Sára, Márió
2 °C
6 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Igen, szerintem is durván hangzik, de tényleg ez történt a washingtoni Kirkland egyik kórházában és még a címben szereplő antagonisztikusnak tűnő ellentét is feloldható.

  Szóval az történt, hogy egy férfi besétált a kórházba, vállán egy "puskának tűnő tárggyal", melynek hatására az egyik orvos rögtön értesítette a biztonságiakat, akik rögtön hívták is a rendőrséget és közösen átkutatták az épületet, míg a kórházban folytatódott a szokásos tevékenység, némi biztonsági lezárással fűszerezve.

  Az egyik alkalmazott aztán észrevette, hogy az ő képe kering a közösségi médián, úgyhogy gyorsan szólt a rendőröknek és közös erővel sikerült megállapítaniuk, hogy valójában nem egy lőfegyver, hanem egy díszes, kardmarkolathoz hasonló fogantyúval ellátott esernyő volt a vállán.

  Ez voltaképpen önmagában nem olyan vicces, főleg mert a biztonsági felvételek alapján akár puska is lehetett volna, de azzal együtt már igen, hogy később ez úgy jelent meg, hogy lőfegyvernek nézték az esernyőt, alatta meg ott volt ez a kép:

 • Talán Brazíliában készülhettek az alábbi képek egy favellában, ahol két férfi nézegetett egy mobiltelefont, amikor mellettük elhaladt egy motoros páros.

  Nem csak motorosok voltak, hanem ócska rablók, akik rájöttek, itt a kiváló alkalom, hogy elvegyék a mobilt és az álldogáló pár értékeit. Amikor visszafordulnak, onnantól válik a történet epikussá.

 • Az ortodox vízkeresztet ünnepelve Vlagyimir Putyin a Tver régióban található Szeliger-tavat választotta, annak jeges vizében merítkezett meg.

 • De az sincs kizárva, hogy az évben sem, Los Angeles hivatalos álláshirdető oldala ugyanis úgy döntött, hogy az alábbi csodálatos képpel próbálnak meg grafikus dizájnert keresni.

  26904405 731018310436582 6245858332000668868 n.png?oh=9051458d7a
  Fotó: City of Los Angeles - Job Opportunities / Facebbok

  Ha valakinek felkeltette az érdeklődését a munka, az ide kattintson, mindenki más pedig csak görgessen vissza és morzsoljon el egy könnycseppet a klasszikus mém előtti tisztelgés gyanánt.

  (City of Los Angeles - Job Opportunities)