Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Hamarosan világra jön a sztárcsemete.

    Már nem kell sokat várni, hamarosan megszületik Kulcsár Edina és Varga Márk, azaz G.w.M második közös gyermeke. Az egykori szépségkirálynő erre maga utalt a minap a közösségi oldalán, ahol azt írta, hogy ezen a hétvégén már biztosan a karjaiban tarthatja a negyedik gyermekét, de a kismama a szülés előtti utolsó vérvételen is túl van már.

    Mint ismert, a modell-üzletasszony és a rapper családja kisfiúval bővül, s bár a csöppség nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, azt tudni lehet, hogy Kulcsár Edina negyedjére is programozott császárral fog szülni, erről egy közeli ismerősük így fogalmazott a Borsnak:

    Úgy tudom, hogy augusztus 10. az utolsó időpont a baba születéséig, de Edina és Márk nem igazán beszél erről. A családdal nyilván megosztották a dolgot, viszont most ügyelnek arra, hogy kettesben éljék át ennek az örömét.

    A lap ennek apropójából a mesterséges intelligencia segítségével, egy képalkotó programmal megnézte, hogyan nézhet ki Kulcsár Edina és G.w.M közös kisfia. Az MI által generált fotó, melynek alapján a baba az anyukája szemeit, az apukájától pedig a füleit örökli, ide kattintva érhető el.

  • Kiderült, hogy a Mokka műsorvezetőnője miért tűnt el a közösségi oldalakról.

    Iszak Eszter három héttel ezelőtt számolt be arról a közösségi oldalain, hogy megszületett első gyermeke, akit férjével, Gyurta Dániellel már nagyon vártak. A kislány a Mirabella nevet kapta,aMokkaműsorvezetőnője azonban ennél többet nem árult el rajongóinak a baba születéséről szóló posztban.

    A tévés már a várandóssága alatt sem volt túl aktív az Instagramon, melynek okairól végül a minap mesélt.

    „Bár előre nem terveztem, de az elmúlt időszakban kicsit eltűntem a közösségi oldalakról, mert egyszer csak a terhességem végén azt éreztem, hogy ahelyett például, hogy az instát pörgetem vagy olyan dolgokkal foglalkozom, amik elviszik a figyelmem, inkább szeretném megélni a pillanatokat.

    Az elmúlt hetekben pedig főleg szerettem volna a ‘most'-ra fókuszálni, hiszen a kisasszony napról-napra változik és nem szeretnék lemaradni semmiről,

    viszont előtte elég produktívak voltunk @nikinagyniki-vel és lőttünk pár pocakos-outfit képet, amiket a következő napokban/hetekben meg is osztok veletek!” – árulta el Iszak Eszter, hozzátéve, mivel a hagyományos kismama nadrágokkal nem volt teljesen kibékülve, így inkább nagyobb méretű darabokból vásárolt.

  • A fesztivál már a helyettesítést is megoldotta.

    Programváltozással kezdődik a 2024-es Sziget Fesztivál: lemondta vasárnap éjjeli koncertjét a Kiasmos – közölte a Sziget és az együttes az Instagramon. Az izlandi technóduó közleményében arról ír, hogy váratlan, személyes jellegű problémák miatt sem a szlovákiai Grape Festivalon, sem Budapesten nem tudnak fellépni a hétvégén.

    Ezt a döntést nem volt könnyű meghozni, és megértjük a csalódottságot, amit ezzel okoztunk. Őszintén sajnáljuk és reméljük, legközelebb találkozunk!

    – fogalmaztak.

    A Sziget Revolut színpada azonban így sem marad üres az érintett sávban, a Kiasmos helyett a hasonló zenei stílusban alkotó Christian Löffler német zenész szórakoztatja majd a közönséget (gyakorlatilag már hétfő hajnalban), 00:30 és 01:45 között.

  • Nem, nem véletlen egybeesésről van szó.

    Kedden tartották a Velünk véget ér című film New York-i premierjét, a főszereplő, Blake Lively pedig egy sokaknak ismerős ruhában érkezett. A színésznő Britney Spears egykori Versace darabját viselte, azt, amit a popsztár a divatház 2003-as milánói bemutatóján is, sőt még a haját is hasonlóan göndörítette be. Az egyezés nem véletlen.

    Ez valóban Britney ruhája! Múzeumban lenne a helye, de rajtam van

    – kezdte a 36 éves filmsztár, amikor színes estélyije felől érdeklődtek. A négygyermekes családanya elárulta, azonnal lecsapott az öltözetre, amint az elérhetővé vált, és azóta erre a konkrét alkalomra tartogatta. Ezek után nem meglepő, hogy lelkesen arról beszélt, sokat jelent számára a színes ruha, ahogy az énekesnő is.

    „Az, ahogy elmesélte a történetét, és ahogy a készülő önéletrajzi filmben fogja… Britney mindig is sokat jelentett nekem. Mindörökké Britney-fan leszek!” – áradozott Lively, akit férje is elkísért a filmbemutatóra. Spears 2003-as fotóit pedig itt lehet megtekinteni: