Koronavírus adatok

2022. jan. 26.
Oltottak Kórházban Elhunytak Fertőzöttek
Angelika
-2 °C
5 °C
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Teljesen sokkolta az anyukát a felismerés, amikor egy pókot talált az ebédjében.

  giphy-3.gif
  Fotó: giphy.com

  Katie Moss csirkés és baconös tekercset rendelt az egyik legnépszerűbb gyorsétteremből, azonban egy váratlan hozzávalót talált a menüben. Történt ugyanis, hogy egy hatalmas pók került a tekercsbe, amire a 21 éves nő rá is harapott, csak az tűnt fel neki, hogy valami szokatlanul kemény a szendvicsben.

 • Ez a 19 éves lány kénytelen volt nevet változtatni, miután az iskolában folyamatosan piszkálták.

   A 19 éves Jasmine Dagless eredetileg az Ikea nevet kapta születésekor, azonban a Svéd bútorcég rányomta a bélyeget a lány életére, emiatt pedig folyamatosan diáktársai durva vicceinek volt kitéve.

  A lány egyébként konkrétan az IKEA után kapta a nevét, miután az anyja a terhessége alatt látott egy reklámot, a név pedig megtetszett neki.

    Azonban Jasmine megelégelte az állandó élcelődést, majd amint lehetősége nyílt rá, megváltoztatta a nevét.

 • Háromrészes minisorozatban készül a Netflix bemutatni a brazil világklasszis támadó, Neymar pályafutásának fontosabb mozzanatait. Az előzetes alapján igazi futballrajongóknak nem feltétlen fog sok újat mondani a széria, ugyanakkor vélhetőleg jobban előtérbe kerül majd, a sportoló karrierjét kezdetektől fogva egyengető édesapjának, és egyben menedzserének háttérben történő imázs építése.

  Szinte már magától értetődő módom megszólalnak az együtt átélt élmenyekről, olyan egykori és jelenlegi csapattagok, mint Luis Suárez, Dani Alves, Di María, Mbappé illetve az argentin futballsztár Lionel Messi.

  A brazil elsőosztályú São Paulo kezdőcsapatától kezdve az FC Barcelona nagyjain át, jelenlegi klubjáig a francia PSG-ig minden állomást végigjárva tekinthetjük meg Neymar játékának alakulását, illetve az őt körülvevő médiafejhajtást és az utóbbi időben számolatlan mennyiségben visszatérő sérüléseit. 

  Tekintve, hogy többek közt a BL mérkőzéseket is a tavalyelőtti idényben a korlátozások miatt üres stadionokban kellett játszaniuk a csapatoknak, ez szintén érdekes megvilágításba kerülhet utólag visszanézve.

  A szurkolók akkor a Parc des Princes előtt voltak kénytelenek bíztatni csapatukat a negyeddöntőbe jutásért, hogy aztán a PSG két további győzelmet követően végül balszerencsés módon Lisszabonban a Bayern München ellen mégse tudhassa Párizsnak hazavinni az áhított trófeát.

  Ennek ellenére érdekes módon a franciák mégsem voltak a végletekig elkeseredve, persze közre játszhatott az az érdekes tény is, hogy a mérkőzésen esett egyetlen gólt a szintén francia nemzetiségű és egykori PSG nevelésű Kingsley Coman lőtte a párizsiaknak.

  Utólag meg főleg nagy reményeket fűznek a drukkerek a folytatáshoz, amióta a klub leszerződtette Messit. Mindenesetre érdekes összképet adhat a fiatal játékos részéről való visszatekintés erre az időszakra.

  A véleményeket megosztó brazil története, Neymar: tökéletes káosz címmel már magyar nyelven is megtekinthető a Netflix kínálatában.