Koronavírus adatok

2022. jan. 27.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-3 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Cserepesteknős páncéljából készült, rózsacsiszolású gyémántberakás díszíti és platinacsapok tartják a fedelét – mi az? A Magyar Nemzeti Múzeumban most bemutatott műtárgy, Aphrodité gyémántszelencéje, amelyet a BÁV Zrt. ajándékozott oda a saját gyűjteményéből. A hónap kincse február végéig látható a múzeum Kupolatermében, ezzel is

  szeretnék újra divatba hozni a kulturális célú adományozást,

  hiszen, ahogy L. Simon László főigazgató kiemelte: a rendszerváltás óta eltelt három évtizedben Magyarországon kialakult egy olyan vállalkozói réteg, amelyik megtehetné ezt.

 • A South Park él és virul. Hamarosan elstartol a sorozat huszonötödik évada is, de amíg arra várunk, megnézhetjük, milyen az, ha egy komplett nagyzenekar adja elő a széria legendás betétdalait.

  SP
  Fotó: YouTube

  Igen, a hivatalos YouTube-csatornájukra felkerült három szösszenet, amelyben a sorozatban is elhangzó dalokat dolgozta fel a zenekar – szúrta ki a GameStar.

   Előkerült utána a Gay fish, illetve a Kyle anyukáját ócsárló klasszikus is:

 • Kanye West után szabadon.

  Úgy tűnik, hogy nagy divat most a sztárok körében a maszk, ugyanis Kanye West után most Justin Bieber is azzal próbálta eltakarni magát. A símaszk mögé rejtőzött énekes egy kései randira sietett a feleségéhez, Hailey-hez.

 • Tarkan Kiss Kiss című alkotása talán most kapta meg eddigi legjobb feldolgozását.

  Megjelent az új dalom videoklippel együtt. (...) Ez a dal arra szántam, hogy az emberek mosolyogjanak. Tél van, vírus van, mindenkinek elege van és fázik, rosszkedvű, egy puszi mindenkinek felvidít. Egy puszi és mindenkinek jókedvre derül

  – fogalmazott a showman új dalával kapcsolatban, melyet alább hallgathat meg: 

  Az eredeti verziót pedig itt csekkolhatja le: