akar egy „pacekbiztosítást”. A tehetős fiatal ezért le is beszélt egy találkozót, mert attól tart, hogy a külföldön tartandó születésnapi buliján valami baja eshet

    A pacekbiztosítás arról szól, hogy ha akár egy karcolás is lesz ezen a gyönyörű és ápolt testen, azt meg kell fizetni. Zsebbenyúlós lesz a biztosító számára

    – mondta Ogli, aki a legkevésbé sem volt kibékülve a felajánlott 50 milliós kártérítési összeggel. Az üzletkötő ellenben kijelentette, milliárdos életbiztosítás nincsen.

    Ha rajtam múlna, 3-4-5 milliárd forintra biztosítanám magamat. De ha én elhunyok egy cápatámadás miatt, akkor nem lehet úgy kötni, hogy kapnak egymilliárdot utánam? Nekem egymilliárd a minimum. Magamat minimum annyira becsülöm.

  • A hétvégén kezdetét veszi a Dancing with the Stars 5. évada, ahol Tóth Gabi, Szabó Zsófi és Hosszú Katinka mellett többek között Kucsera Gábor is parkettra lép. Az olimpikon Stana Alexandra oldalán mutatja majd meg tánctudását.

    Már régebb óta ismerjük egymást Szandival, egy társaságba jártunk, szóval nagyon vidámak a táncpróbáink

    – kezdte a Tények Plusznak a sportoló, hozzátéve: anno általános iskolás korában édesanyja beiratta őt társastáncolni, így nem teljesen a nulláról kellett felfejlődnie partnere mellett.

    „Nagyon boldog voltam mondhatom, de mindig mentem reggel és még vizsgáznom is kellett belőle. Szóval ennyi a táncos múltam, több mint 20 évvel ezelőttről” – árulta el nevetve Kucsera. A heti egy táncpróbát most egy jóval intenzívebb felkészülés váltotta fel, amit viszont gyermekei néznek kissé rossz szemmel.

    „Mivel nagyon sok elfoglaltságom van, ezért általában este fél kilenctől éjfélig szoktunk próbálni.

    A gyerekek sírnak minden este, hogy hol vagyok. Szóval nagyon boldogok emiatt.

     Amikor mondtam Beninek, hogy elmennék a Dancing-be csak rám nézett és annyit mondott, hogy te táncolni? Inkább ne. De természetesen Szabinával megbeszéltük és mondta, hogy menjek nyugodtan.”

  • 17 éves lett Zséda, azaz Zsédenyi Adrienn fia, Nimród. Az énekesnő ritkán oszt meg magánéletével, szeretteivel kapcsolatban tartalmakat, gyermeke születésnapja alkalmából azonban kivételt tett, és büszkén tett közzé Instagram-oldalán egy étteremben ünneplős közös fotót a kész férfivá érett tinédzserrel.

    Szülinaposom

    – írta az nlc által kiszúrt posztjához Zséda, aki négy éve vált el Nimród édesapjától, azóta pedig egy zenei producer személyében talált rá a boldogság. 

    Az édesanya nemrég azt is elárulta, milyen szigorú szabályok szerint neveli gyermekét: 

    Anyaként be kell tartatnom pár szabályt. Ilyen például az, hogy hányra kell hazaérnie, vagy ha esetleg csúszás van, akkor azt azonnal jelezze.

  • Kajári Zoltán azzal gyanúsította meg a nőt, hogy csak színlelte sérülését.

    Képernyőfotó 2024-10-25 - 10.36.04.png
    Fotó: RTL

    Ahogy azt az Index is megírta, kórházba kellett szállítani Hujber Ferenc feleségét a Nyerő Páros csütörtöki adásában, miután egy kötélhúzásos feladatnál lesérült a térde.

    Szőke Krisztina egy reccsenés után kapott a lábához, majd lesántikált a pályáról, még mielőtt azonban az orvos megvizsgálhatta volna, Berki Mazsi párja, Kajári Zoltán úgy döntött, az utolsó játék keretében újból kötélhúzásra hívja ki őt saját kedvese ellen. Szőke nem vállalta a feladatot, helyette a helyszíni mentősökhöz bicegett inkább.

    „Az, hogy ő engem kiküldött még egyszer kötelet húzni, az annyira gusztustalan volt, annyira visszataszító, annyira sportszerűtlen” – magyarázta a nő, majd férje vette át a szót.

    „Szégyen. Az a pillanat megmutatta, hogy ki ez a két ember, és miért jött erre a játékra. Mindenen és mindenkin átgázolva bármit, szó szerint bármit megtenni a győzelemért.”

    Miután az orvos MRI-vizsgálatra küldte Szőkét, Hujber a kórház felé tartva bevallotta feleségének, hallotta Kajárit kételkedni lesérülésében.

    Úgy hallottam jobb oldalt mellettem, hogy a Zoli valami olyasmit mondott, hogy full kamu.  

    „Ne idegesíts, azért adnám fel a játékot, mert full kamu? Ha azt mondta a Zoli, hogy ez kamu, én visszamegyek, és kiosztom. Eleve nem kamuzok, de azzal, hogy valami fáj, meg végképp” – csattant fel Szőke, majd a riportszobában később kifejtette véleményét.

    Hatalmasat csalódtam, iszonyatos undor volt bennem emiatt. El is mondtam, ha visszamegyünk, én széttépem, mint a rongyot, de lehet, hogy ezt a fájdalom mondatta.

    Szőke végül visszatérhetett a villába, mint kiderült, nem tört, csak megrepedt a térde, ám Kajári ezt sem feltétlenül akarta elhinni neki.

  • Januárban érkezik a kisfia.

    Hamarosan újra apai örömök elé néz Lukács Miklós, akinek kedvese januárban ad majd életet közös kisfiuknak. A szerelmesek még egy éve sincsenek együtt, de Lukács szerint ezzel nincs semmi probléma.

    „Éppen most egy összeköltözési szakaszban vagyunk, ami szintén egy tök jó dolog. Megdolgoztunk mind a ketten a kapcsolatunkért. 10 hónapja vagyunk együtt… Gyorsan jött a baba, de ez nem feltétlenül baj. Azt gondolom, bár ő 32 esztendős, de a koránál jóval előrébb tart, a korabeli emberek, hölgyek vagy akár fiúk gondolkodásmódjánál is jóval érettebb vagy tapasztaltabb” – kezdte a Palikék világa YouTube-műsorban a férfi, hozzátéve: már így is rengeteg dolgot megéltek és átéltek együtt párjával.

    „Nagyon intenzív volt a kapcsolatunk eleje egészen az áldott állapotba való kerülésig, ami, igen, öt hónapot jelentett.

    Tényleg mondhatjuk, hogy hamar, de igazából aminek ki kellett derülnie 5 hónap alatt, az szerintem mind kiderült.

    Az ember a kor előrehaladtával, ha túl van egy hosszú házasságon, van már gyermeke, és túl van sok kapcsolaton, csomó munkahelyen és akár egy életközepi válságon, akkor tök érdekes, hogy viszonylag könnyen el tudja dönteni, hogy akivel éppen találkozik, azzal érdemes-e építeni kapcsolatot, érdemes-e belefektetni az energiát, szeretetet és egy csomó odaadást, türelmet, és építeni tovább ezt a kapcsolatot, vagy nem. Mind a ketten viszonylag gyorsan el tudtuk dönteni, hogy igen, érdemes építeni, hogy van a másikban ráció.”

    Lukács válásuk ellenére továbbra is jó kapcsolatot ápol Peller Annával, a nyáron közösen is vakációztak volt feleségével, annak új kedvesével, valamint közös gyermekükkel, aki szintén nagyon várja majd kisöccse érkezését.

    (via Blikk)

  • Szőke Krisztina végül visszatérhetett a villába, de akadt olyan játékostársa, aki kételkedett diagnózisában.

    Képernyőfotó 2024-10-25 - 9.58.12.png
    Fotó: RTL

    Kórházba kellett vinni Hujber Ferenc feleségét a Nyerő Páros csütörtök esti epizódjában. Szőke Krisztina egy játék közben sérült meg, elesett, és csúnyán beütötte a térdét, a helyszíni orvos pedig egy rövid vizsgálat után úgy döntött, jobb, ha egy klinikán MRI-vel is megvizsgálják őt.

    „Reméljük, nem a keresztszalag. A keresztszalag, ha elszakad, az műtét. És az elég hosszú idő” – figyelmeztette Kabát Péter a színészt, amíg párját vizsgálták az orvosok, végül kiderült, szerencsére kisebb a baj.

    Fáj még, nyilván. Az alsó lábszárcsontnak a tetején, külső felén van egy icipici berepedés, pici kis ödémás valami, de nem szakadt, nem tört, úgyhogy semmi ilyesmi

    – mondta a kórházból kifele bicegve Szőke.

    „Nagyon örültem annak, hogy nincsen komolyabb bajom, azért nagyon menni nem tudtam, rálépni sem, de úgy voltam vele, hogy muszáj, ez meggyógyul, megcsináljuk, végigcsináljuk a játékot.”

    A házaspár később visszatérhetett a villába, ahol társaik aggódva fogadták őket. Miután kifaggatták Szőkét a diagnózisról, Berki Mazsi párja, Kajári Zoltán kételkedve összegezte a hallottakat a riportszobában.

    Hogyha ott repedt volna valami, akkor az nem biztos, hogy ilyen formában tudna a Kriszti jönni-menni, meg akkor nem feketenadálytő-krémet kap rá, sok minden sántított szerintem.

  • Egy 68 éves férfi 40 év emlékét vesztette el, miután egy autó elütötte és kómába került. 

    A 68 éves olasz Luciano D'Adamót még 2019-ben ütötte el egy autó, aminek következtében kómába esett. Amikor felébredt,

    közel 40 év emlékét vesztette el, és azt hitte, hogy 1980-ban van, amikor ő még csupán 24 éves.

    Az utolsó dolog, amire emlékezett, hogy kilépett római otthonából 1980-ban. Amikor a kómából felébredt, egy számára ismeretlen férfi és nő állt mellette, akik valójában a fia és a felesége voltak. Nem emlékezett sem a házasságára, és nem ismerte fel saját tükörképét sem.

    Az egyik első kérdése az volt, hogy felhívhatja-e az édesanyját, de nem ismerte fel a mobiltelefont, amit kapott, mivel 1980-ban még nem léteztek ilyen eszközök. Emellett nem emlékezett arra sem, hogy édesanyja már korábban meghalt.

    A technológiai fejlődések is sokkolták, például egy autóban lévő GPS-térkép látványa, ami megmondta neki, mikor merre kell kanyarodnia. 

    Néha találkozom valakivel, aki üdvözöl. Bizonyára egy régi barát, de nem tudom, ki az, kedvességből mégis úgy teszek, mintha felismerném. Volt olyan, hogy azt mondtam, hogy szeretnék repülőn utazni, mivel még soha nem tettem. A feleségem erre azt mondta, hogy voltunk már Párizsban, de nekem ki kellett javítanom, mert csak ő volt ott, hiszen én nem emlékszem

    – idézi a férfit a LadBible.

    Azóta D'Adamo orvosok segítségével próbálja visszaszerezni elveszett emlékeit és újra beilleszkedni a társadalomba.

  • Már a téma kapcsán is akadnak spekulációk.

    Most már hivatalos: Matt Damon és Tom Holland főszereplésével jön Christopher Nolan következő filmje.

    Az Oscar-díjas rendező utolsó munkájával, a tavaly bemutatott Oppenheimerrel magasra tette a lécet már csak a színészgárda tekintetében is, hiszen Cillian Murphytől kezdve Emily Blunton és Robert Downey Jr.-on át egészen Florence Pugh-ig egy listányi elismert hollywoodi sztárt szedett össze, a jelek szerint pedig ezúttal sem fog szűkölködni nagy nevekben a stáblista.

    Holland most először szerepel majd Nolan-produkcióban, a felkérést pedig ahhoz fogható örömmel és megtiszteltetéssel fogadta, mint amikor megkapta Pókember szerepét.

    „Egyelőre csak annyit mondhatok, hogy hihetetlenül izgatott vagyok. Nyilvánvalóan megtiszteltetés számomra, de csak ennyit mondhatok, mert őszintén megmondom, hogy tényleg csak ennyit is tudok. […] Csodálatos dolog volt számomra. Elképesztően boldog és tényleg nagyon izgatott vagyok” – idézte az IGN a brit színészt. Ha Holland nem is, az interneten azért többen tudni vélik, miről szól majd a film: egy egyelőre meg nem erősített értesülés szerint az 1920-as években játszódó vámpíros sztorit várhatunk a rendezőtől. Hogy ebből mennyi igaz, várhatóan 2025 elején kiderül, ekkor kezdik el ugyanis forgatni a 2026 nyarán bemutatni kívánt mozit. 

  • Egy gyerekkori és egy friss képet is mutatott édesanyja Deaconról.

    Hivatalosan is felnőtt lett Reese Witherspoon és Ryan Philippe fia, Deacon. A srác 21. születésnapja alkalmából édesanyja egy kiskori és egy friss közös fotót is közzétett fiatalabbik gyermekével, amely alaposan meglepte a színésznő követőit: sokan azon ámultak el, hogy szaladt el ilyen gyorsan az idő, míg mások azt fejtegették, melyik híres szülőjére hasonlít jobban az egykori sztárpár gyermeke.

    El sem tudom hinni, hogy ez az elképesztő fiatalember 21 éves lett! Boldog születésnapot, Deacon Philippe! Azért jöttél az életembe, hogy boldogságot, bölcsességet és rengeteg szeretetet hozz, beragyodot az életem a gyönyörű lelkeddel! Nagyon szeretlek!

    – fogalmazott bejegyzésében Witherspoon.

  • Februárra várják a kicsit, akinek már a nemét is tudják.

    Képernyőfotó 2024-10-24 - 22.24.47.png
    Fotó: RTL

    Bár a Nyerő Páros viszonylag hamar véget ért Herceg Dávid és felesége számára, a szerelmesek kicsit sem csalódottak, sőt: hiába távoztak másodikként a villából, azt már hármasban hagyták el, a forgatás alatt fogant meg ugyanis második gyermekük.

    A kicsit már nagyon várták a szülők, főleg, hogy Herceg-Pál Biankát egy évvel korábban PCOS-sel diagnosztizálták, ami megnehezítette, hogy újból teherbe essen.

    „Az orvos közölte, hogy most ne is próbálkozzunk a babával, mert nem valószínű, hogy sikerülne, de ha mégis, akkor sem jó úgy várandósnak lenni, hogy az ember beteg. Azt javasolta, dobjam le a rám felszaladt felesleges tíz kilót, hogy újra egészséges legyen a szervezetem, és figyeljek a mozgásra, étkezésre, és ha ez megtörtént, utána próbálkozzunk meg a babával” – kezdte a Blikknek az énekes felesége, aki bevallotta, egy év és a műsorba való felkérés kellett ahhoz, hogy ledobja magáról súlyfeleslegét.

    Jött a Nyerő Páros megkeresése, és akkor egy hónap alatt lefogytam. Nem igazán voltam elégedett magammal, és szerettem volna csinosan megjelenni a forgatásokon. Megbeszéltük Dáviddal, ha már úgy alakult, hogy sikerült lefogynom, akár meg is próbálkozhatunk a babával a Nyerő Páros villájában. Így is történt, végül a harmadik-negyedik napon megfogant

    – mesélte a kismama, hozzátéve: meglepte őket, hogy ilyen hamar sikerrel járnak, pláne egy ilyen izgalomban és feszültségben gazdag környezetben.

    „Nem hittünk abban, hogy ennyire hamar összejön a kicsi, ráadásul úgy, hogy egy ilyen játékban azért sok az izgalom, a feszültség, mi magunk is nagyon izgatottak voltunk, hogy melyik megmérettetés miként sikerül majd. Szóval a környezet nem kifejezetten nyugodt volt. Ez a baba tényleg nagyon jönni szeretett volna hozzánk, mert ilyen stresszes körülmények között is megfogant.”

    A szerelmesek már a baba nemét is tudják, kislányuk februárban érkezik, akit nem csak ők, de kisfiuk, a hamarosan négyéves Noah is nagyon vár már.

    Annak ellenére, hogy ez most nehezebb terhesség, bizonyos gyógyszereket is szednem kell, nagyon boldogok vagyunk, hiszen vele minden álmunk teljesült!