Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • DSC5750
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Kafi Rea Milla még idén arra készül, hogy hozzámenjen feleségül a vőlegényéhez. Mint kiderült, a menyegzőt itthon tartják majd, de a modell Szomáliában élő családja nem tud részt venni rajta, ezért az Ázsia Expressz szereplője szülőhazájában is tervez egy esküvőt. Erről a Best magazinnak mesélt bővebben.

    Az ottani szokások teljesen mások, minden esküvő három napig tart. Az első napon csak a férfiak találkoznak. Megbeszélik a pénzügyeket, hivatalosan is áldásukat adják a házasságra, ha a fiú családja megfizeti az összeget, amiben megegyeztek. A második napon a nők találkoznak, ilyenkor főznek vagy csak beszélgetnek. A harmadik napon pedig jön a legjobb rész: a buli. Nem valószínű, hogy a miénk így fog kinézni.

    – magyarázta kedélyesen a modell, akinek az itteni esküvőjéről már konkrét elképzelései vannak: „Magyaros esküvőt szeretnék fehér ruhával, pálinkával és hajnalig tartó lagzival. Persze nem túlságosan régimódit. Patrick ragaszkodik az esküvői tánchoz, amitől egy picit félek, de mivel neki ez fontos, ezért megteszem, még tánctanárhoz is beiratkozom.” – idézi a Story Kafit.

  • A világsztárral szeretett volna találkozni.

    Képernyőfelvétel (399).png
    Fotó: YouTube

    A Kőgazdag fiatalok című realityből megismert Herceg Csabi párjával utazott el Spanyolországba, hogy a Santiago Bernabéu Stadionban tekintse meg a Real Madrid új sztárjátékosának, Kylian Mbappé bemutatását. A hivatalos eseményt követően azonban a nyughatatlan fiatal felkutatta kedvesével a portugál klasszis, Cristiano Ronaldo madridi otthonát, hogy megpróbáljanak találkozni vele. – szúrta ki a Blikk.

    Herceg a 24 óráig elérhető Instagram-sztorijában számolt be arról, hogy elküldték őket a sztár biztonsági őrei, de nem adták fel, így hátulról próbáltak bejutni hozzá, végül aztán kihívták rájuk a hatóságot.

    Itt vagyunk Ronaldónak a háza előtt, vagyis a lakóparkja előtt. Nem engedtek be eddig, azt mondták, hogy házat kell vásároljak, tudják, hogy ki vagyok, de nem engedhetnek sajnos be, szóval most megpróbáljuk csalva megkerülni hátulról. Majd jelentkezünk, hogy ha sikerül

    – mondta széles mosollyal az arcán Kőgazdag Csabi, majd a következő képkockán már egy rendőrautót fotózott:

    Kihívták ránk a rendőröket

  • Ahogy az Indexen is megírtuk, hamarosan újra képernyőre kerül a kedvelt kvízműsor, a Legyen Ön is Milliomos a TV2-n. A kvízmester székében ezúttal a csatornához több év után visszatérő Palik László foglal majd helyet, valamint az is kiderült, hogy 50 millió forint lesz a főnyeremény.

    Mivel az  ikonikus vetélkedők reneszánszukat élik, így nem csoda, hogy a TV2 is visszanyúl a világhírű kvízműsorhoz, amely több mint 130 országban futott sikerrel. Az 1998-ban az Egyesült Királyságból indult formátumot a világ szinte minden táján rajongták az emberek: többek között Indiában, Vietnámban, Nigériában, a Dél-Afrikai Köztársaságban, az Amerikai Egyesült Államokban, Malajziában, Venezuelában és a Fülöp-szigeteken, de természetesen Európa országait is meghódította.

    A csatorna közleményében azt írja, hogy a korábbiakhoz hasonlóan most is lesznek adások civil játékosokkal, ám ezúttal celebpárok, illetve ismert emberek és párjaik is bemutatkoznak az általános műveltségen alapuló vetélkedőben. Ezúttal a szabályokban is lesz változás, kiegészül a 3 segítségnyújtási lehetőség: a telefonálás, a felezés, valamint amikor a stúdióban szurkoló nézők szavazataira támaszkodik a versenyző.

    A 2024-es verzióban lesz egy negyedik lehetőség is: mégpedig a műsorvezető személye, akitől segítséget kérhet a válaszadásban a játékos.

    Palik László a következőt nyilatkozta a kvízműsor 2024/2025-ös televíziós szezonban történő visszatérése kapcsán:

    „Pavel Stanchev, a TV2 vezérigazgatója keresett meg a Legyen Ön is milliomos! műsor kapcsán, és bevallom őszintén, hogy lényegében gondolkodás nélkül mondtam igent, mert mindig is imádtam ezt a formátumot nézőként, plusz nagyon jó érzés, hogy olyan általam tisztelt szaktársaim nyomdokaiba léphetek, akik meghatározó szereplői az elmúlt évtizedek magyar televíziózásának. Sajnos Vágó István, akinek a nevéhez leginkább köthető a Legyen Ön is milliomos! már nincs közöttünk. Bízom benne, hogy kollégáimmal ismét sikerre tudjuk vinni ezt az ikonikus formátumot” – jelentette ki Palik.

  • Tartott attól, hogy kétgyermekes édesanyaként nehéz dolga lesz.

    Szerdán derült ki, hogy kik lesznek aSztárboxidei évadának női versenyzői . Többek között Tóth-Hódi Pamela is vállalta a felkérést, aki nem tagadja, kicsit tartott attól, hogy kétgyermekes édesanyaként nehezebb dolga lesz, az edzés ráadásul nem képezte mindig mindennapjai szerves részét. Mint kiderült, a híresség végül annyira eltökélt lett, hogy még nyaralás alatt is futni ment. 

    Az influenszer az elmúlt hónapok történéseiről így mesélt a közösségi oldalán: 

    „Tudtam, hogy 2 gyermekes anyukaként nekem edzés után következik az újabb és újabb edzés itthon. Mindig mindenben ők az elsők, és rettegtem attól, hogy 100%-ban kizökkenek a megszokott életemből. Főleg, ha sportról van szó... Soha nem volt fixen az életem része, éppen ezért ez most egy óriási kihívás számomra. Bence nagy igazságot mondott, amikor mindenemet fájlaltam: »Szercsó 35 évesen felkeltél a kanapéról és elmentél egy profi edzésre!« És milyen igaza volt, végülis csak 3 hónap kellett ahhoz hogy ne érezzek már izomlázat” – mesélte követőinek Hódi Pamela, akinek a jobb térde és a bal válla, valamint a háta és a bal kezének ujjai is fájni kezdtek, ezért orvoshoz fordult.

    Az elmúlt közel 4 hónap, heti 5 edzés egy olyan biztos ponttá vált az életemben. amin még magam is meglepődök. Annyira erős lett bennem az érzés az iránt, hogy nyertes legyek, hogy képes vagyok nyaralás alatt futni, képes vagyok hétvégén is edzeni képes vagyok a kitűzött célomat előtérbe helyezni. Mert ez most rólam szól.

    Minden napom a családom körül forog, legyen nekik főtt étel, legyen itthon tisztaság, minőségi időt töltsek velük, és közben az influenszer munkáimat is időre elvégezzem, de a Sztárbox felnyitotta a szemem, hogy igenis lehetek én is első pár hónapig. Tényleg azt kell mondjam, óriási mázli hogy Bence, a nagyszülők és a bölcsi segítségével megtudom oldani Via felügyeletét,

    Natkó pedig elkezdte a boxot így ő jön velem

    – árulta el az édesanya, hozzátéve, baromi nagy feladat a makacssága leküzdése a felkészülés alatt. Túl van már a ringből zokogva kimászáson, az edzés utáni pityergésen és a könnybe lábadt szemmel való edzésen is, de úgy véli, sokat fejlődött.

    „A kezdetekhez képest óriási a fejlődésem, ami iszonyatosan motivál, de fejben és állóképességben még mindig erősítenem kell. Simán lehet, örök elégedetlen leszek magammal szemben” – árulta elkövetőinek az influenszer, aki lapozható bejegyzésben, amely ide kattintva érhető el, több képpel is dokumentálta eddigi felkészülését.