Andrea, Ilma
5 °C
11 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • papagáj.png
  Fotó: ViralHog / youtube

  Ezt a madarat Oscarra kellene jelölni

  – írják a videó alatt, mi pedig teljesen egyetértünk vele. De azért előtte nem ártana főszerepet kapnia esetleg egy Tarantino-filmben vagy egy újabb Dr. Dolittle-adaptációban.

  Ön milyen filmben látná szívesen?

  • 49
   Leginkább semmiben, ezzel a mutatvánnyal még nem győzött meg.
  • 41
   Egy Tarantino-féle western filmben.
  • 21
   Dr. Dolittle beszélő papagájaként nagy sikere lenne.
 • Pontosan tíz évvel ezelőtt debütált a Trónok harca első része. A sorozat gyakorlatilag megreformálta a sorozatok műfaját. Nyolc teljes évig tartotta izgalomban a rajongókat, valamint rettegésben a spoilerektől rettegőket, és idegesített halálra mindenkit, akinek a hype ellenére sem volt kedve belekezdeni.

  De vajon milyen világban éltünk 2011. április 18-án, amikor leadták a Trónok harca első részét? 

  • Katalin még Middleton volt, nem pedig hercegné: a premier napjától számolva 12 nappal később rendezik meg az évtized királyi esküvőjét. Így lesz Katalinból hercegné Vilmos herceg oldalán. Azóta viszont nagyon felgyorsultak az események, már három gyerekük is van, akik úgy nőnek, mint a gomba, a legfiatalabb hamarosan hároméves lesz. 
  • Ashton Kutcher nemhogy nem volt még Mila Kunis férje, de egy egészen másik házasságáról volt ismert akkoriban. Ugyanis Demi Moore párja volt 2003-tól egészen 2011 novemberéig, amikor benyújtották a válást. Kutcher és Kunis is belehúztak azóta a gyerekvállalásba, nekik kettő van, a legfiatalabb pedig idén lesz 5 éves. 
  • Sőt ami még meglepőbb: akkoriban Angelina Jolie és Brad Pitt számított Hollywood álompárjának. Azóta viszont csúnyán összevesztek, legutóbb Jolie családon belüli erőszakkal vádolta meg Pittet. 
  • Hailey Biebert akkor még Baldwinként ismerték, ugyanis Justin Biebernek akkoriban még Selena Gomez volt a barátnője. 
  • Barack Obama nemhogy először töltötte be az elnöki posztot, de Donald Trump még mint ingatlanmogulként volt ismert, és a saját műsorát vezette 2015-ig. Ahogy Oprah is. A ő műsorának több mint egy hónappal a sorozat premierje után lett csak vége, 2011. május 25-én. 
  • Még csak három Marvel-film készült el. A negyedik, nevezetesen a Thor nem egészen egy hónappal később, május 6-án került a mozikba. Csak viszonyításként, jelenleg 23 filmnél járunk, ha nem számítjuk a folyton tologatott Fekete Özvegyet, és legalább tíz van még előkészületben. 
  • És ahogy fentebb is említettük, a Trónok harca nagyban felelős a televíziós sorozatok megformálásáért és azért, hogy manapság már sokkal menőbb tévére gyártani, mint azelőtt. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy 2011-ben a Netflix még nem rendelkezett saját gyártású sorozattal. Erre viszonylag sokat, még két évet kellett várni, ekkor készítették el a Kártyavárat. 2016-ra a saját gyártású sorozatok száma 126-ra ugrott. 

  (via: eonline)

 • Mindenki megnyugodhat, a színésznek nincs komoly baja. Nem törte össze magát forgatás közben, hiába hiszi magát Tom Cruisenak és kezdte el ő is maga csinálni a kaszkadőr jeleneteket. Kórházba egy nagyon egyszerű, sőt, hétköznapi oknál fogva került: fogorvoshoz kellett mennie, a bölcsesség fogával kellett kezdeni valamit.

  Pitt próbált teljes inkognitóban maradni a kis kórházi kiruccanás alatt, de egy fotós elkapta. Mondjuk minden riszpekt a fotósé, hogy fejére csukját húzó, napszemüvegben és maszkban lévő színészt felismerni.

  Most, hogy a fogorvos is megvolt, folytatódhat az évtized válása, aminek komoly tétje van. 

  (Pagesix)

 • Húsz éve mutatták be J. K. Rowling Harry Potter-sorozatának első filmes feldogozását. Azóta elöntötték a világot a Harry Potter-relikviák, bögrék, varázspálcák és pólók, de épült már élmény- és kalandpark is a széria alapján. Popkulturális hivatkozássá vált a hétrészes könyv, és persze a nyolcrészes film is.

  Most egy tiktokker ragadta meg az alkalmat, és elkészítette a SIMS nevű játékban Hagrid kunyhóját, pontosan úgy, ahogyan azt a filmekben megismerhettük.

  A rajongók lelkesedése tehát töretlen, a Harry Potter-univerzum elemei a legváratlanabb helyeken tűnhetnek fel.