Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Már-már emberfeletti képességekkel rendelkezik.

  Rajacenna, az amszterdami Rotterdamból származó művésznő akár hat illusztrációt is képes egyszerre elkészíteni úgy, hogy minden egyes végtagja ecsetet tart. 16 éves korában kezdett el rajzolni, elmondása szerint pedig azért kezdett el nem domináns kezével és lábaival is alkotni, hogy ne unatkozzon, és növelni tudja termelékenységét.

  Az alábbi felgyorsított, úgynevezett time-lapse videóban ön is megnézheti, hogyan készít el egyszerre hat portrét a valódi nevét titokban tartó művésznő: 

 • Rajongói pedig szívesen gyónnának is nála.

  Az X-Faktor mentora mindig megtudja lepni a népet, hol extravagáns hajviseletével, hol öltözékével, hol pedig mindkettővel – Alex pedig ezúttal sem hazudtolta meg magát. A napokban videóklipet forgatnak, méghozzá a Hermina Műemlék-Kápolnában, a környezet azonban nem volt elég, a hangulat kedvéért a ByeAlex és a Slepp mindegyik tagja papi jelmezbe öltözött. 

  na? ki jönne hozzánk egy jó istentiszteletre?

  – kérdezte Facebook-oldalán a zenész, később odabiggyesztve az 1 év hashtaget is, ezzel utalva arra, hogy a klip az azonos névre hallgató dalukhoz készül.

 • A szereposztás még nem teljesen nyilvános, a rajongók pedig megvannak győződve az ügyben, hogy Johnny is szerepet kapott a Netflix sorozatában.

  Mint írtuk, Tim Burton alkotása az Addams család jövevényére, Wednesdayre fog fókuszálni , a történet pedig rémegyszerűnek tűnik.  Wednesday Addams-t iskoláról iskolára adják egymásnak az intézmények, különc viselkedésével ugyanis sehol nem bírnak tanárjai és diáktársai. Szülei ennek szeretnének véget vetni, amikor a lányt beírhatják a titokzatos Nevermore Akadémiára, ahol annak idején ők is egymásra találtak.

  Azt, hogy kik alakítják majd a főszereplőket már rég tudni lehet, a teljes szereplőgárda azonban még leleplezésre vár – ennek okán indultak meg a találgatások, miszerint Johnny Depp is helyt kapott a sorozatban. Az információt elsőként a DeuxMoi néven fellelhető Instagram-oldal szerkesztője hintette el, azóta azonban még nem érkezett hivatalos megerősítés sem a Netflix sem Depp részéről.

  (Forrás: Just Jared)

 • Rajongói már aggódtak miatta.

  Nem kevesebb mint hét hónapos kihagyás után a Harry Potter-filmek 32 éves sztárja végre visszatért a közösségi médiába, és posztolt Instagram-oldalára – ráadásul nem is akármit. A jelek szerint Watson a Prada új illatának egyik kampányarca lesz, a színésznő azonban vitt egy kis csavart a történetbe.

  Amikor a Prada felkért, hogy legyek az új illatkampányuk arca, megkérdeztem, hogy rendezhetem-e azt. Hónapokkal később most mindannyiótokkal megoszthatom a belém vetett bizalom eredményét.

  Alig várom, hogy megoszthassam művészetem eme darabját, és remélem, hogy ti is annyira élvezitek majd, mint én a készítését. Soha nem tudtam volna ezt megcsinálni a hihetetlen munkatársaim nélkül. Köszönöm az időtöket, az elkötelezettségeteket, a tehetségeteket és a szenvedélyeteket

  – magyarázta Watson, hozzátéve, hogy rendezői debütálására és az illet megjelenésére is sor kerül a közeljövőben.