Vazul
10 °C
25 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A színésznő lánya, Coco Arquette tegnap ünnepelte tizenhetedik születésnapját. Az eseményről édesanyja az Instagram-oldalán emlékezett meg, több régi (és új) fotót posztolt a lányáról.

  A fiatal lány még Courteney előző házasságából született, édesapja David Arquette, akit többek között a Sikoly filmekből ismerhetünk. A két színész is a horror film forgatásán ismerkedett meg. Szembetűnő a képeken, hogy Coco egyre jobban hasonlít 56 éves anyukájára, ez főleg azóta mondható el, hogy átfestette a haját sötétbarnára.

  A lány egyébként már énekesnőként is bontogatja a szárnyait, legutóbb például anyák napján tűnt fel Courteney és egy zongora mellett, Taylor Swift egyik dalát énekelve.

 • Éppen egy baseball-meccsen vett részt Lexy Whitmore a kisbabájával, amikor egyenesen felé tartott egy baseball-labda.

  baseball.png
  Fotó: @Padres / Twitter

  A San Diego Padres - Chicago Cubs mérkőzésre a három hónapos kisfiát, Mavericket is magával vitte, akit épp a kezében tartott, amikor csodával határos módon elkapta a meccslabdát. Az labdáért többen is kapkodtak, de végül Lexy győzedelmeskedett. Az elkapásról készült felvétel azóta hihetetlen gyorsasággal terjed Twitteren. 

  Persze mint mindig, most is érkezett olyan komment, amiben az anyát hibáztatták, hogy a mutatvánnyal veszélybe sodorta a gyermekét. A vádakra Lexy csak ennyit reagált:

  Tudtam, hogy hol van, és tudtam, hogy nem sodrom veszélybe, és ha valami, akkor azáltal, hogy elkaptam a labdát, megóvtam őt a veszélytől.

  (via: Indy100)

 • Jennifer Lopez és vőlegénye, Alex Rodriguez áprilisban bontották fel jegyességüket, az énekesnőnek pedig azóta eléggé felgyorsult az élete. Szinte rögtön összekavart korábbi szerelmével, Ben Affleckkel, akivel azóta össze is bútorozhattak. Exvőlegényét érzékenyen érintette a dolog, egy darabig nem is lehetett róla hallani, csupán azt, hogy szomorkodás helyett kipattintotta magát. A minap pedig ő is bandázott egyet a volt feleségével – szúrta ki Perez Hilton.

  Egészen pontosan edzeni voltak együtt Cynthia Scurtisszel, amit Rodriguez Instagram történetében meg is osztott azokkal, akik esetleg nem tudtak volna erről. Persze meglehet, hogy csupán baráti edzésről van szó, hiszen ők ketten két kislány nevelésén osztoznak, Cynthia pedig már ismét férjhez ment 2008-as válásuk óta. Reméljük, a lába azért azóta jobban van a jeges kötéstől!

 • Ewan McGregor lányát még egy kutyaharapás sem tarthatja vissza attól, hogy egy vörös szőnyeges eseményen jelenjen meg.

  GettyImages-1323130704
  Fotó: Bryan Steffy / Getty Images Hungary

  A 25 éves Clara ugyanis fél órával az esemény előtt még a kórházban volt, ahol a sebeit látták el. A filmrendezőként is tevékenykedő színésznő valószínűleg azért tartotta fontosnak, hogy így is jelen legyen a premieren, mert a The Birthday Cake című bűnügyi filmben társproducerként működött közre és a film egyik főszereplője az édesapja.

  A rendezvényt a történtek ellenére is részletesen dokumentálta Instagram-oldalán. 

  Amikor egy kutyaharapás miatt a sürgősségin landolsz 30 perccel a vörös szőnyeg előtt.

  — írta a képekhez.

  (Forrás: EOnline)