Aliz
7 °C
12 °C
Index - In English In English Eng
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Nagyon durva erdei rave buli tarthatott pár vaddisznó Olaszországban, legalábbis ez derül ki az olasz Local cikkéből. Toszkániában régóta problémát okoz a helyieknek a szaporodó vaddisznóállomány, de eddig csak a motorosok és gazdák panaszkodtak, a drogdílerek nem.

  Utóbbiak ugyanis rendesen megszívták, legalábbis is azok, akik a Montepulciano melletti erdőben ásták el a szajrét. Mint kiderült, közel 7 millió forint összértékű kokaint ásott el valaki az erdőben, de arra járt pár, valószínűleg egy keményebb aftert kereső vaddisznó, és kitúrták a földből a szajrét, szétbarmolták a csomagolást, és most csupa kokain az egész erdő.

  Az ügy úgy derült ki, hogy a rendőrség lehallgatott egy olasz és három albán gyanúsított, akik éppen arra panaszkodtak, hogy vaddisznók feldúlták a kokainjukat az erdőben.

 • kodak

  Három év és tíz hónap börtönt kapott engedély nélküli fegyvertartás (pontosabban az ezzel kapcsolatos íratok meghamisítása) miatt. Mint az XXL cikkéből kiderül, az ügyészek ennél súlyosabb büntetést akartak, mert

  Kodak Black állítólag úgy tökön rúgta az egyik fegyőrt a börtönben, hogy kórházi ellátásra szorult.

  Korábban szintén meggyűlt az őrök nemiszervével a baja a rappernek, egy másik alkalommal

  megragadta egy fegyőr heréit, és egész egyszerűen nem volt hajlandó elengedni.

  Az eddigi hírek szerint a fegyőrt emiatt meg is kellett műteni.

 • Két héttel ezelőtt felhívást tett közzé a rendőrség Twitteren. Mint írják, kilenc kiskutya lett az eredménye két rendőrségi eb, Bambi és Lövész közös kalandjának, de az állatoknak még nincs neve. Ezért a rendőrség arra kérte a követőit, hogy adjanak "i" betűvel kezdődő neveket a kicsiknek.

  EJUbJopXUAE-l6x
  Fotó: Police_hu / Twitter
 • A szinkron miatt valószínűleg kevés magyar néző tudja, hogy eredetileg a Jégvarázsban Kristen Bell hangján szólal meg Anna.  Mindenesetre a színésznő a hamarosan érkező folytatás miatt járja az ilyenkor szokásos promóciós körutat és ennek keretében Jimmy Fallonhoz is beugrott, ahol megmutatta, hogy mindegy neki, hogy Toy Story, Kis hableány, vagy éppen Pocahontas, ő az összes Disney slágert nagyjából tökéletesen el tudja énekelni.